Eşim tatilimin içine etti

Ya kardesim benim esim iki cocugu oldugu halde onlarla egleneyim gezeyim demez denize gittikmi acilayim der gider 3 saat gezer gelmez opte basina koy kaydiraktan kayiyomus ba ba baaaakk

Sizin hevesinizin de kirilacagi varmış
bu kadar basit bir konuda can sıkmaya değer mi

Yüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Tatilin son günümüydü? Vaktiniz kalmadığı için mi bu kadar kızdınız? Ben ortada problem göremedimde. Siz biraz bencilce davranmışsınız. Adamın hoşuna gitti belliki biraz daha kaymak istedi. Oda eğlenmeye gelmiş sonuçta. Yerinizde olsam telefonumu alır onun eğlencesine ortak olup resmini çekerdim.

Gözümden yaş geldi okurken ya nasıl eğlendim ahahaha siz beni güldürdünüz Allahta sizi güldürsün kizlar. Gidip kıza sorsan kocanı hatırlamaz bile sen buraya gelmiş ağlıyorsun. Evli bekar kaydırakları yapılsın bitsin bu işkence

Yahu adam o an eğleniyor bırak sen yüzme bilmiyorsun diye adam da senle güneşin altında otursun mu tatil orası tatil birak herkes rahat takilsin bende tatilden geldim eşim sigara içmez bende nefret ederim aldım bı paket kahvenin yanına dışarda bı mutlu oldu adamcağız tatil orası tatil

Kayması sıkıntı değil
Ben yüzme bilmediğim için onu bekledim
Beklediğimi gördüğü halde
Kayıyor
Çağıran o
Kız arkada
Ben olsam erkeklerin olduğu yerde eşim beklerken kayamazdım

Bu zihniyete sahipsen tatile gitme sen ,herkesi huzursuz edersin

Bana kalirsa abartmissiniz. Guzelim tatilin tadini cikarin. Yaza girdigimizden beri tatil plani yapiyoruz maddi ve is yogunlugundan dolayi bi turlu kismet olmadi.
Yerinizde olsam esime kizsam bile cocugumla keyfime bakardim. Kendini odaya kapatmakta neymis

Yani bence siz kendiniz yuzme bilmediginiz icin asagilik kompleksine kapilip kendi kendinize krize girmisiniz. Yani karma bi otelde kaydirakta kiminle arka arkaya geleceginiz belli olmaz ki! Esiniz de kizi arkasina bindirip kaydirmamis yani. Bence gereksiz takinti yapmisiniz. Esiniz size degil siz ona tatili zehir etmisiniz. Gidip ozur dileyio gonlunu alin bari de adam hem azar yiyio hem de ustune para vermis olmasin.

Gitti gül gibi tatil.

Konu sahibi hiç eşinize daha triplenmeyin, siz haksızsınız. Tatilin içine eden de sizsiniz. Yazık etmeyin. Tatile stres atmaya gidilir, bırakın bunları, rahatlayın. Kız mız allasen düşündüğünüz şeyler hiç yakışmıyor. Herkes keyifli zaman derdindedir orada. Siz de ucundan nasiplenin. Çocuğa da adama da yazık yani şu yaptığınız.

Haremlik selamlık oteller var kadın erkek havuzu ayrı keşke öyle bir yer tercih etseydiniz ama tabi bu kez de eşiniz yine sizin yanınızda olamayacak kışın termal otelleri düşünebilirsiniz özel odalari oluyor

Allah baska dert vermesin baktin esin gelmiyor ,egleniyor sen de cocugunla eglen. Eslere yapisik ikiz muamelesini anlamiyorum.Bosverin de tatilin tadini cikarin.

Kızlarla kayıyor demişsiniz de sanki el ele tutuşup kaymış gibi anlatıyorsunuz. Bu kadar sakınıyorsanız, tatile niye gittiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…