Eşim tatilimin içine etti

Yüzme bilmiyorum
İlk defa havuza girmek istedim
Eşim beklediğimi görüyor
Ama hala kaymaya çalışıyor
Üstelik kızlarla
Buna kızdım
Arkadasım hayat bunlara üzülmek için çok kısa. Gerçekten üzülmeyi bırak, 3 günlük dünyada mutlu olmaya bak, kalk çık güzelce tatiline devam et , hiç canını üzdüğüne değmez

Şimdi aklıma geldi de ,gecen sene biz eşimle tatile gittiğimizde karma su topu oynamıstık ,herkes birbiriyle dipdibe ,aklımın köşesinden bile geçmedi yaw böyle birşey :)

Bekar gibi kaymak ne ya ? :)) eşiniz değil bence siz tatili zehir etmişsiniz.

Tatili zehir etmek yerine siz de eşinizle eğlenseydiniz keşke ,o havuzlarda arkadaşların dediği gibi zaten seviye 1.40-1.50
Hayatı zindan edecek şekilde kıskançlık yapıp adamı kendinizden soğutuyorsunuz ,umarım bunun farkındasınızdır.
Herkes kafasına göre eğlenip deşarj olmak için bu tatil zamanını bekliyor. bu şekilde yok orda kız vardı,yok bekar kaydı vs vs şeklinde düşünce yapınız ile herşeyi berbat etmişsiniz

Kocana acıdım bu ne ya Allah aşkına adam arkasını nasıl görebilir hadı gördü diyelim ne var bunda

Allah baska dert vermesin gardas off vala cok ayip etmis esiniz ben olsan kesin bosarim

Ama eşinizde bir kabahat göremedim. Siz gereksiz sorun çıkarmışsınız. Aqua parkda öyle kişiye özel değil. Eşin kayarken ne bilsin arkasından gelecek olanı.

Aşağıdaki şıklardan hangisi, bir tatilin tadını kaçırmak için yeterli bir sebeptir.

A- Kızlarla kayma
B- önlü arkalı kayma
C- bekarlar gibi kayma
D- hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…