Merhaba, bu kısmı anlayamadım. Kavga etmiyormuşsunuz ama "en son patladı" demişsiniz. Aranız iyiyken mi böyle bir çıkış yaptı?Ben tabi yorum yapıyorum asla kavga yok. En son patladı eşim dedi ki bundan sonra ben ne istersem onu yapacağım, istersem haftda 2-3 gün çıkacağım, istersem bir ay evde otururum Sen karışamazsın.
Daha çok yenisiniz belli ki eşiniz bekarlık adetlerini devam ettirmek istiyor, bu durumu kavga ile çözemezsiniz evi daha cazip bir alan haline getirmeniz lazım, sizleyken eğlenmiyorsa sürekli dışarı atacak kendini ayrıca sınırları yavaş yavaş koyun ani keskin sınırlar ikinize de zarar verir , mesela haftada 3 gün mu gitmek istiyor oturup güzel bir karar alin , 2 gün gidip en geç 10 da evde olmak gibi veya 3 gün gidip yemek saati evde olmak veyahut yemek sonrası gidip en geç 10 da gelme şartı gibi , yani güzelce konuşun bu iş ancak böyle çözülür...Merhaba herkese bir konuda yardımcı olur musunuz hanımlar5 aylık evliyiz.
Eşim haftada bir gün ( cumaları) arkadaşlarla oturuyordu, saat 1-2 gibi gece eve dönüyordu. Hiç hoşuma gitmiyordu ama fedakarlık yaptım sonunda. Normal yaklaşamaya başladım. Sitemizde cafe var orda komşularla da oturmaya başladı yine 1-2’ye kadar . Ben tabi yorum yapıyorum asla kavga yok. En son patladı eşim dedi ki bundan sonra ben ne istersem onu yapacağım, istersem haftda 2-3 gün çıkacağım, istersem bir ay evde otururum Sen karışamazsın. Yapamıyorsan-ayrılalım. Ben once kabul ettim ama dün yine 2’de döndü, cuma da gidecek bir de artık bu kafaya girdi ben yaparım giderim beni hiç saymıyor. Ben kabul ettim evet, ama yapamıyorum ya. Evet beni de ihmal etmiyor benimle de vakit geçiriyor ama bir evli erkek oyle rahatlık olur mu ya. Yazın tekne tatile de gitmeye planlıyor arkadaşlarla. 2 tane arkadaşı var onlar evli ama anlamıyorum işte karıları nasıl buna izin veriyorlar .
Ayrılmayı düşünüyorum. İyice beni eziyor. Çök net bir tavır koydu Çünkü ya benim dediğim gibi olacak ya da yollarımızı ayrılıyoruz.
sizce?
O adam kabul etmez saat kisitlamasi falan, işine geliyosa der cikar gider benceDaha çok yenisiniz belli ki eşiniz bekarlık adetlerini devam ettirmek istiyor, bu durumu kavga ile çözemezsiniz evi daha cazip bir alan haline getirmeniz lazım, sizleyken eğlenmiyorsa sürekli dışarı atacak kendini ayrıca sınırları yavaş yavaş koyun ani keskin sınırlar ikinize de zarar verir , mesela haftada 3 gün mu gitmek istiyor oturup güzel bir karar alin , 2 gün gidip en geç 10 da evde olmak gibi veya 3 gün gidip yemek saati evde olmak veyahut yemek sonrası gidip en geç 10 da gelme şartı gibi , yani güzelce konuşun bu iş ancak böyle çözülür...
Bekarligini ozluyosa ver el8ne bosanma kagidini. Bak nasi tutuscakMerhaba herkese bir konuda yardımcı olur musunuz hanımlar5 aylık evliyiz.
Eşim haftada bir gün ( cumaları) arkadaşlarla oturuyordu, saat 1-2 gibi gece eve dönüyordu. Hiç hoşuma gitmiyordu ama fedakarlık yaptım sonunda. Normal yaklaşamaya başladım. Sitemizde cafe var orda komşularla da oturmaya başladı yine 1-2’ye kadar . Ben tabi yorum yapıyorum asla kavga yok. En son patladı eşim dedi ki bundan sonra ben ne istersem onu yapacağım, istersem haftda 2-3 gün çıkacağım, istersem bir ay evde otururum Sen karışamazsın. Yapamıyorsan-ayrılalım. Ben once kabul ettim ama dün yine 2’de döndü, cuma da gidecek bir de artık bu kafaya girdi ben yaparım giderim beni hiç saymıyor. Ben kabul ettim evet, ama yapamıyorum ya. Evet beni de ihmal etmiyor benimle de vakit geçiriyor ama bir evli erkek oyle rahatlık olur mu ya. Yazın tekne tatile de gitmeye planlıyor arkadaşlarla. 2 tane arkadaşı var onlar evli ama anlamıyorum işte karıları nasıl buna izin veriyorlar .
Ayrılmayı düşünüyorum. İyice beni eziyor. Çök net bir tavır koydu Çünkü ya benim dediğim gibi olacak ya da yollarımızı ayrılıyoruz.
sizce?
mesela, günde birkaç kere cafe’ye iniyor ben yorum yapıyorum, “yine mi..” diyorum o da evet aynen iniyorum ne var??? Ne oldu?? Baya agresif davranmaya başlıyor.Merhaba, bu kısmı anlayamadım. Kavga etmiyormuşsunuz ama "en son patladı" demişsiniz. Aranız iyiyken mi böyle bir çıkış yaptı?
Oldu paşam!Niye evlenmiş o zaman,vur kıçına tekmeyi gitsinMerhaba herkese bir konuda yardımcı olur musunuz hanımlar5 aylık evliyiz.
sizce?
Eğer öyle ise baştan yol versin , öyle iş olmaz , mesela benim kız kardeşim de yeni evlendi, gecem aramızda söyle bir konuşma geçti, abla Ahmet dışarı gitmek istedi bırakmadım, ben de öyle deyince sakın öyle yapma bırak arada arkadaşlarına gitsin sen de bazen arkadaşlarınla bir kahve iç, kendinize ayrı zaman dilimleri oluşturun dedim , bu uyarımı dikkate aldı ve kavga edecekken düzene girdi saatler , yani bazen kızlarımız da yeni evliyken adama nefes aldırmıyorlar, ikisinin ortasını bulmak lazım, mesela bizde de benim eşim yapışkanO adam kabul etmez saat kisitlamasi falan, işine geliyosa der cikar gider bence
Oyle bir şey olmaz. Konuştuk çünkü. Hepsi iş adamları 8-9 gibi ancak işleri bitiyor, oturup sohbet vs vsDaha çok yenisiniz belli ki eşiniz bekarlık adetlerini devam ettirmek istiyor, bu durumu kavga ile çözemezsiniz evi daha cazip bir alan haline getirmeniz lazım, sizleyken eğlenmiyorsa sürekli dışarı atacak kendini ayrıca sınırları yavaş yavaş koyun ani keskin sınırlar ikinize de zarar verir , mesela haftada 3 gün mu gitmek istiyor oturup güzel bir karar alin , 2 gün gidip en geç 10 da evde olmak gibi veya 3 gün gidip yemek saati evde olmak veyahut yemek sonrası gidip en geç 10 da gelme şartı gibi , yani güzelce konuşun bu iş ancak böyle çözülür...
Onu geçinmeye gönlü olan insan yapar, bu adam direkt ya benim dediğim olur ya ayriliriz demisEğer öyle ise baştan yol versin , öyle iş olmaz , mesela benim kız kardeşim de yeni evlendi, gecem aramızda söyle bir konuşma geçti, abla Ahmet dışarı gitmek istedi bırakmadım, ben de öyle deyince sakın öyle yapma bırak arada arkadaşlarına gitsin sen de bazen arkadaşlarınla bir kahve iç, kendinize ayrı zaman dilimleri oluşturun dedim , bu uyarımı dikkate aldı ve kavga edecekken düzene girdi saatler , yani bazen kızlarımız da yeni evliyken adama nefes aldırmıyorlar, ikisinin ortasını bulmak lazım, mesela bizde de benim eşim yapışkanbir yere gitsem somurtur hemen ve bu durum çok sıkıcı, insan eşinden soğuyor, ben yavaş yavaş alıştırdım çok şükür yeni evliyken daha beterdi
Bastan böyle ise bu evliliği gözden geçirmek gerek ...Oyle bir şey olmaz. Konuştuk çünkü. Hepsi iş adamları 8-9 gibi ancak işleri bitiyor, oturup sohbet vs vs
Bu konu kapandı diyor.
Ben yapışkan değilim..çalişiyorum..öğretmenim..arkadaşlarımla da görüşürüm o da görüşüyordu her cuma ama yetmedi. Artık O karar verecek, O ne zaman isterse gider kalkar döner bana haber veriyor sadece.Eğer öyle ise baştan yol versin , öyle iş olmaz , mesela benim kız kardeşim de yeni evlendi, gecem aramızda söyle bir konuşma geçti, abla Ahmet dışarı gitmek istedi bırakmadım, ben de öyle deyince sakın öyle yapma bırak arada arkadaşlarına gitsin sen de bazen arkadaşlarınla bir kahve iç, kendinize ayrı zaman dilimleri oluşturun dedim , bu uyarımı dikkate aldı ve kavga edecekken düzene girdi saatler , yani bazen kızlarımız da yeni evliyken adama nefes aldırmıyorlar, ikisinin ortasını bulmak lazım, mesela bizde de benim eşim yapışkanbir yere gitsem somurtur hemen ve bu durum çok sıkıcı, insan eşinden soğuyor, ben yavaş yavaş alıştırdım çok şükür yeni evliyken daha beterdi
Evet aynen oyle.Onu geçinmeye gönlü olan insan yapar, bu adam direkt ya benim dediğim olur ya ayriliriz demis
Sözüm size değildi sayın meslektaşımBen yapışkan değilim..çalişiyorum..öğretmenim..arkadaşlarımla da görüşürüm o da görüşüyordu her cuma ama yetmedi. Artık O karar verecek, O ne zaman isterse gider kalkar döner bana haber veriyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?