İmzalar ..çök gururlu ve egolu. Kesin ve net.Bekarligini ozluyosa ver el8ne bosanma kagidini. Bak nasi tutuscak
Seviyor..hep onu diyor hatta dün gece dönüp iyi ki varsın seni seviyorum..seviyor beni. Evet biz çök kavga ettik evlendiğimizden beri ben de hataları yaptım, bazı şeyler çök yanlış oldu düzeltmeye çalişiyorum ama öylr yapamam galiba.Bosanalim diyen adamı kapı önüne koymaz ve yok b3n kabul etmiyorum aman nolur bosanmayalim derseniz ne yazikki karşılaşacağız durum nede olsa gidemiyor bende istediği yaparım olur. Bu her iki taraf içinde böyledir o bosanalim nerse eşyasını toplar kapı önüne koyarsın sürünüp dönerse ne âlâ donmezse zaten sıkılmış sevmiyor demek. Yol vermekle her iki durumda da iyi yaparsınız
Bence işi boşanma aşamasına getirmeden önce adam akıllı sakince konuş. Geç saatlere kadar dışarıda olmasından rahatsız olduğunu dile getir. Arkadaşlarıyla buluşmasına bir şey deme bence. Hala inatla hayır geç saatlere kadar dışarıda gezicem derse o zaman 2 seçenek kalıyor geriye. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Senin gezmene falan ne diyor mesela? Saat kısıtlaması falan var mı?İmzalar ..çök gururlu ve egolu. Kesin ve net.
İmzalasın o zaman, istediği gibi yaşayacaksa seninle neden evlenmiş diyeceğim gerçi bana da zaman ayırıyor, beni ihmal etmiyor diyorsun. Yeni evlisiniz, bazı evlilikler zamanla düzene oturuyor. Elbette evlilikte çiftlerin özel alanları olmalı. Hayır çıkamaz demem. Siz de akşamları çıkıyor musunuz arkadaşlarınızla? Acaba bu konu ile ilgili konuşmalar ısrar yada onu değiştirmeye çalışıyormuşsunuz hissi vermiş olabilir mi? Rest çekmesi çok ters olmuş, her konuda dediğim dedik bir insan mı?İmzalar ..çök gururlu ve egolu. Kesin ve net.
Her şeyi konuştuk . Hem de kaç kere..Bence işi boşanma aşamasına getirmeden önce adam akıllı sakince konuş. Geç saatlere kadar dışarıda olmasından rahatsız olduğunu dile getir. Arkadaşlarıyla buluşmasına bir şey deme bence. Hala inatla hayır geç saatlere kadar dışarıda gezicem derse o zaman 2 seçenek kalıyor geriye. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Senin gezmene falan ne diyor mesela? Saat kısıtlaması falan var mı?
O zaman anca gitsinİmzalar ..çök gururlu ve egolu. Kesin ve net.
Öncellikle şunu demem gerekiyor eşim baskın ce sert bir insan. Evet bu konuda değiştirmeye çaliştim savunacak halim yok ama gayet doğal -bana göre-İmzalasın o zaman, istediği gibi yaşayacaksa seninle neden evlenmiş diyeceğim gerçi bana da zaman ayırıyor, beni ihmal etmiyor diyorsun. Yeni evlisiniz, bazı evlilikler zamanla düzene oturuyor. Elbette evlilikte çiftlerin özel alanları olmalı. Hayır çıkamaz demem. Siz de akşamları çıkıyor musunuz arkadaşlarınızla? Acaba bu konu ile ilgili konuşmalar ısrar yada onu değiştirmeye çalışıyormuşsunuz hissi vermiş olabilir mi? Rest çekmesi çok ters olmuş, her konuda dediğim dedik bir insan mı?
O zaman karar seninÖncellikle şunu demem gerekiyor eşim baskın ce sert bir insan. Evet bu konuda değiştirmeye çaliştim savunacak halim yok ama gayet doğal -bana göre-
Bu konuda fikrini değiştirmeyecek ona eminim
Senin ihtiyacın olmayabilir ama onun var demek ki herkes bir değil ki. Bana biraz adamı boğuyormuşsun gibi gelmeye başladı açıkcası çünkü haftada 2 kere arkadaşlarla görüşmek abes bir durum değil ki. Sadece dediğim gibi saat mevzusu kafama takıldı çünkü evli biri gece 1lere 2lere kadar kalmamalı bence. Boşanma işinide blöf olarak söylemiştir diye düşünüyorum. Konuşup geç saatlere kadar kalmamasını iste bence. Onun haricinde haftada 2 gün arkadaşlarıyla görüşmesine çok takılma derim. Zaten sitenin kafesinde oturuyolar dimi? Öyle uzak yerlere de gitmiyor üstelik.Her şeyi konuştuk . Hem de kaç kere..
benim gezmeme saat kısıtlaması yok, yani ben böyle bir insan değilim her gün gezeceğim oturacağım..ben 2 haftda bir görüşürüm haftada bir..daha fazlası ihtiacım yok
mesela, günde birkaç kere cafe’ye iniyor ben yorum yapıyorum, “yine mi..” diyorum o da evet aynen iniyorum ne var??? Ne oldu?? Baya agresif davranmaya başlıyor.
Evlenmeden önce bu konu hassas olduğunu biliyordu O , bilerek soyledim, böyle bir şey kabul etmem, yok yok oyle olmayacak tabi ki diyordu ama aynı eve girince hafta’da bir gün 1-2’e dönmeye başladı şoka girdim. Evet içim patlıyordu meden kandırdın beni böyle bilseydim evlenmezdik.
Neyse.. evlendik artık ve şimdi ya ben bunu kabul edersem ya da etmem. İlk aylar cuma için tartışıyorduk ben trip atardım mutsuz olurdum ama asla kavga yoktu . En son başka kavgayı yuzunden patladı..ayrılmak istedi ben de kabul etmedim o da demeye başladı tamam kalıyorsan o zaman benim kurallarım bu şekilde olacak. İşte arkadaşlarla istediğim saate günde çıkarım sen karışamazsın. Kabul ediyorsan devam edelim etmiyorsan - ayrılalım.
Imzalasin. Gece ikilere kadar bekleyeceksen babanin evinde yalniz ol daha iyiİmzalar ..çök gururlu ve egolu. Kesin ve net.
Herkesin karakteri farklıdır. Baskın ve sert karakteri var diyorsunuz, yapacağınız uyarıyı beni değiştirmeye çalışıyor diye algılayabilir. Ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemli. Daha çok yeni evliliğiniz, zaman içinde rayına oturacaktır. Geç gelince rahatsız oluyorum demek yerine sen olmayınca yanımda uyumakta zorlanıyorum diyebilirsiniz. Esasında sonucu aynı, sözcüklerle oynayın konuşurken inanın farkı göreceksinizÖncellikle şunu demem gerekiyor eşim baskın ce sert bir insan. Evet bu konuda değiştirmeye çaliştim savunacak halim yok ama gayet doğal -bana göre-
Bu konuda fikrini değiştirmeyecek ona eminim
Evet çök doğru diyorsunuz katılıyorum. Ben annesiyle de konuştum bugun, dedim ben neden akşam yemeği eşimle yiyemiyorum? Hadi cumaları olacak ama şimdi pazartesi de ekledi bu cumartesi de 3’te döndü. Görüşsün, ana böyle geç dönmek…hoşuma gitmiyor! Kaççç kere söyledim, rica ettim, cevabı: Sana göre mi görüşeceğiz? Sen daha mı iyi biliyorsun? Buna BEN karar vereceğim kaçta geleceğimi kaçta kalkacağımı. Sana haber veriyorum zaten, arıyorum mesaj yazıyorum.Herkesin karakteri farklıdır. Baskın ve sert karakteri var diyorsunuz, yapacağınız uyarıyı beni değiştirmeye çalışıyor diye algılayabilir. Ne söylediğinizden çok nasıl söylediğiniz önemli. Daha çok yeni evliliğiniz, zaman içinde rayına oturacaktır. Geç gelince rahatsız oluyorum demek yerine sen olmayınca yanımda uyumakta zorlanıyorum diyebilirsiniz. Esasında sonucu aynı, sözcüklerle oynayın konuşurken inanın farkı göreceksiniz
Benim var arkadaşlarım kim yok size dedi?Sizin hiç arkadaşınız yok mu? Bu yaşınıza kadar hiç olmadı ya da evlenince hepsini attınız herhalde.
Evlenince herkes arkadaşlarıyla görüşüyor ne var ki bunda? Eşim bana arıza çıkarsa çok bozulurum,ne münasebet yani,kocasız bir yere gidemeyecek miyiz?
Kesinlikle katılıyorum. Anladığım kadarıyla konu sahibinin eşi çok sinsi. Baştan kadını sindireyim de kafama göre takılayım diye düşünüyor aklınca. Eğer konu sahibi buna boyun eğerse bu saatten sonra o adam haftanın 5 günü de eve gelmese hiçbir şey yapamaz. Ya baştan resti çekip iyi öyleyse ayrılalım diyerek dik duracak ya da boyun eğerek ömrü evde koca beklemekle geçecek. Kendi seçimi…Dürüst davranmamış ki baştan kandırmış ikincisinde de blöf yapmış. Siz de kendi arkadaşlarınıza takılın madem. Pasif direniş yapın ve blöf yaptığında da tamam boşanalım diye ekleyin.
Boşanma imzalasa bile köpek gibi siz dik durursanız geri adam atar. Eşiniz gayet bencil ve ilkel. Başta taktikler yapıyorlar kendi akıllarınca. Birbirlerine böyle gaz veriyorlar. Baştan sıkı tut diye. Siz saf iyi niyetli konuşarak çözelim mantığındasınız o baştan oyun oynayıp özgürlük kazanma derdinde. Çok başka düşünceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?