Merhaba herkese bir konuda yardımcı olur musunuz hanımlar

5 aylık evliyiz.
Eşim haftada bir gün ( cumaları) arkadaşlarla oturuyordu, saat 1-2 gibi gece eve dönüyordu. Hiç hoşuma gitmiyordu ama fedakarlık yaptım sonunda. Normal yaklaşamaya başladım. Sitemizde cafe var orda komşularla da oturmaya başladı yine 1-2’ye kadar . Ben tabi yorum yapıyorum asla kavga yok. En son patladı eşim dedi ki bundan sonra ben ne istersem onu yapacağım, istersem haftda 2-3 gün çıkacağım, istersem bir ay evde otururum Sen karışamazsın. Yapamıyorsan-ayrılalım. Ben once kabul ettim ama dün yine 2’de döndü, cuma da gidecek bir de artık bu kafaya girdi ben yaparım giderim beni hiç saymıyor. Ben kabul ettim evet, ama yapamıyorum ya. Evet beni de ihmal etmiyor benimle de vakit geçiriyor ama bir evli erkek oyle rahatlık olur mu ya. Yazın tekne tatile de gitmeye planlıyor arkadaşlarla. 2 tane arkadaşı var onlar evli ama anlamıyorum işte karıları nasıl buna izin veriyorlar .
Ayrılmayı düşünüyorum. İyice beni eziyor. Çök net bir tavır koydu Çünkü ya benim dediğim gibi olacak ya da yollarımızı ayrılıyoruz.
sizce?