Eşim ve ben

O zaman ikaz et bak bu kez ciddiyim de ciddiyetini anlasın. Bir daha olursa da yapacağım vs demeden ilk fırsatta git polise.

Acaba bu konuyu yazarken şokta filan olabilir misin? Olayının ciddiyetini anlayamamış gibisin sanki. Dayak yiyorsun hem de yırtık dediğin basit gördüğün kız için farkında mısın? Yani o yırtık kız kadar değerin yok eşinin gözünde. ve gene dövecekmiş beyimiz seni. Az kendine gel toparlan bir yahu.

Ne demek dövüyor? Ne demek morartıyor? Ya arkadaşım neden şikayet etmiyorsun?
Böyle bir adamla nasıl yaşıyorsun?

Hiçbişey anlamadım bu nasıl anlatım tarzı ya
Biri özet geçse ne iyi olur

Kadından önce daha büyük bi probleminiz yok mu sizce de? Örneğin dayak yemeniz? Gerekirse tekrar döverim demesi eşinizin?

kadında ar edep haya yok demişsin peki senin dayakçı kocanda ne var?

valla ağzımı açmak istemiyorum da bu ne cehalet arkadaşım. başka kadın yüzünden dayağı yiyip yiyip hala kocamı seviyorum demek ne ya kendinize biraz saygınız olsun yazık!

Yanılmıyorsam yaşın küçük bence gururlu ol niye sen bu tarz olayların içine giriyorsun kocan halletsin bu kadar da gururunuzu yakalar alyına almayın ya

Kadına hele ki eşine el kaldıran bir adama sevgi beslemek, saygı duymak imkansız benim için. Başka bir kadın için eşine el kaldırmak ne demek... Bir an önce ailenizle barışmalisiniz bence

Diline kusluk yakismiyor eline dayak yakisiyor vay anasini .daha bu konuyu acmayin bari yoksa mazallah...

Sende haklısın,
Yuvayı kurmak zor,
Yıkmak kolay.
Belli ki sende zoru seciyorsun...
Allah kolaylık versin, ne denir ki!

Kocan kıskanıyorsun diye seni dövüyor sende hala kıskanmaya devam mı ediyorsun. İyi soğumamışsın yani. Ayrıca kocan yüz vermese kadında arayıp soramaz. Arayınca açmasa sorun kalmaz. Yani siz boşa kadını suçlamayın

Ayrıca siz üsteledikçe kocanız sizin inadınıza daha da çok görüşecek karakterde gibi geliyor. O yüzden ses etmeyin. En azından kavga gürültü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…