- Konu Sahibi Busrakuyucak
-
O zaman ikaz et bak bu kez ciddiyim de ciddiyetini anlasın. Bir daha olursa da yapacağım vs demeden ilk fırsatta git polise.Yapmadi
yapmadım mi zannediyorsun abla dayak yerken kaç kez gitmeye kalktım kapıyı kilitledi polisi aradım telefonu elimden aldı ve kapattı benim bu yüzümü görseler sen hapiste cezayı yersin dedim yanibbunlar kavga ederken dovusurken oldu başka zaman olmadi. Işte ne bileyim offf
Hayasız olan kadın değil kocanız.Kız öyle böyle değil çok problemli ne haya ne edep ne de bir ar kalmış afedersiniz utanarak söylüyorum yırtık kız anlatacagin
Sende haklısın,Peki ne ya yardım almak değilde ne ha ben 21 yaşındayım daha evleneli 9 ay oldu başıma böyle birseye geldi ne yapacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum belki bazılarımız hak verecekbazilarini z vermeyecek sadece evliliğimizin ilk darbesinden o evliliği bitirmek değil amacım evliliğimiz bitirmeden o evliliği düzene sokmak ya bilmiyorum işte bana yardım edin diye sadece derdimi anlatmak istediğim için ne bileyim bana akıl verirsiniz diye yazdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?