- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi Busrakuyucak
-
Normal aslında..
Konu sahibesi bizden destek bekliyor ama pamıkından vazgeçemiyor , öteki ... kız olmasa hayat toz pembe
Bidaha dövmeyeceğim diye ağlıyor kocası baksana ama yine yaparsa yine döver. Benim devreler
Kadın eşinizden yaşlı mı? Bekar mı? Eşiniz mesafeyi koruyorsa tartışmaya girmeyin, yani illaki bizim kafa yapımıza uymayan insanlar olacaktır, kocanızla kavga edip dayak yiyecek kadar değerli bir mevzu değil bence, Allah ıslah etsin diyelim. Siz kendi hayatınıza bakın, aralarında başka bir mevzu yoksa sadece canım demesi sorun değil bence, herkese diyorsa da rahat bir kadın demek ki, yanlış anlaşılırım telaşı da yok. Çoğu erkek karımdan korkuyorum lütfen mesaj atma diyemez diye düşünüyorum. O yüzden tartışma büyümüş, siz de kadına mesaj atarak olayı büyütmüşsünüz. Kendinize ve eşinize güveniniz olsun öncelikle, her canım diyene koşacak kadar boş mu bu insan veya koştu diyelim, onun problemi siz de başkasıyla evlenir hayatınıza bakarsınız dünyanın sonu da değil.Asli
Na bakarsanız en iyi yorumlayan sizsiniz şimdi tek sorun canım cicim değil kız değişik aynı ortamda bulunalım el kol hareketleri telefonlarda canım cicim hesabı bu diğer çalışan erkeklere göre benim koca mi arayıp işte saçma sapan konuşması benim kocama daha çok yapıyor. Benim kıvamda ben hep niye böyle yapıyor dediğimde ben yapabilirim diyor işte ben mi yap diyorum diyor bende sen uyarsa artık ben evlendim seviyenin koru de dedim biraz sert şekilde dovustuk işte dayak yedim. Yani nasıl anlatılır ha kocam aradığı zaman hep o kızın ismi ile işte x hanım diye cevaplar o işte bir karı koca nasıl konuşursa o o yle cellat kocam 1-2 kez aynı mesaiye denk geldikleri zaman deniz ama ben seni sevdiğim için kardeşim gördüğüm için öyle yapıyorum falan diye saçmalamis
Kız 2 yaş büyüğü bekar ya iş gereği olduğu için işte çalışan diğer bayanlar arar ama herkes seviyesini bildiği için işte mustafa iş için şu şu şu der kapatırlar ama bu iş için 9 aydır 2 - 3 defa aradi aramadı ama hergun arayıp duruyor bu kız iş için değil nerde saçmalık var o yüzden arayıp duruyor.Kadın eşinizden yaşlı mı? Bekar mı? Eşiniz mesafeyi koruyorsa tartışmaya girmeyin, yani illaki bizim kafa yapımıza uymayan insanlar olacaktır, kocanızla kavga edip dayak yiyecek kadar değerli bir mevzu değil bence, Allah ıslah etsin diyelim. Siz kendi hayatınıza bakın, aralarında başka bir mevzu yoksa sadece canım demesi sorun değil bence, herkese diyorsa da rahat bir kadın demek ki, yanlış anlaşılırım telaşı da yok. Çoğu erkek karımdan korkuyorum lütfen mesaj atma diyemez diye düşünüyorum. O yüzden tartışma büyümüş, siz de kadına mesaj atarak olayı büyütmüşsünüz. Kendinize ve eşinize güveniniz olsun öncelikle, her canım diyene koşacak kadar boş mu bu insan veya koştu diyelim, onun problemi siz de başkasıyla evlenir hayatınıza bakarsınız dünyanın sonu da değil.
Beklenen destek boşan demek olur,ya boşayacak yada eşi olacak öküzü yola getirecek..
Bakma ağladığına ayak yapmış resmen..
Eşim ona ismiyle hitap eder öyle lagbali konuşmazEşim benim sinirlidir hatta çok fevridir. Pamuk gibi değildir yani. Ama bir kere bile dayak yemedim. Çat çat kavga da ederim, lafda söylerim, bağırırım da...
Neyse...
Eşiniz cevap veriyor mu? O da resmi davranıyorsa sıkıntı olmaz. Ama eşinizde de böyle bi yakınlık varsa siz ne söylerseniz söyleyin davranışından vazgeçmez. Eşinizin huyunu suyunu siz daha iyi bilirsiniz. Flörtöz birisi ise ne kadar kavga ederseniz edin devam eder.
Herhalde canım , daha bunlar cicim ayları .. Adam hiçbişey görmemiş ki başka bi kadından az bi ilgi görünce hoop eşine dayak..
Yazık kızın gençliğine , geleceğine yazık. Birkaç ay sonra hamileyim eşim karnıma tekme attı konusu açma ihtimali yüksek bir profil..
Biz zibilyon kere boşan desek boşanmayacak , hep etraftaki kadınlar suçlu olacak maalesef
Eşim ona ismiyle hitap eder öyle lagbali konuşmaz
İnşallah çocuk yapmaz böyle bir adama..
Şiddetin önemi kalmıyor burada,varsa yoksa diğer kadın maalesef..
Diğer kadın olmasaydı dayak yemeyeceğini düşünüyor çünkü. Bilmiyor ki kocası şiddete meyilli dayak atmak için ufacık bir şeyi bahane edebilecek kadar zorba.
Yaşaya yaşaya görmese bari bu yazdıklarımızı okuyup az biraz gözü açılsa!!
Aldatacak olsa kızın aradığını gizler veya gizli gizli konuşur buluşur zaten sizin de haberiniz olmaz, ama kızın yaptığı doğru demiyorum. Kendinize güvenin, severek evlendiyseniz eşinize de güvenin, 3. kişiler için inanın tartışmaya değmez, bazı insanlar sırf yuva yıkmak için bile evli erkeklere yanaşıyor, Allah ıslah etsin gerçekten. Eşiniz de ben karımdan korkuyorum imajı vermemek için sert konuşmuyor olabilir. Sizin de kendi işiniz ve arkadaş çevreniz olursa bu sorunu daha kolay aşarsınız, o da size müdahale edecektir ve anlayacaktır rahatsız edici olduğunu. Güvensizlik de varsa çocuğunuz da yokken iş arayın bence, hem evde oturup sinir olacağınıza kendi ayaklarınız üzerinde durursunuz, aileniz sahip çıkmasa da istenmediğinizi düşündüğünüz an gidebilirsiniz. İş aradığınızı eşinize de söyleyin hatta, haberi olsun.Kız 2 yaş büyüğü bekar ya iş gereği olduğu için işte çalışan diğer bayanlar arar ama herkes seviyesini bildiği için işte mustafa iş için şu şu şu der kapatırlar ama bu iş için 9 aydır 2 - 3 defa aradi aramadı ama hergun arayıp duruyor bu kız iş için değil nerde saçmalık var o yüzden arayıp duruyor.
Merhaba hanımlar bana yardım edin konunun aslında en baştan ben birisini seviyordum neyse babam verdi vermedi derken kaçtım bizde evlendik 9 ay oldu babam haliyle konuşmuyor daha doğrusu ailem konuşmuyor benim le evlendik iyi hoş da eşim otelde çalışıyor çalıştığı kısımlara bir bayan var ama ne şey diğer hepsi erkek ama eşleri bende dahil hepimiz o vatandan sikaayetciyi sabah 8 demiyor gece 12 demiyor birlikte çalıştığı erkekleri tabi benim eşinize arayıp duruyor iş için aradığı pek görmedim iş dışında aradığı zamanda sürekli başlarken konuşmaya canım mustafam v.s kelimelerle işte ozlettin kendini falan diye tabi benim eşim degilorada o kısımda çalışan bütün erkeklerin hanımları bu durumdan şikayetçi neyse biz eşimle tabi bu yüzden tartışıyoruz 2 kez bu bayan yüzünden dayak yedim hemde almasından yüzüm gözüm her tarafım morluk içinde bende bu bayana msj attım işte senin yüzünden kavga ediyoruz utanmıyor musun kendin evli olsan eşini senin gibi bir bayan arayıp iş dışında saçma şeyler için hoşuna gider mi diye tabi bunlar eşimle kusmuslerdi ama eşimin ağzından kusluk iyi olmuyor diye 1-2 kes duydum halen daha eşimi aramıyor ama bunlar iş whatsapp grupları var evlerimize canlarrr işte falan diye msj atıp duruyor tabi birde o dövdüğü zamanlarda eşim birde bundan gelen msjlari siliyordu beni görmesin diye neyse şimdi hala ayni o kız gruptan canım canlar diye msj atıp duruyor eşimle 2 gün önce yine tartıştık eşim deli etme beni yine gerekirse yine doverim dedi ben yapmalıyım eşimi seviyorum ama o kadından bıktım öyle bir bayan ki o bayan ar edep haya hiç bir şey yok bıktım ondan öyle ki evimin tam karşısında oturuyor bıktım usandım bakayım bana yardımcı olun
yapmadım mi zannediyorsun abla dayak yerken kaç kez gitmeye kalktım kapıyı kilitledi polisi aradım telefonu elimden aldı ve kapattı benim bu yüzümü görseler sen hapiste cezayı yersin dedim yanibbunlar kavga ederken dovusurken oldu başka zaman olmadi. Işte ne bileyim offfBak canım ben de evlendim dayak yedim kaç kez ve en sonuncu dayağını hamileyken attı! O en sonki olayda ailem devreye girdi, iyiki de girdi. Önceden işi dayağa getirdiği konuları şimdi dayak olmadan tartışmalarla kapatabiliyoruz en azından. Bir daha yaparsa mahkemenin yolunu tutacağımı bildiği için o da frene bastı. Madem kadınlardan fikir istiyorsun ben gibi eşine korunuyor diye güvenip sakın hamile kalma. Nasılsa her şeyi yapıyorum gitmiyor diye güveniyorlar. Çocuk da olunca iyice ceptesin gözüyle bakıyorlar. Ailenle barış en başta. Sonrasında boşan boşanma diyemem ben yapamadım hala da sorunlarla uğraşıyorum ama en baştaki aklım olsaydı evlenmezdim ya da en başında ilk dayağında terkederdim diyorum. Pişmanlıklar işe yaramıyor ama sen bari benim duyduğum pişmanlığı duyma. Bir daha el kaldırırsa bir polise git al darp raporunu. O kadın mevzusuna benzer biz de yaşadık bu arada. Ben de elin kızı yüzünden dayak yedim! Ne acı olduğunu bilirim. Kız bile bile tahrik edici anormal davranırdı eşim de gerekli mesafeyi koyamadı diye kaç kez boşanmanın eşiğinden döndük. En son söylene söylene uzak durması konusunda ikna ettim (inşallah) Eşin için normalde iyi insandır pamuk gibidir demeni de sevgine bağlıyorum ama pamuk olan iyi olan senin kalbin bunu bil. Son söyleyeceğim şey iyi korun çocuk yapma bir daha böyle bir şey yapmaya niyet ederse polise gideceğini boşanacağını söyle ve inşallah olmaz ama böyle birşey yaparsa cidden çekme ortada çocuk da yokken kaç git...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?