Eşim ve evliliğim ( fikirlerinize çok ihtiyacım var )

Tamam bunun farkındaysan bize neden danışıyorsun sana göre gayet güzel şeyler düşünüyor eşin barışın mutlu olun. Ne diyeyim.. Elbebekgulbebek63
küs değiliz ki barışalım bu bayram tatili telefon dahil konuşmayalım dedik .aşkın sevginin galip gelmesini istiyorum .
Danışıyorum çünkü çok mantıklı fikir veren arkadaşlar var sagolsunlar.

ikimizde de sıkıntı var

Canım, azospermi problemi ile başlayan bir hikayesi olan biri olarak bu süreci biliyorum az çok.
Ben 1.5 yıllık evliyim ve 6 seneye yakın sevgililik dönemimiz oldu ki lise-üniversite hiç ayrılmadık.
Çocuk problemi ve onun getirdiği sorunlar yüzünden eşimin bana kaç kez boşanalım dediğini hatırlamıyorum.
Evet zor kadın için duygusal olarak çok zor, ama erkek içinde kolay değil.
Biz en azından rahatlıyoruz anlatıyoruz ağlıyoruz ama erkekler bunu yapamıyor. Günlerce eve girdiğimde eşimin gözlerini kırmızı gördüm neden ağlıyosun demedim oda ben üzgünüm demedi sakladı kendi yaşadı. Dr gitmeye anlatmaya çekindi.
Eşin psikolojik olarak ailesi yüzünden çökmüş durumda değil, erkekler biraz düz mantık çocuğum olmuyor eksik durumdayım, eşim beni bırakabilir, bir çocuk veremiyeceğim, diğer erkekler benden 0-1 önde gözüyle bakıyorlar.
İlk olarak eşinize destek olun ve bu konuda içinizi birbirinize açın. Tüp bebek vb tedavilere biraz ara verin hatta tatile gidin bence uzak kalın herşeyden çok iyi geleceğini biliyorum.
Ailevi problemlere gelince ilk önce ruhsal eksikliklerinizi giderin sonra eşinizin annesini veya kardeşini çağırın evinize bayanlar olarak konuşun. Soğuk durmadığınızı bir sorununuz yoksa bunu belirtin kendinizi ifade edin, yetişme tarzınız farklı ise onuda belirtin yüksekten bakma gibi bir durumun olmadığını böyle sorunlar yaşamak istemediğinizi belirtin.
Probleminiz tamamen iletişim kopukluğu bence.

çok teşekürler canim tavsiyelerin için , boşuna dememisler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Aynen durum bu Eşim çocuğu olmuyor diye hayata küsmüş durumda.

küs değiliz ki barışalım bu bayram tatili telefon dahil konuşmayalım dedik .aşkın sevginin galip gelmesini istiyorum .
Danışıyorum çünkü çok mantıklı fikir veren arkadaşlar var sagolsunlar.
Canım eşin seni aramıyor görüşmeyelim diyor inan küslük bundan iyi gönlünü alırsın düzelir. Ama tükenmiş bişeyler var sizde. Sen mesaj atmasan aklına gelmeyeceksin adamın. Anlıyorum olumlama yapıyorsun eşini savunuyorsun onu haklı görüyorsun yani yorumlarından bunu anladım ama savunulacak bi tarafı yok. Adam takmıyor. Bayramda birlikte olmak varken seni evden yolluyor. Ve sen halen iyi yönden bakmaya çalışıyorsun. Fazla polyannasın bana göre...

Ben dayanamıyorum ne diyipte eşinize fırsat vermeyin onca fedakarlığın karşılığında Eşiniz bunu yapıyorsa ne hali varsa görsün 5 tüp bebek denemesi ne demek ya biz bi kereyele battık ama ben çok yıprandım kaldı ki sen bebek konusunda sorun neydi?

Evliliğini kurtarmak istiyorsan ailesi ile görüş Eminim onlar da rahatsız bu durumdan
Eşiniz yanlış bir karar vermiş ama o karardan da dönememiş Bayram bahanesiyle görülebilirsiniz enazından şimdi telefonla arayabilirsiniz
Sonrasına gidişata göre bakarsınız

haklisin fazlasıyla fedakarlık gösterdim ama arkadaşların anlamadığı bir şey var ben eşime birbirimizi aramayalım sormayalım ki birbirimizin kıymetini değerini bilelim dedim yani bu teklif benden geldi . Esim de haliyle arayamazdı çünkü bana siz vermişti . Bundan dolayı ki ben adim attim . Benim yumurta rezervim azaldı onunda sperm sorunu var

çok teşekürler canim tavsiyelerin için , boşuna dememisler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Aynen durum bu Eşim çocuğu olmuyor diye hayata küsmüş durumda.
Nerede oturuyorsunuz nerede tedavi gördünüz bilmiyorum ama bunlarla ilgili bana özel mesaj atabilirsin.
Eşimin ailesiyle bende senin gibi problemler yaşadım benimde soğuk olduğumu geri durduğumu konuşmak istemediğimi düşündüler ama tamamen yetişme yetişirilme tarzı farklılıkları. Bana da hayatımda ilk kez birleri soğuksun gibi cümleler kurdu ki aksine çok çabuk iletişim kuran sıcak kanlı biri olmama rağmen. Sana önerdiğim şeyin aynısını kendim yaptım. Ailenin bayanlarıyla konuştum çünkü aile bayanları genelde geri kalan kısmı da kışkırtanlar oluyor malesef.
Kv demle konuştum ben alışamadım, sizin gibi olmamı beklediniz hemen eşim giresunlu ve 10 teyzesi var düşün artık.
Rahat yetiştiğimi kıyafetime kimsenin karışmamasını istediğimi kimseye surat asmadığımı bir sorunum olduğunda rahatlıkla dile getireceğimi söyledim. eşinin annesiyle özel olarak konuş ve eşinin psikolojik olarak iyi olmadığını belirt bu zaten sorununuz varken böyle şeylerde olunca daha çok üzüldüğünüzü belirt sorunlar çözülünce evinde bir yemek ver kalabalık olsun eşinin ailesini çağır mutlu olsun sonra kendi ailenide çağır emin ol eşin mutlu olup senin ailenide mutlu edicek. Gelişmeleri yazarsan sevinirim.

evet onlar da rahatsız bu durumdan biliyorum ama bir adim atmazlar asla . Telefon açmayı ben de düşündüm telefona format attim bütün numaralar silind i.numarayı alacağım kimse de yok ( yoksa bayram dolayısıyla bir adim atmak istedim ben de . Biliyorum bu sikinti halledebilirse esim mükemmel derecede düzelir . Ama onlardan da çok emin degil ki adim atabilsin.

Bizimde cocugumuz
Anladım canım ben eşime aynısını desem aynı şekilde benim eşimde hayatta aramazdı ben aramadan bu onun huyu .belki sen tek çocuksun çocuğu da olmuyor ne diye kaynanangil doldurmuştur, eşimizi ne kadar aileleriyle yalnız bırakırsak o kadar çok dolmuş şekilde buluyoruz, aynı sorunlar bizde de var canım bizimde olmuyor çocuğumuz 4 yıldır evliyim, anladığım kadarıyla eşini seviyorsun bu kadar eziyete bu kadar fedakarlığa karsı bitirmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum ama baktın olmuyor kendini harap etmeyeceksin olduğu yerde bırakacaksın, eğer tekrar barısmak istiyorsan evine git eşini fazla bırakma ailesiyle..

Bacim daha ne istiyorsun anneme gelip gitne demis bu ceza degil odul bence raht olmaya calis sen de onun davrandigi gibi davran hep yanasmaya calisan taraf olma bu kadar cok seviyorsa anasini bacisini gitsin onlarla yasasin ben bu tip erkeklere daha anasinin memesinden ayrilamamis diyorum

canim burda tedavi için randevu almıştım ve zamanı şimdi ben geldim esim çalışıyor gelemezdi.

Gercekten cok sinir bozucu. Ailesinin tavirlari igrenc. Daha ogullarinin mutlulugunu dusuneceklerine, yuvasini yikiyorlar. Esinizde de yurek yokmus kusura bakmayin. Sizin adiniza cok uzuldum. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur.

O dayaniyorsa sizde dayanın. Çarkı niye ona çeviriyorsunuz , "bana 2,3 hafta ver " dedirtiyorsunuz.

2,3 hafta sonra bende ne olur bilemem , hoscakal " deyin ona.

Ve bir daha zaafinizi belli etmeyin derim. Zamana bırakın.
aynen katılıyorm.ben bir tartişalım küseyim hemen yakar yıkarım gemileri
sanırsın cok ciddi bişey oldu yandı bitti kül oldu
ona artistlik yaparım o seni umursamıyorsa sende hiç umursama kendi kaybeder

Bitmiş bu evlilik. Bana 2 3 hafta daha ver demek şu an sensiz iyiyim 2 3 hafta daha bakıcam hala aynıysa bosaniriz demek gıbı olmuş .
oructa zorlanıyor ben hala kafayı toparlayamadım . 4 gün her an aklımdaydın ama tam olarak düşünme fırsatım olmadi dedi orucun bitmesini bekliyor

Sen adım atarsan onlarda atarlar büyük onlar anlayacaklardır bu zaman süresinde kayınvalidenler de kendilerini sorgulamışlardır
Eşini arasan ve istesen olur mu ben bu bayram bir adım atmak istiyorum ikimizi de yıpratıyor falan gibi bişeyler yazsan yada sosyal medyadan falan birinden istesen
Evliliklerin ilk döneminde böyle şeyler yaşanıyor oyüzden orta yolu bulmak lazım aile ile ilişkiler düzene girince eşinle de herşey düzelir

canım bence mesaj atmakla hata yapmışsın.. ipleri ona verme ve birdaha ondan tek bir mesaj gelinceye kadar asla ve asla ona tek kelime dahi YAZMA !
Zamana bırak, unutmaya çalış, belli ki o unutmaya çalışıyor, güçlü dur ve en önemlisi Allah'a sığın, hakkında hayırlısını iste..

Tesekkurler istediğim cevap bu ve bunun gibileriydi teşekkürler . Yapıcı düşüncelere ihtiyacım var yıkıcı degil çok sagolun . Eşimi bu sikintidan kurtarmak istiyorum . Hayat ona agir geldi ve onun da silkelenip güçlü bir şekilde yila devam etmesini istiyorum . Ve galiba bu zaman zarfında benim aramam onun yolunu bulmasını sağlayacaktır . Artik benim gücümle degil kendi gücüyle ayakta kalması gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…