- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
küs değiliz ki barışalım bu bayram tatili telefon dahil konuşmayalım dedik .aşkın sevginin galip gelmesini istiyorum .Tamam bunun farkındaysan bize neden danışıyorsun sana göre gayet güzel şeyler düşünüyor eşin barışın mutlu olun. Ne diyeyim..Elbebekgulbebek63
ikimizde de sıkıntı var
çok teşekürler canim tavsiyelerin için , boşuna dememisler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Aynen durum bu Eşim çocuğu olmuyor diye hayata küsmüş durumda.Canım, azospermi problemi ile başlayan bir hikayesi olan biri olarak bu süreci biliyorum az çok.
Ben 1.5 yıllık evliyim ve 6 seneye yakın sevgililik dönemimiz oldu ki lise-üniversite hiç ayrılmadık.
Çocuk problemi ve onun getirdiği sorunlar yüzünden eşimin bana kaç kez boşanalım dediğini hatırlamıyorum.
Evet zor kadın için duygusal olarak çok zor, ama erkek içinde kolay değil.
Biz en azından rahatlıyoruz anlatıyoruz ağlıyoruz ama erkekler bunu yapamıyor. Günlerce eve girdiğimde eşimin gözlerini kırmızı gördüm neden ağlıyosun demedim oda ben üzgünüm demedi sakladı kendi yaşadı. Dr gitmeye anlatmaya çekindi.
Eşin psikolojik olarak ailesi yüzünden çökmüş durumda değil, erkekler biraz düz mantık çocuğum olmuyor eksik durumdayım, eşim beni bırakabilir, bir çocuk veremiyeceğim, diğer erkekler benden 0-1 önde gözüyle bakıyorlar.
İlk olarak eşinize destek olun ve bu konuda içinizi birbirinize açın. Tüp bebek vb tedavilere biraz ara verin hatta tatile gidin bence uzak kalın herşeyden çok iyi geleceğini biliyorum.
Ailevi problemlere gelince ilk önce ruhsal eksikliklerinizi giderin sonra eşinizin annesini veya kardeşini çağırın evinize bayanlar olarak konuşun. Soğuk durmadığınızı bir sorununuz yoksa bunu belirtin kendinizi ifade edin, yetişme tarzınız farklı ise onuda belirtin yüksekten bakma gibi bir durumun olmadığını böyle sorunlar yaşamak istemediğinizi belirtin.
Probleminiz tamamen iletişim kopukluğu bence.
Canım eşin seni aramıyor görüşmeyelim diyor inan küslük bundan iyi gönlünü alırsın düzelir. Ama tükenmiş bişeyler var sizde. Sen mesaj atmasan aklına gelmeyeceksin adamın. Anlıyorum olumlama yapıyorsun eşini savunuyorsun onu haklı görüyorsun yani yorumlarından bunu anladım ama savunulacak bi tarafı yok. Adam takmıyor. Bayramda birlikte olmak varken seni evden yolluyor. Ve sen halen iyi yönden bakmaya çalışıyorsun. Fazla polyannasın bana göre...küs değiliz ki barışalım bu bayram tatili telefon dahil konuşmayalım dedik .aşkın sevginin galip gelmesini istiyorum .
Danışıyorum çünkü çok mantıklı fikir veren arkadaşlar var sagolsunlar.
Ben dayanamıyorum ne diyipte eşinize fırsat vermeyin onca fedakarlığın karşılığında Eşiniz bunu yapıyorsa ne hali varsa görsün 5 tüp bebek denemesi ne demek ya biz bi kereyele battık ama ben çok yıprandım kaldı ki senMerhaba kizlar ,
Direkt konuya gireceğim fikirlerinize ve önerilerinize fazlasıyla ihtiyacım var.
Derdimi aileme anlatırım onlar elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar ama açıkçası evliligime de çok fazla müdahale etmek istemiyorlar. Hayatı yaşayan ve derdi çeken sensin biz uzaktan bakıp da hemen boşan ya da bu hayati sürdür diyemeyiz , diyorlar. Sen ne karar verirsen ver biz senin yanındayız diyorlar.
Gelelim derdime 3.5 yıllık evliyim , eşimin memleketinde yaşıyoruz . Severek evlendik 6 ay gibi kisa sürede evlilik nisan düğün hepsi gerçekleşti . Hic bir sıkıntı yaşamadık bu dönemde açıkçası ben eşimi sevdiğim icin her şeyi görmezden geldim .
Esim bir dedigimi iki etmezdi , beni çok severdi , ikimizde çalışıyoruz , eşim evin tek oğlu babası da yoktu . Her şeyi kendimiz yaptık 2 seneye yakin eşyaların , altınların borcunu verdik .bu arada kayinvaldeyle ve kızlarıyla aramızda iletişim eksikliği vardi .
Normalde çok sevilirim ama onlar benim buz gibi olduğumu hep eşime söylüyorlarmış , bizi benimsemedi , bize yüksekten bakıyor diyorlarmış vs.
Bunlar yetmezmiş gibi çocuğumuzun olamayacağını öğrendik 3 yilda 5 tüp bebek ,2 de iptal denememiz oldu maddi manevi yiprandik. Hic yanımda olmadılar, esim düzeltemedi bir turlu bu durumu yıprandı . Ailesiyle gidip gelmemi kesti madem anlaşmıyorsunuz
Gerek yok dedi . Suçlu benmisim gibi cezayı bana verdi . Ama kendi 7 / 24 orda. ailesidir tabiki gitsin ama ben bu kadar fedakarlık yaptıkça bana bu ceza niye.
Bu duruma şikayet etmedim bir de böyle deneyelim dedim ama asil mevzu burda başlıyor esim gün geçtikçe değişti, üzüldü, içine kapandı hayat sevinci gitti . Bana demiyordu ama yasayan ölü gibiydi hala da öyle ben kendi aileme o kendi ailesine gitmeye başladı . Bu durumdan ben rahatsız oldum çünkü evli görünümlü bekardım. 1 ay dayanıyordum sonra patlamaya başlıyordum , boyle sevgisiz ilgisiz yasayamam diyordum . Hayat böyle devam etti 2 ayda bir patlamalar yaşadık. Evliligimiz işkenceye dönüştü çünkü ailesiyle içli dişli olmadığı icin benden sevgisini esirgeyen bir adamla yasamaya başlamıştım .
Neyse bayram dolayısıyla annemlere gönderdi beni biz de şöyle bir karar aldık birbirimizi aramayalim Bakalim gerçekten ne kadar seviyoruz . 5 gün dayandım ben, dun mesaj attim dayanamiyorum ben diye , bana dediği su ben daha anlamadım bu alışkanlık mi sevgi mi bana 2. 3 hafta daha ver . Ben senin eşinim nasıl anlamazsın bunun hangi duygu olduğunu dedim.
Kızlar size soruyorum bundan sonra ne yapmalıyım , bayramı kendime ve eşime zehir etmek istemiyorum , ama yasayan bir ölü gibiyim açıkçası .
Hakkınızı helal edin .
haklisin fazlasıyla fedakarlık gösterdim ama arkadaşların anlamadığı bir şey var ben eşime birbirimizi aramayalım sormayalım ki birbirimizin kıymetini değerini bilelim dedim yani bu teklif benden geldi . Esim de haliyle arayamazdı çünkü bana siz vermişti . Bundan dolayı ki ben adim attim . Benim yumurta rezervim azaldı onunda sperm sorunu varBen dayanamıyorum ne diyipte eşinize fırsat vermeyin onca fedakarlığın karşılığında Eşiniz bunu yapıyorsa ne hali varsa görsün 5 tüp bebek denemesi ne demek ya biz bi kereyele battık ama ben çok yıprandım kaldı ki senbebek konusunda sorun neydi?
Nerede oturuyorsunuz nerede tedavi gördünüz bilmiyorum ama bunlarla ilgili bana özel mesaj atabilirsin.çok teşekürler canim tavsiyelerin için , boşuna dememisler damdan düşenin halinden damdan düşen anlar diye. Aynen durum bu Eşim çocuğu olmuyor diye hayata küsmüş durumda.
evet onlar da rahatsız bu durumdan biliyorum ama bir adim atmazlar asla . Telefon açmayı ben de düşündüm telefona format attim bütün numaralar silind i.numarayı alacağım kimse de yokEvliliğini kurtarmak istiyorsan ailesi ile görüş Eminim onlar da rahatsız bu durumdan
Eşiniz yanlış bir karar vermiş ama o karardan da dönememiş Bayram bahanesiyle görülebilirsiniz enazından şimdi telefonla arayabilirsiniz
Sonrasına gidişata göre bakarsınız
Anladım canım ben eşime aynısını desem aynı şekilde benim eşimde hayatta aramazdı ben aramadan bu onun huyu .belki sen tek çocuksun çocuğu da olmuyor ne diye kaynanangil doldurmuştur, eşimizi ne kadar aileleriyle yalnız bırakırsak o kadar çok dolmuş şekilde buluyoruz, aynı sorunlar bizde de var canım bizimde olmuyor çocuğumuzhaklisin fazlasıyla fedakarlık gösterdim ama arkadaşların anlamadığı bir şey var ben eşime birbirimizi aramayalım sormayalım ki birbirimizin kıymetini değerini bilelim dedim yani bu teklif benden geldi . Esim de haliyle arayamazdı çünkü bana siz vermişti . Bundan dolayı ki ben adim attim . Benim yumurta rezervim azaldı onunda sperm sorunu var
Bacim daha ne istiyorsun anneme gelip gitne demis bu ceza degil odul bence raht olmaya calis sen de onun davrandigi gibi davran hep yanasmaya calisan taraf olma bu kadar cok seviyorsa anasini bacisini gitsin onlarla yasasin ben bu tip erkeklere daha anasinin memesinden ayrilamamis diyorumMerhaba kizlar ,
Direkt konuya gireceğim fikirlerinize ve önerilerinize fazlasıyla ihtiyacım var.
Derdimi aileme anlatırım onlar elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışırlar ama açıkçası evliligime de çok fazla müdahale etmek istemiyorlar. Hayatı yaşayan ve derdi çeken sensin biz uzaktan bakıp da hemen boşan ya da bu hayati sürdür diyemeyiz , diyorlar. Sen ne karar verirsen ver biz senin yanındayız diyorlar.
Gelelim derdime 3.5 yıllık evliyim , eşimin memleketinde yaşıyoruz . Severek evlendik 6 ay gibi kisa sürede evlilik nisan düğün hepsi gerçekleşti . Hic bir sıkıntı yaşamadık bu dönemde açıkçası ben eşimi sevdiğim icin her şeyi görmezden geldim .
Esim bir dedigimi iki etmezdi , beni çok severdi , ikimizde çalışıyoruz , eşim evin tek oğlu babası da yoktu . Her şeyi kendimiz yaptık 2 seneye yakin eşyaların , altınların borcunu verdik .bu arada kayinvaldeyle ve kızlarıyla aramızda iletişim eksikliği vardi .
Normalde çok sevilirim ama onlar benim buz gibi olduğumu hep eşime söylüyorlarmış , bizi benimsemedi , bize yüksekten bakıyor diyorlarmış vs.
Bunlar yetmezmiş gibi çocuğumuzun olamayacağını öğrendik 3 yilda 5 tüp bebek ,2 de iptal denememiz oldu maddi manevi yiprandik. Hic yanımda olmadılar, esim düzeltemedi bir turlu bu durumu yıprandı . Ailesiyle gidip gelmemi kesti madem anlaşmıyorsunuz
Gerek yok dedi . Suçlu benmisim gibi cezayı bana verdi . Ama kendi 7 / 24 orda. ailesidir tabiki gitsin ama ben bu kadar fedakarlık yaptıkça bana bu ceza niye.
Bu duruma şikayet etmedim bir de böyle deneyelim dedim ama asil mevzu burda başlıyor esim gün geçtikçe değişti, üzüldü, içine kapandı hayat sevinci gitti . Bana demiyordu ama yasayan ölü gibiydi hala da öyle ben kendi aileme o kendi ailesine gitmeye başladı . Bu durumdan ben rahatsız oldum çünkü evli görünümlü bekardım. 1 ay dayanıyordum sonra patlamaya başlıyordum , boyle sevgisiz ilgisiz yasayamam diyordum . Hayat böyle devam etti 2 ayda bir patlamalar yaşadık. Evliligimiz işkenceye dönüştü çünkü ailesiyle içli dişli olmadığı icin benden sevgisini esirgeyen bir adamla yasamaya başlamıştım .
Neyse bayram dolayısıyla annemlere gönderdi beni biz de şöyle bir karar aldık birbirimizi aramayalim Bakalim gerçekten ne kadar seviyoruz . 5 gün dayandım ben, dun mesaj attim dayanamiyorum ben diye , bana dediği su ben daha anlamadım bu alışkanlık mi sevgi mi bana 2. 3 hafta daha ver . Ben senin eşinim nasıl anlamazsın bunun hangi duygu olduğunu dedim.
Kızlar size soruyorum bundan sonra ne yapmalıyım , bayramı kendime ve eşime zehir etmek istemiyorum , ama yasayan bir ölü gibiyim açıkçası .
Hakkınızı helal edin .
canim burda tedavi için randevu almıştım ve zamanı şimdi ben geldim esim çalışıyor gelemezdi.Bizimde cocugumuz
Anladım canım ben eşime aynısını desem aynı şekilde benim eşimde hayatta aramazdı ben aramadan bu onun huyu .belki sen tek çocuksun çocuğu da olmuyor ne diye kaynanangil doldurmuştur, eşimizi ne kadar aileleriyle yalnız bırakırsak o kadar çok dolmuş şekilde buluyoruz, aynı sorunlar bizde de var canım bizimde olmuyor çocuğumuz4 yıldır evliyim, anladığım kadarıyla eşini seviyorsun bu kadar eziyete bu kadar fedakarlığa karsı bitirmek bu kadar kolay olmamalı diye düşünüyorum ama baktın olmuyor kendini harap etmeyeceksin olduğu yerde bırakacaksın, eğer tekrar barısmak istiyorsan evine git eşini fazla bırakma ailesiyle..
aynen katılıyorm.ben bir tartişalım küseyim hemen yakar yıkarım gemileriO dayaniyorsa sizde dayanın. Çarkı niye ona çeviriyorsunuz , "bana 2,3 hafta ver " dedirtiyorsunuz.
2,3 hafta sonra bende ne olur bilemem , hoscakal " deyin ona.
Ve bir daha zaafinizi belli etmeyin derim. Zamana bırakın.
oructa zorlanıyor ben hala kafayı toparlayamadım . 4 gün her an aklımdaydın ama tam olarak düşünme fırsatım olmadi dedi orucun bitmesini bekliyorBitmiş bu evlilik. Bana 2 3 hafta daha ver demek şu an sensiz iyiyim 2 3 hafta daha bakıcam hala aynıysa bosaniriz demek gıbı olmuş .
, hayırlısı olsun inşallah, iyi dilekleriniz ve anlayışınız için tesekkurl,Gercekten cok sinir bozucu. Ailesinin tavirlari igrenc. Daha ogullarinin mutlulugunu dusuneceklerine, yuvasini yikiyorlar. Esinizde de yurek yokmus kusura bakmayin. Sizin adiniza cok uzuldum. İnsallah hakkinizda hayirlisi olur.
Sen adım atarsan onlarda atarlar büyük onlar anlayacaklardır bu zaman süresinde kayınvalidenler de kendilerini sorgulamışlardırevet onlar da rahatsız bu durumdan biliyorum ama bir adim atmazlar asla . Telefon açmayı ben de düşündüm telefona format attim bütün numaralar silind i.numarayı alacağım kimse de yok( yoksa bayram dolayısıyla bir adim atmak istedim ben de . Biliyorum bu sikinti halledebilirse esim mükemmel derecede düzelir . Ama onlardan da çok emin degil ki adim atabilsin.
Tesekkurler istediğim cevap bu ve bunun gibileriydi teşekkürler . Yapıcı düşüncelere ihtiyacım var yıkıcı degil çok sagolun . Eşimi bu sikintidan kurtarmak istiyorum . Hayat ona agir geldi ve onun da silkelenip güçlü bir şekilde yila devam etmesini istiyorum . Ve galiba bu zaman zarfında benim aramam onun yolunu bulmasını sağlayacaktır . Artik benim gücümle degil kendi gücüyle ayakta kalması gerekcanım bence mesaj atmakla hata yapmışsın.. ipleri ona verme ve birdaha ondan tek bir mesaj gelinceye kadar asla ve asla ona tek kelime dahi YAZMA !
Zamana bırak, unutmaya çalış, belli ki o unutmaya çalışıyor, güçlü dur ve en önemlisi Allah'a sığın, hakkında hayırlısını iste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?