Eşim ve evliliğim ( fikirlerinize çok ihtiyacım var )

benim aramamam demek istedim

eyvah, o zaman verme işi tehlikelidir,sağlam olmayan bi ilişkiyi daha da beter hale getirir;asıl böyle anlaşamadığınız zamanlarda baş başa bikaç gün herkesten uzakta tatil yapıp sevgiliymiş gibi başa dönseniz her şey daha iyi olurdu am a erkekler rahata alışıp da eski hayatın tadını alınca o bekarlık günlerine dönmek istiyorlar

Sık kendini arama
güçlü ol
seven erkek peşini bırakmaz asla
sen onu arama o seni seviyorsa eğer arayacak konusacaktır

aynı durumdayız çünkü, ben seni çok iyi anlıyorum.. kaderde varsa boşanmak, bu olacaktır ama yoksa da bir yerden kaldığı yerden devam eder.. sen elinden geleni yaptığına inanıyorsan ona istemiş olduğu süreyi (2,3 haftayı) vermelisin ve bu süre zarfında gerçekten iradeli olup - ki çok zor biliyorum ama başarmalısın bunu- onu asla aramamalısın.. dönüşü olmayan bir yolda değilsin, 2,3 hafta sabret baktın ondan tepki yok baktın sen çok pişmansın unutamıyorsun, işte o zaman geri dönmek için elinden geleni yaparsın ama şu an lütfen hiçbir şey yapma..

Sık kendini arama
güçlü ol
seven erkek peşini bırakmaz asla
sen onu arama o seni seviyorsa eğer arayacak konusacaktır
sevdiğine eminim , o benim sevgimin ne kadar büyük oldugunu bildiği icin belki de bu kadar rahat . Ben aramam artik en yakin zamanda da kendisi adim atar ve gelişmeleri buraya yazacam . Gerçekten de dişimi sikacam bu defa

yapmayacam canim durup uzaktan izleyeceğim olanları , zaten adam ayrılmanın derdinde degil üstüne düşeni yapmak istiyor ve bunu yapacak takati yok bunun farkindayim . Butun yükü benim omzuna atmış durumda , artik onun da sirtlanmasinin zamanı geldi de geçiyor . Epey bir zamandır buraya yazmayı düşünüyordum ve demek ki zamanı buymuş biraz da sizin sayenizde her şey daha da düzelecek ve güzel olacak :)) bundan sonra yaşanan bütün adımları yazarım buraya

kesinlikle doldurmuşlar sana karşı , içine zehiri atmışlar bir kere yazıklar olsun ,herkes ettiğini bulur kimsenin yanına kalmaz üzülme , sen de arama sorma sabret ,son defa damardan bir iki cümle yaz bir daha ne ara ne sor ...

aynen öyle yapmalısın canım ve okuduğum kadarıyla oruç da etkiliyor, benim eşim de böyle, mübarek günlerde neler neler çektiriyoruz birbirimize.. o yüzden süre vermek ve müdahale etmeden olayları dışardan gözlemlemek en güzeli.. sende bu süre zarfında kendine yeni uğraşlar bul, yeni hobiler edin, miss gibi yaz ayı, biraz tatil yap.. ama gizli yap bunları eşin bilmesin kadınlarında ihtiyacı var nefes almaya..

Aynen
aynen zehiri koydular, annesi oğlundan da çocuğunun olmayacağını bilmiyor ya da kabullenmek istemiyor , bütün sikinti bende zannediyor onun icin evliliğin bitmesini bekliyordur. Her tüp bebekte en az 7 yumurtam oldu demekki tek sikinti bende değildi . Bunu anlamadı . Artuk ben de sizin gibi uzaktan izleyeceğim olacakları .

bana dun diyo seni merak ediyorum yemek yerken ,cay içerken vakitli vakitsiz ama tek tesellüm ailenle olduğunu biliyorum bu beni rahatlatıyor . Gezecem ama durumda ne instagramda paylaşmıyorum bilemesin neler yaptığını ne halde olduğumu :))

Aynen öyle canım benim, hakkında hayırlısı olsun, bol bol dua et ve içini ferah tut.. sen ne güzel bir eşsin ki eşinden çocuk olmayacağını bildiğin halde bırakmıyorsun onu..

Cnm her erkek annesiyle kız kardeşiyle iyi anlaşan kadını sever ben bunu anladım.senin esinde aynı benim eşim gibi babasını küçük yaşta kaybetmiş ve ailenin bir nevi babası olmuş eee sende anlasamayinca ister istemez adamın huzuru kaçmış bence sen bir süre kayinvalidenle iyi geçin bak kocan nasıl mutlu oluyor

Ailesinden yana ne gibi problem var ki ? Seni oraya yollamayacak kadar..
sadece ısınmadılar bana 3 kız anne ve abi olarak yaşamışlar . Akraba ,es dost yok pek onlarda . sessiz sedasız yaşıyorlar. Ben de onlar gibiyim sessiz ama bunu kabul etmediler . Kaynaşalım diye günlerce aksam yemekleri , kahvaltıdalar , piknikler ayarladım . Ama onlar hep arkamdan eşime bizi sevmiyor , guleryuz gostermiyor demişler .esim de yaptıklarımın farkındaydı , bana sadece biraz daha biraz daha adim at diyordu.

onu da denedim inan , kimse yok yaşadığım şehirde sadece onlar vardi istedim ki can ciğer olalım ama onlar yanaşmadı. Yanaşmayan benmisim
Gibi gösterdiler hep . 3 yıl boyunca hep hatayı kendimde aradım durdum .

Allah Allah daha ne yapacak missin? Koynunda mi yatırıcan ?!

Eşin kör ise yapacak çok fazla bir şeyin yok. Sen elinden geleni yapmışsın.
Ne ara ne sor. Ondan ses çıkana kadar bekle tut kendini.

Eşin kör ise yapacak çok fazla bir şeyin yok. Sen elinden geleni yapmışsın.
Ne ara ne sor. Ondan ses çıkana kadar bekle tut kendini.
öyle yapacağım bekleyip görecem , artik hatayı kendimde aramaktan yoruldum . Aslında onu sevdiğimi ondan gitmeyecegimi bildiği için bu kadar rahattı. Belki de artık bu korkuyu içinde yaşaması gerekiyor . Ben zaten son sözümü dün söyledim gerçekten beni sevdiğine inandigin anda önce kendine itiraf et sonra bana dedim ve öylece adim at benden sana bir adim gelmeyecek artik dedim . İnşallah bu defa dayanırım sizin de bana verdiğiniz güç sayesinde .

15 yaşından beri sorumluluk almış bir adam ailesinden ayrı duramaz.Dişinizi sıkıp onun hatrı için uyum sağlamalıydınız.
Anladığım kadarıyla sizden soğumuş içten içe size karşı öfkeli olduğunu düşünüyorum.Alttan ala ala sizi boşarsa şaşırmayın derim.Çevremde örnekleri var çünkü

onun alttan aldığına inanmıyorum asla , asil alttan alıp görmezden gelen onun ve annesinin hatrına diyip buraya kadar ben getirdiğime inanıyorum . Benden soğumuşsa da kendi bilir , bana öfkeli olabileceği hic bir durum yasatmadim, ona asla ya ben ya ailen demedim, asla ona 2 seçenek sunmadım , ailesini kötülemedim hep ailendir maddi manevi arkalarında dur dedim . Benim içim rahat bu konularda , sadece o da ben de hala birbirimizi sevdiğimiz icin , keşke dememek icin uğraşıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…