- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
- 43
- Konu Sahibi Beybiumutlari
-
Evet zamanın da yaptıkları için vicdanını rahatlatmak olayına katılıyorum bende öyle düşünüyorum çünkü. Çocuğumuz için açtığımız bı banka hesabı var demiştim o günden beri benim de katkım olacak bak diye düzenli para veriyor bizeYalnız size paragöz denmemiş,para veriyor diye adamı iyi yaptınız denmiş.Belki de adam bunu zamanında yaptıklarından dolayı vicdanını rahatlatmak için yapıyordur.Bir de takıldığım şu nokta var.Niye o parayı alıyorsunuz ihtiyacınız da yokmuş.Ben mesela kabul edemem.Yani niye derim?İlla bir şey yapmak istiyorsa hediye alır,altın alır arada bir verir ama her ay maaş gibi para vermek de tuhaf.
Daha 11 aylık kayınbaban için fazla iddialı cümleler değil mi bunlar. Böyle geçmişin ilgisiz babaları yaşlanınca hep minnoş olurlaR zatenYa babası o kadar mükemmel bir adam ki tek sorun eşim şımarıkligi olabilir evet doğru tespit
Zamanında babası da hayatı ona zindan etmiş ama. O zamana gidip babasına ne kadar doğru bu dediniz mi? Bence sizi ilgilendirmeyen bu konuya girmeyin. Bu konu eşinizin çocukluğu ve babası arasında. Belki size anlatamadığı/anlatmadığı bambaşka şeyler de yaşamıştır sahip çıkmayan babası yüzünden.Tabiki de değil. Babasıyla anlaşamıyorsa ayırsin yolları görüşmesin hem adamın parasıyla rahat edicek hem adama hayatı zindan edicek ne kadar doğru bu
Ya of nedir bu babadır ona bir şey denmez olayları, baba oğluna gençliğinde çektirmiş parasız bırakmış. Ne kadar ağır bir şey bilemezsiniz o durumu. Arkadaşları arasındaki mahcubiyeti. Sigara otlanmak, kız arkadaşına bir kahve ısmarlayamamak, parasızlıktan kız arkadaş yapamamak, araba alınacak para varken yollarda sürünmek… erkeklik egosunu zedeleyen şeyler bunlar. En sevmediğim baba tipidir bu. Napalım babaysa. Herkes ektiğini biçecek kocanızın içindeki yangın sönmüyor. İşin garibi kocanızı anlamaya bile çabalamıyorsunuz çok ilginçHanımefendi ben para gözlü bir kadın değilim. Kendi gelirim de var çok şükür varlıkli bı ailenin kızıyım çok şükür . Görmemiş değilim bu bir.
İkincisi eşimin önceden ne yaşamış olursa baba o babaya ses yükselmez bağırıp çağırlmaz biz böyle terbiye gördük. Ha babanla anlaşamıyorsan görüşmezsin herkes yoluna eyvallah.. bu şekilde değil
Aynen öyle.Bence de terbiyesiz eşiniz. Dön sırtını git madem sorunun var.
Nir sürü insan var ailesini silen ya da az görüşen ama eşiniz her şeyden faydalanayım eşime baktırayım ama ağzıma gelemi sayayım derdinde. Korkak sanırım
Anne ve babası varlıklı ama çocukları hep Kendi ayakları üstünde dursun diye çocukları biraz zorluk çekmiş.
Hanımefendi ben para gözlü bir kadın değilim. Kendi gelirim de var çok şükür varlıkli bı ailenin kızıyım çok şükür . Görmemiş değilim bu bir.
İkincisi eşimin önceden ne yaşamış olursa baba o babaya ses yükselmez bağırıp çağırlmaz biz böyle terbiye gördük. Ha babanla anlaşamıyorsan görüşmezsin herkes yoluna eyvallah.. bu şekilde değil
Kadın sadece bunu biliyor. Bilmediği başka ne var bilmiyoruz. Eşiyle büyümedik. Ama bir şeytanla büyüyüp onun yaşlanınca nasıl melek taklidi yapabileceğini gören biri olarak adamın nefretini terbiyesizlik olarak algılayamıyorum.Valla kimse kusura bakmasında kadın haklı kocası terbiyesizin önde gideni net. Bir bildiği varmışmış. Zamanında kendi ayakları üstünde dursun diye yedirmemiş para diye kadın cümle yazmış. Para verince iyi para vermeyince kötü baba mı oldu? Valla sizin zamanında yedirmemiş çektirmiş dediğiniz adamlar yaşlanıncada yedirmez. Hem bu kadar babaya öfke kusuyorsa niye ihtiyaç duyduğu anda tıpış tıpış hizmetçilik işleri görülsün diye geliyor? İşin başına geçiyor? Paraları yiyor? Birde burdan bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?