+1Sizi üzmek istemiyorum ama sanki hayatında biri var gibi
Eşim nobetlerinden dolayı eve iki günde bir gelebiliyor çoğu zaman. Eve geldiğinde o evde hiç çocuk yokmuş gibi herşey düzenli ve intizamlı olsun ister. Evde kalmadığı için ne anneligimi ne kadar zor olduğunun bilincinde ne de babalığın.Kendisiyle konussaniz karsiniza alip belki anlar sizi.
Hasta olsaniz neolucak mecbur kendisi bakacak.Yerinde olsam bir ara hasta numarasi yapardim mecbur kendisi bakicak ozaman gorsun ev isleri ve cocuga bakmak nasil zormus.Anlatmayla anlamiyorlar bazen yasamasi lazim.
Bir süre öncesine kadar konuşabiliyorduk. Yine konuşsam dinler. Ama söyledikleri yaptıkları o kadar yaralıyor ki genelde konuşmanın sonunda ağlıyorum o da beni çocuk sakinleştirir gibi sakinleştirmeye calisiyor ama ortada çözüm yok sadece ben ne kadar zayıf oldugumu gösterdiğinde kalıyorum. O yüzden bir süredir o konuşuyor ben susuyorum ve dinliyorum. O yüzden mektup yazma fikri aklıma geldi. Mesela ben ona evlenmeden önce tek birşey söyledim sana söylediğimde kaldıramayacağın şeyleri bana söyleme sadece bunu istiyorum dedim. Ama eşim bunu her defasında fazlasıyla yaptı.En iyisini düşünmek istiyorum..
Belki sıkılmıştır sürekli aynı hayatı yaşamaktan, inanın hastane ortamı insanı psikolojik olarak fazla yaralıyor.
Umarım altından kötü bir durum çıkmaz. Onunla konuşmayı denediniz mi?
Kendisi sağlıkçı bu konuda çok titizdir. Hiç bir şeyini ihmal etmez. Sürekli kontrollerini yaptırır.Depresyonda olmalı,aslında ailesinde diyabet varsa bir kontrol ettirin.
Akla gelmeyen ancak çoğu psikolojik değişikliklerin sinirin sebebi vücudumuzdaki vitamin mineral eksiklikleri,diyabet troit vs hastalıklar.
İç sıkıntıları bu şekilde çıkabiliyor
Umarım öyle bir durum değildir. Yoksa benim için çok büyük bir yıkım olur. Siz nasıl anladınız peki bu durumu.başka biri var.
sevgili olmasa bile başka birine aşık.
yaşadım bunları bana çok belli ettirmedi rol yaptı çok hafif hissettim ilgisizliğini ve eleştiri kısmını. ama yine de içten içe biliyordum hissediyordum
siz de biliyorsunuz.
Beklentisi arttı diyebiliriz. O sürekli benden birşeyler beklerken ben kadinligimi unutmaya başladım. Gelirimiz çok şükür yerinde ama yaptığım her alışveriş sonrası yarım saat hesap özeti geçiyor bana ki ben 6 ayda bir alışverişe çıkan bir insanım. İnsanda heves bırakmıyor. Sürekli yatırım yapalım ev alalım derdinde.Malesef bana da başka biri var veya başkasından hoşlanıyor gibi geldi.Her hareketiniz batmaya başlamış.Bu ancak yerini tamamladığında oluyor erkeklerde.
Mektup vs. gereksiz gibi geliyor.Konuşmak daha iyi olabilir.
Zaman geçtikçe babasına benziyor ki en büyük korkum. Hatta babası daha düşünceli o bazı konularda. Mesela tatile gideceğiz babasına surekli birlikte gidelim diye ısrar etti babası oğlum ailenle git işte tatile birlikte gidilir mi dedi. Tatile giderken bir gece akrabalarında kaldık başka şehirde. Sürekli babasından ve çocukluğundan bahsetti. Hatta ev sahibi ailenin damadı o yokken bana neden sürekli babasından bahsediyor diye sordu. Adam bile durumun vehametini anladı.Başka biri yok bence..Ne alaka başka biri.Bence çocuk ve sorumluluklar filan ve zaman geçtikçe huysuzluk artmasi gibi geldi.bu huysuzlugunun temelini bulmak gerek aslında.Peki sizi kaybetme korkusu filan hiç olmazmi?
Ben de artık üzülüyorum kendime. Bir süre kafama takmadim geçici bir dönem yorgunluktan diye düşündüm. Ama o kadar tatile gittik dinlendik geldik ama değişen birşey yok. Bende de hatalar olabilir ama inanın söyledikleri o kadar ağır geliyor ki kendimi duzeltmek için manevi gücü bulamıyorum kendimde. Sürekli anne baba bekarlık günlerinden bahsedince diyorum ben ne büyük hataymisim aradan cekileyim de mutlu olsun diyorum.çok üldüm size. o kadar bilinçlisiniz ki.
belki mektup yazmak iyi olabilir. konuşalım ama sen istediğin zaman fln deseniz?
Ben de artık üzülüyorum kendime. Bir süre kafama takmadim geçici bir dönem yorgunluktan diye düşündüm. Ama o kadar tatile gittik dinlendik geldik ama değişen birşey yok. Bende de hatalar olabilir ama inanın söyledikleri o kadar ağır geliyor ki kendimi duzeltmek için manevi gücü bulamıyorum kendimde. Sürekli anne baba bekarlık günlerinden bahsedince diyorum ben ne büyük hataymisim aradan cekileyim de mutlu olsun diyorum.
İnanın annesinin evine gidiyoruz. Oturup sohbet bile etmiyorlar. Ama eve gelince sanki 40 yıldır görmuyormuş gibi başlıyor hasret cümleleri kurmaya.bi arkadaşımın kocası da sürekli böyle söylerdi arkadaşıma.
neyse şu an boşanma aşamasındaşar. arkadaşım yavaş yavaş görmeye başladı nasıl piskolojik baskı yapıldığını ona.
yazık biraz olsa rahatlıyo bu açıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?