Ben de merak ediyorum. İnşallah bu mektup evliligimiz için hayırlı olur.Bunalmıştır muhtemelen.
Evet çoğu insan yoğun çalışıyor ama herkesin dayanma gücü,sınırı farklı.
En kötü ihtimali düşünüp kendinizi harap etmeyin.
Bakalım mektubu okuduktan sonra neler konuşacak sizinle merak ediyorum açıkçası.
Normalde takmıyorum. Kendimi bu düzene alistirdim. Ama işte bazi söyledikleri çok agirima gidiyor. Tek taraflı çabalamak yoruluyor.Kendini çek biraz o olmadan da yaşayabildiğini mutlu olabildiğini göster bir şekilde
evde mükemmel ister nasıl bir cümle? İstiyorsa kendi yapsın sende çalışıyorsun bir de evladın var
çok takıyorsun doğal olarak ama takmamaya çalış kendine planlar yap,kendini iyi hisset
hemen bu gelir akliniza zatenSizi üzmek istemiyorum ama sanki hayatında biri var gibi
İnanın ovunmeyi sevmem ama eşim eve geldiğinde sen benim neşe kaynagimsin iyiki varsıniz diyen bir insan. Ben anlayışlı bir kadınım. Ben onu zorlamam aksine evde kal dinlen biraz yoruluyorsun derim. O sürekli dışarı çıkmak birşeyler yapmak ister. Kimi zaman bizimle kimi zaman bizsiz.Burda bi orgut var. Beni ciddi anlamda sinir ediyor. Eşim burnunu kasidi diye konu açılsa kesin başka biri var diye yorum yaparlar. Ya adam şimdiye kadar her şeye kendi kosturmus. Yorulmuş olamaz mı ? İnsan bazen bıkar,uzak kalmak isteyebilir. Bunda garip olan nedir ? Yapmayin Allah aşkına ya. Ne çok seviyorsunuz insanları incitmeyi. Neden kadının aklına şüphe dusuruyorsunuz ? Ne yasadilarsa artik tek bildikleri ''hoyotondo bosko boro vor..'' Hey Allahim ya..
Ha bide bu orgutun ''ben güçlü kadinim,her şeyi basaririm,aşırı gucluyum öyle böyle değil'' versiyonu var ki ona hiç girmiycem.
bence asıl problem buBiz 2 hafta önce en yakın arkadaşımızı kaybettik. Bunu görüp birbirimize daha sıkı sarilmamiz gerekirken daha çok detaylara takılıyoruz.
evet gercekten bu yorum cok dogru fedakarlık yapan her zman kaybediyor.. değer veren her zaman değersiz oluyor.. bende yaşadım bunuEvliliğin en iyi özet.... ya da ilişkilerin... fedakarlık yapan kaybediyor... tek taraflı fedakarlıktan bahsediyorum. Göze gözükmüyor ve bir süre sonra ödev olarak görülüyor.
Kendi hayatını da ihmal etmemeyi öğrenmek lazım. bütün hayat "eş" olmamalı.
O zaman psikolojik problemleri var :) Ailesi de böyledir kesinBeklentisi arttı diyebiliriz. O sürekli benden birşeyler beklerken ben kadinligimi unutmaya başladım. Gelirimiz çok şükür yerinde ama yaptığım her alışveriş sonrası yarım saat hesap özeti geçiyor bana ki ben 6 ayda bir alışverişe çıkan bir insanım. İnsanda heves bırakmıyor. Sürekli yatırım yapalım ev alalım derdinde.
Bu anllattıklarınızdan 2 durum çıkardım
1. cisi hayatında birisi olabilir ne yazkki bu cok büyük bir ihtimal
çünkü diyelim ki adamın size karşı sevgisi bitse bile kızınızla yine ilgilenirdi. bu kadar sorumsuz oldum herşeyi geçtim kızınıza karşı böyle ypması kesinlikle kabul edilebilir birşey değil
2. ihtimal.. belki bunalmıştır ? kendine göre sıkıntısı vardır yada ailevi size yansıtmak istemiyordur ve hıncını alacak sinirini alacak birşeyler arayıp size çatıyordur..
ama bu durum bile kızına böyle davranma hakkını vermez.
bence siz kendinizi geri çekin.. ilgilenmeyin umursamayın.. görmezden gelin bir süre bunu mutlaka yapın
zaten eğer umurunda iseniz ve bu gecici bir sürec ise size noldunu ve neden böyle olduğunuzu sorar..
o zaman oturur bir güzel konuşursunuz haa yok hala aynıysa o zaman bu böle yürümez ki sizi gecelim hadi kızınız var bide.. yazık değil mi ona yavrum benm ya =(
Saglam bir kırılma noktası yaparsınız saglam bir rest cekin o zaman hiç biri işe yaramassa bakın nasıl kendine geliyor
ona o zaman rahatlık batmış !
konu sahibi bu arada ailesi ile aranız nasıl ?
ailesi dolduruyor olabilir mi ?
anladım.. o zaman diğer ihtimal geliyor insanınn kafasına..Ailenin doldurma ihtimali yok çok şükür. Ailesiyle çok iyiyiz. Çok anlayışlı insanlar. Ailevi birşey olsa muhakkak haberim olur.
Bunalıma gitme ihtimali olabilir ama bunun çözümü bu değildi bunu kendisi de çok iyi biliyor. Her zaman destek olacağımi. Kızım noktasında çok ilgilenemedigini kabul ediyor kendisini sadece eve para getiren bir baba olduğuna inandirmis ve artık böyle olucaz galiba o yüzden sorumluluk sende deyip sürekli bana yükleniyor. Ama aynı zamanda ne söylerse kızım dinlesin istedigimi yapsın ve beni çok sevsin sarılsin istiyor. Çocuk bile o yaşta birşeylerin farkında. Bu durumda bile ben hatalı oluyorum
Evet babası çok hesap kitap yapar. Herşeyi tek tek deftere not eder. Eşim de başta öyleydi bu huyundan vazgeçirdim ama bir ay biraz fazla harcama yapsam hemen çok açılıyoruz. Bu kadar harcamayalim muhabbetine giriyor. Ama kendisi teknoloji meraklısı sürekli birşeyler alır. Ben sesimi cikarmam genellikleO zaman psikolojik problemleri var :) Ailesi de böyledir kesin
İşte bu bizi daha çok birbirimize bağlaması gerekmiyormuydu. Ölümün ne zaman geleceği belli degil. Eşime kızıma bir fazla sarılayım dünya malı dünyada kalır demesi gerekmiyor muydu.konu sahibi aldatma falan oldugunu sanmiyorum esiniz anlasilan yorulmus is guc birde yakin arkadasin vefati uzmus onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?