- Konu Sahibi Cikolatasos
-
İçime dert oldu şimdi
banada. Ne askmis vay be . Bizimkide yatagi ac diye bagriyor diger odadan ama bizde boyle mutluyuz
Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.
Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
Bir odadan diğerine geçerken el ele de tutuşuyor musunuz ?
Bir odadan diğerine geçerken el ele de tutuşuyor musunuz ?
Benim de gözümde öyle bir tablo canlandı :))
El ele, göz göze
‘Kutu kutu pense’ oynuyorlar
Bence...
Tedavi ol ve bence bunu esine sakin yansitna. Yoksa muhtemelen bu sicacik adami biraz serinletmis olursunKızlar size belki anormal gelicek ama bi sıkıntım var yeni evliyim kaynanamla aynı bina dayız kocasından ayrı yaşıyor ve görüşmüyorlar eşimde babasıyla görüşmez yani eşimin aile bakımından annesinden başka kimsesi yok annesine oyle düşkünlüğü de yok bütün varı yoku herswyi benim dibimden ayrılmaz bana cok düşkün bensiz su bile içse tadını alamıyorum diyor öglen uykusu bile olsa yataga gecince bana seslenir yanıma gel ben uykuya dalınca gidersin sensiz yatamıyorum yani o derece ve cok da mutluyuz ama şöyle bi sıkıntım var eşim annesinin evine de cok sık gitmez hatta hiç gibi bütün bunlara rağmen bi görsem annesiyle konusuyor kendimi ölüyor gibi hissediyorum cidden bi annesinin kapısını çalsa diyelim resmen geberiyorum sonra bu bende sinir yapınca sinirimi eşimden cıkarıyorum acıkca söyleyemiyorum da sebep bu diye onun yerine o sinirden afra tavra yaparım gıcıklaşırım ona karsı hatta bazı kere bundan dolayı tartısmada oluyor senin derdin ne birden bire bu hale giriyorsun vs diye ne yapıcam ya ben kendimle savaşıyorum resmen annesidir diyorum olmuyor düşkğnlüğü yok herseyi sende diyorum neden bunu yapıyosun kendine diyorum yine de yenemiyorum bu duygumu
Şimdi eşime sordum ,bensiz içtiğin suyun tadı var mı ,diye :) yüzü düştü ,herhalde yok diyecek sandım .meğer herif zehir zıkkım içiyormuş benimleykene. .su içerken ters gitsin de bensiz geber aşkım ,dedim ben de ..çok seviyoruz birbirimizi yaaa ..acayip aşığız ,ilk günkü kibin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?