Bende samsung buds fe var kulaklarım küçük olduğu için diğerleri kulağımdan düşüyor diye aldım çok memnunum ama fiyatı çıkmış biraz. Xiaomiler de güzel (arkadaşa sormussunuz ama araya kaynak yapayım dedim)600 liraya ne aldiniz acaba? Ben de baktim geçenlerde, 1500 civari gordum. Ucuz olanlara da güvenemedim. Memnunsaniz hangi marka aldiginizi öğrenebilir miyim?
Milyoncu dedikleri yerlerde bile 300 400 TL ye kulaklık var 3 harfli markette vsAa ilahiyatçı mısnız ? Abimde mesleki öğretmen. Ben de imam hatip mezunuyum ama sağlıkçıyım. Kulaklığım yok bugün alıcaktık eşim mesaiye kaldı
Kendimi kesicem az kaldiYahu adam ne yapıyor ne yapsin daha
Böyle devam ederseniz adam mesai der çok iş der gelmez oturur bir yerde zamanla iyice soğur bırakır gider.Kadın erkek fark etmez insanların bu kadar sabrı zorlanmaz .Kul hakkına giriyorsunuz,onunda bir kalbi var yazık gerçekten sürekli aşağılandığı bir evlilik yaşıyor adam,hiç memnun olmayan şükür bilmeyen bir eşi var.Kaderi fazla zorlamayın sınanırsınız.....Tamam eşim eve gelince söylenmicemhep eve gelir biryere gitmiyor
Philips marka 1 yıl oldu alalı indirimde imiş birde hamur yoğurma makinası vs aldık indirim yaptı adam resmini atayım şimdi çok özelliği yok ama ben memnunum önceki kulaklığımin markası yoktu ucuzluktan 250 e almıştım600 liraya ne aldiniz acaba? Ben de baktim geçenlerde, 1500 civari gordum. Ucuz olanlara da güvenemedim. Memnunsaniz hangi marka aldiginizi öğrenebilir miyim?
Estagfurullah bakayim hemen. Benim telefon da samsung zaten. Gecen niyetlendim de fiyatlar yuksek geldi. Genelde de 1500 civari olunca iste uygun fiyatlilar dandik mi cikar diye dusundum.Bende samsung buds fe var kulaklarım küçük olduğu için diğerleri kulağımdan düşüyor diye aldım çok memnunum ama fiyatı çıkmış biraz. Xiaomiler de güzel (arkadaşa sormussunuz ama araya kaynak yapayım dedim)
Reddedince kendimi değersiz hisssediyorum aslında hepsi bu. Çocuktan sonra tüm ilgi kızıma kaydı bende güzel söz öpücük sarılma istiyorum. Ne tableti laptop varya diyince zoruma gidyor üzülüyorum. Sıkışığız canım bakarız ama laptoptan idare et dese mutlu olucam ama konuşma tarzı batıyor bana ya da hormonlardan bilmiyorum. Sanki bana güzel birşey söylemediği her an beni sevmiyormuş gibi hisssediyorum. Bilmiyorum ya anlatamıyorum galiba ondan kaynaklı da sürekli adama laf söylüyorumSeni gerçekten hiç anlayamıyorum sunshine. Yani üç kuruş maaş alıp zengin gibi yaşama hevesin bana hiç normal gelmiyor. Evde laptop var, borç dağ olmuş, tablet gerçekten çok mu şart? Hiç mi ev ekonomisi bilmiyorsun? Hiç mi eşine acımıyorsun? Bir de yani yaşın daha 27. Benim o yaşta evim bile yoktu. Maddi durumumu bilip yaşadım hep. Yoksa yoktur yani neden zorluyorsun sürekli? Durumu daha iyi biriyle evlenebilirdin. Çocuğu daha sonraya planlayabilirdin. Esin elinden geleni yapıyor maddi anlamda. Manevi anlamda da biraz karşısında bir şey görürse kendisi de verici olacaktır. Sürekli şikayet halinde birine ne vermesini bekliyorsun içinden gelerek? Ben de talepkar bir kadınım gerçekten ama istemesini bilirim, cilvemi bilirim, tek taraflı istemem ben de veririm. Bir de karsimdakini tartarım yani nazımı çekecek mi diye, karşıda bir karşılığı yoksa yapmazdım.
Cok ozellik beklemiyorum zaten. Ben devamli muzik dinliyorum, sadece muzik dinlerken bir de araba kullanırken calissin yeter.Philips marka 1 yıl oldu alalı indirimde imiş birde hamur yoğurma makinası vs aldık indirim yaptı adam resmini atayım şimdi çok özelliği yok ama ben memnunum önceki kulaklığımin markası yoktu ucuzluktan 250 e almıştım
O Allah’ın emri zaten kanarya , senin herhangi bir konuda kendini haksız görmen imkansız gibi bir şey.Ben konu açana kadar hep kendimi haklı görüyordum
Açıktan okuyabilirsiniz aslında sınavları var aklınızda bulunsunMilyoncu dedikleri yerlerde bile 300 400 TL ye kulaklık var 3 harfli markette vs
Gidin kendiniz alın
Yok ev hanımıyim okumak nasip olmadı ailemin maddi durumu yoktu bende kazandım gidemedim
Evde tarih videoları, tefsir dersleri, podcast vs dinliyorum kitap okuma tefsir ilmihal tarih şiir bunlarla vakit geçiriyorum
Kendimi geliştirmeye çalışıyorum
10 11 yaşından beri kitap okurum
Beyni atıl durumda bırakmamak adına birşeyler yapmaya çalışıyorum
Yoksa eşe çocuğa Sarar durursunuz
Annemde böyle. Hep haklıdr. PufO Allah’ın emri zaten kanarya , senin kendini haksız görmen imkansız gibi bir şey.
Ben ikisinden de çok memnunumCok ozellik beklemiyorum zaten. Ben devamli muzik dinliyorum, sadece muzik dinlerken bir de araba kullanırken calissin yeter.
Tesekkur ederim.
Evet, abartıyorsun.Yüzüğü atıcam ama ya da satıcam en azından takmıyor gider parasıyla bi kahve içerim atıcam dedim atmazsam her sözümü goy goy anlar. 5 6 yıl olmuş yeni evli değilmişizzzz abartıyormuşum. Batıyor bu adam bana ya kızmazsan yastığımı getirirmisn diyor bi de dikenlerde yat bananeğğğğ
Boşver canım enerjini emmesine kötü etkilemesine izin vermeKendimi kesicem az kaldi
Sosyal medya Instagram vs varmı sizde orada paylaşılan görüntüleri savaş vs görüyor musunuz?Annemde böyle. Hep haklıdr. Puf
Adam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.Reddedince kendimi değersiz hisssediyorum aslında hepsi bu. Çocuktan sonra tüm ilgi kızıma kaydı bende güzel söz öpücük sarılma istiyorum. Ne tableti laptop varya diyince zoruma gidyor üzülüyorum. Sıkışığız canım bakarız ama laptoptan idare et dese mutlu olucam ama konuşma tarzı batıyor bana ya da hormonlardan bilmiyorum. Sanki bana güzel birşey söylemediği her an beni sevmiyormuş gibi hisssediyorum. Bilmiyorum ya anlatamıyorum galiba ondan kaynaklı da sürekli adama laf söylüyorum
Adam da sevgi varsa da bitmiştir düşünsenize sürekli terslenip duruyorsunuz ne yapsanız yetmiyorAdam sizi sevmiyor zaten bu huylarınızla evlat olsanız sevilmez siniz.
Belkide sadece mecbur ve katlanmaya çalışıyor.
Bazen erkekler de katlanmaya çalışır. Tabi bir yere kadar.
Hamileyim ve duygusal boşluk hissediyorum şu sıralar bu hissettiklerim de gayet normal, her kadın kıskanılmak ister, sadece bana bunu belli etmesini istedim, ve ben size yorum yapmadım konu sahibine yazdım sizi ne ilgilendirir yorum yapmak kiEşiniz doğru söylemiş. Gidip kavga mı çıkarmasını istiyorsunuz? Hadi kavga çıkardı eşinizin zarar girmeyeceği ne mağlum. Sanırım eşim beni kıskansın da ne olursa olsun diye düşünüyorsunuz.
Sevildiğini hissetmenin tek yolu maddiyattan mi geçiyor sizin için?Reddedince kendimi değersiz hisssediyorum aslında hepsi bu. Çocuktan sonra tüm ilgi kızıma kaydı bende güzel söz öpücük sarılma istiyorum. Ne tableti laptop varya diyince zoruma gidyor üzülüyorum. Sıkışığız canım bakarız ama laptoptan idare et dese mutlu olucam ama konuşma tarzı batıyor bana ya da hormonlardan bilmiyorum. Sanki bana güzel birşey söylemediği her an beni sevmiyormuş gibi hisssediyorum. Bilmiyorum ya anlatamıyorum galiba ondan kaynaklı da sürekli adama laf söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?