Eşime çok mu yükleniyorum ?

Konu sahibi sen bırak yüzüğü müzüğü de evinizde huzur yok ve sebebi sensin.

Huyunu, kilonu düzelt. KPSS yi kazansan da düzelmesin hatta senin gibisi daha da alevlenir.

Bakma koca yönünden dört ayak üstüne düşmüşsün ama o KPSS e zor çünkü enerjini yemeye ve kocanı sömürmeye vermişsin.

Kalbini ekmeğini yemek istiyorsan, işin yolunda, rast gitsin istiyorsan huyunu düzelt.

Ne yaparsan yap bahane bulma git psikoterapiyeye ilaç kullan ruhsağlığını kötü durumda.

Sen fazla bunalmışsın sanki az sakın ol. Yüzük benim eşimde takmaz, bende takmıyorum. Hiç rahat edemem. Bu neden sorun olsun. Yapacak olan yüzükle de her haltı yer merak etme.

Ayrıca uyku problemi olan bir insan olarak, eşimin horlaması kabus bende ya onu uyandırıyorum yada ogluşlarin yanına kaçıyorum.

Zamanla her şey yoluna giriyor. Eşin anlayışsız yada kaba bir insan değil. Derdini anlatırsan anlar. Ama çocuksuz günler geride kaldı. Hayatın asla eskisi gibi olmayacak. eskisinden daha güzel ve yorucu olacak. Eğer kızını annene bırakma şansın varsa bırak birlikte vakit geçirin yada kızının uyku saatine denk getirip dışarı çıkın az sakın kafa ile vakit geçirin iyi gelir.

Nasıl bir şey o maske
Kocasi horlayanlar kulubunden geliyorum

Yüzüğü çıkaralı 10 yıl oldu.
Birlikte uyumaya oldum olası sinir olurum zaten, arada bir birimiz salonda yatarız keyfine.

Yalnız şu erkeklerin 'benim yaptığımı kimse yapmıyor' savunmasını ilk kim bulduysa iyi yapmış, iyi sarılıyorlar buna.

Valla biraz daha sürerse bu kaprisleriniz, eşinizi duygusal olarak "gerçek"anlamda kaybedersiniz. Adam işe gidecek, çalışıyor, horlamandan uyuyamıyorum diyor siz hayır efendim yanımda yatacaksın. Eşiniz gerçekten çok sabırlıymış ama hiçbir sabır sonsuza dek değildir.

benim esim de horlar ama hiç yatak ayırmadım. hatta bebeğim çok uyandığı için gece biz yer yatağı yapalım veya sen misafir odasında yat teklifi yaptım ama esim hep “gece yanınızda olmam lazım” der.

onun dısında ben esinizde bir sorun görmedim. ama sizi de anlıyorum. ben de çok gerginim ve esime yansıtıyorum. o biraz anlayışlı yine. sürekli alttan alıyor, cevap vermiyor.. beni daha da yükseltmiyor

mesela sabah kalkıyor “gece cocuk güzel uyudu he” diyor. halbuki ben sabaha kadar 6-7 kez uyanıyorum bebekle sinirleniyorum böyle olunca. halbuki gereksiz yani adam duymamış demek ki uyandığımızı

ama esim bana ilgi gösterdiği, zaman ayırdığı zamanlarda çok iyiyim. enerjim yğksek oluyor, her seyi yapabilirim gibi geliyor. çok yakın zamanda biz de aynı konusmayı yaptık. sağ olsun esim bazı değişimlere gitti ama ben de kendimi değiştirmeye çalışıyorum. direkt söylenmek yerine biraz nefes alıp, sakinleşip öyle konusmaya başladım. esime bebekten önceki gibi cilve vs yapmaya başladım. ondan görmek istediğim ilgiyi ben de ona vermeye basladım.

evlilik zaten zor. bir de üstüne bebek olunca iyice zorlaşıyor.

Horlama işinde haksızsın.
Benim eşim sırt üstü yatınca horluyor. Uykumdan uyandırıyor bazen horlaması ben de dürtüp yan dön diyorum. Sürekli horlasa başka odada uyurum. Neden uykum eşimin beraber uyuma arzusundan kıymetsiz olsun. Biraz bencillik bu

Nasıl bir şey o maske
Kocasi horlayanlar kulubunden geliyorum
Bilmem miii! Ay zombi gibi uyanıyordum sabahları eşimin horlamaları beni uyutmuyordu şu maske cidden hayat kurtarıyor arkadaşım. Hem de minik çok yer kaplamıyor. Eşin için de iyi olur baş ağrısı ile uyanıyorsa tık diye kesiyor onu, çok daha enerjik oluyorlar her konuda

Eklentiler

• IMG_0575.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 16
O da dürtüyor bu seferde dürtüyor diye kızıyorum

O da dürtüyor bu seferde dürtüyor diye kızıyorum
Horlamanızı kimse çekmek zorunda değil.
Adamı gece uykusunda bile rahatsız etmek sizce mantıklı mı? Üstelik anladığım kadarıyla beden işi yapıyor, işe yorgun gidip iş kazası yaşasa rahat edecek misiniz?
Ya horlamayı çözün yada bırakın ayrı uyusun yazık adama ya.
Çok bencilce

Gereksiz bi gurur var bende ya o beni öpse bile öf bi git diyorum içimde ona ister istemez soğukluk beslemeye başladım. Uykusu hafifmiş. Çocuk derin nefes alsa duyar o yüzden diğer odadan bile duyup geliyor noluyor kızım gel diye. Benim uykum ağır o horlasada duymuyorum onunda ağır olsaymış napıyım

Neden böyle oluyor bilmiyorum abla. Yaşca büyüksün benden. Dün çocuk kakasını yaptı gece 1 de çok ağladı ben zaten uyuyamıyorum sık uyanıyor o saate kadar ders çalışıyorum diye eşim geldi aldı baktı o uyuttu yataktada beni sevdi ama kızım yine uyumadı 4 gibi kalktı eşimde kalmış gitmiş. Mesela böyle yapınca da kalkıp gidiceksin madem ne yatıyorsun yanımda diye çemkiriyorum. Karı kocamıyız biz ya daha yatağında yatmıyorsun diye söyleniyorum sürekli. Böyle değildim normalde çocuktan sonra ekstra romantiklik istiyorum

Ben kendimi haklı görüyorum hep ondan konu açmak istedim. Çok zoruma gidiyor ne bileyim kocam ayrı uyuyor demek. Çevremdekilere çocuktan sonra kopuyorsunuz diye sürekli olumsuzluk anlatıyorum. Eşime de çok şikayetçiyim senden pişman olucaksın diye de tehtit ediyorum. Sürekli öfke besliyorum ona.

Sizin kafanızdan istiyorum valla bilinçaltıma kim işledi bunu bilmiyorum. Sorma sorma yapıcaksın tabi babasın sen eşsin senle evlendim diğer adamlarla değil diyorum bende.

Evet çok bunaldım. Sanki yüzük takmayıp yanımda takmadığı için ayrılmışız ve evliliğimiz bitmiş gibi hissediyorum. Yeni evli bıcır bıcır çiftleri görünce özenir oldum. Annem hasta bakamıyor kızıma uzun saat. Kızm babasıyla zorluk çıkarmıyor gidiyoruz heryere

Kaprislisin
Ve bu kaprislerin bir gün kocanı bıktırıp soğutur haberin olsun
Artık bebek var eski düzeni bekleme o büyüyene kadar

Böyle yapmaya devam edersen bitmeye yaklasirsin psikolojik destek almayı dene. Romantiklik diyorsun ama adamın kafasina eksiyorsun sürekli. Rahat bırak adamı gitsin uyusun.

Haklısınız belkide onu da bilmiyorum. Cumartesi bana karışınca evde sen cumarteside çalış demiştim mesai çıktı. Bana beddua da etmeye başladın diyor. Eşim tartışmayı uzatmaz ama ben sittin sene unutmuyorum. Hiçbir şeyden memnun olmuyorsun diyor

Horlama sorunun için doktora git bence ve sinirini adamdan çıkarma. Sen evde yoruluyorsan oda işte yoruluyor. Fazla trip, naz aşık usandırır. Adam yardım ediyor daha ne yapsın?
Romantiklik istiyorum. Askerlik arkadaşıymışım diye seviyor. Oramı buramı sıkıyor. Karınım ben senin düzgün sevsene diye onada söyleniyorum. Gelir gelmez kızımızı seviyor insan önce beni öper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…