Eşime çok mu yükleniyorum ?

Dalga geçiyor bizle

Çiçek böcek bu kadar önemli mi ?
Hayati bir mesele mi gerçekten?
Neden başkalarına bakmak yerine kendinize dönmüyorsunuz ?

Kız deme öyle

Sizin kafanızdan istiyorum valla bilinçaltıma kim işledi bunu bilmiyorum. Sorma sorma yapıcaksın tabi babasın sen eşsin senle evlendim diğer adamlarla değil diyorum bende.
Buna kendini bulunmaz Hint kumaşı sanma sendromu diyebiliz ama kimse vazgecilmez değildir, sen de Adana evde huzur ver o da seninle evlendi diğer kadinllarla değil, huzur veren birini de bulabilirdi....ama açık konuşalım senin huyun bu bencillik, kaç kişi neler yazmış düşüncen hala degismemis, bu kafa yapisiyla huzur bulamazsın seb

Çiçek böcek bu kadar önemli mi ?
Hayati bir mesele mi gerçekten?
Neden başkalarına bakmak yerine kendinize dönmüyorsunuz ?
Eşim bana çiçek getirirdi. Kurutmayı çok severdim atmıyorum diye kızardı. Sonra kurumadan yenisini alacam söz dedi. Baktı baş edemiyor saksıda alıp getirdi. Yıllarca kurumadı . Çözüm ürettim diyor. ayrıca çiçek yerine ailecek dışarda bir yemek yemek bana daha mantıklı geliyor çok pahalı valla yazık .

Bana bunalıyor gibi gelmediniz daha çok kaybetme korkunuz yok gibi geldi.
Evet yok. Eşimi de tehtit ediyorum kendine gel kızım büyüyüp eski enerjime dönünce suratına bakmam bana iyi davran diye. İyice öküz oldun kibar ol bana diyor. Sanki bana çok kötü davranıyormuş gibi hissediyorum

Seni gerçekten hiç anlayamıyorum sunshine. Yani üç kuruş maaş alıp zengin gibi yaşama hevesin bana hiç normal gelmiyor. Evde laptop var, borç dağ olmuş, tablet gerçekten çok mu şart? Hiç mi ev ekonomisi bilmiyorsun? Hiç mi eşine acımıyorsun? Bir de yani yaşın daha 27. Benim o yaşta evim bile yoktu. Maddi durumumu bilip yaşadım hep. Yoksa yoktur yani neden zorluyorsun sürekli? Durumu daha iyi biriyle evlenebilirdin. Çocuğu daha sonraya planlayabilirdin. Esin elinden geleni yapıyor maddi anlamda. Manevi anlamda da biraz karşısında bir şey görürse kendisi de verici olacaktır. Sürekli şikayet halinde birine ne vermesini bekliyorsun içinden gelerek? Ben de talepkar bir kadınım gerçekten ama istemesini bilirim, cilvemi bilirim, tek taraflı istemem ben de veririm. Bir de karsimdakini tartarım yani nazımı çekecek mi diye, karşıda bir karşılığı yoksa yapmazdım.

Evet fazla mızmızım. Param yok olsa alırdım. Dinlediğim videolarda vardı bana iyi gelen ama kızım sağolsun dinletmiyor dinletse ders videoları dinlicem
Kablosuz ucuz kulaklık alsana dinletmiyor ne demek. Telefondan aç kulaklıkla dinle iste

Ben o kadar sorunlu bir insan mıyım ?

E şimdi yapın dediğiniz şeyi bakmayın yüzüne bırakın adamı
Ama yapamazsınız adama muhtacsiniz
Ama adam bir susar iki susar 3.de basar gider haberiniz olsun

Gerçekten mi yazık ama adam o kadar ağır işte çalışıp aç kalıyor kadının derdine bak

Geçn görümcem ay benim kocam bensiz asla yatmaz dedi. Köye gidince bile yatamaz yatak odasında beni arar gelir koltukta uyur dedi. Çok zoruma gitti. Ağladım. Değersiz hissettiriyor

Siz hayatınızı başkalarına göre mi yaşarsınız? Yüzük sadece bir objedir yanınızda takar evden çıkınca çıkarır,emin olamazsınız.Adamın sizin için çalışması pes etmeden evi için mücadele etmesi,dırdırınızı çekmesi, elinden geldiğince size yardım etmesi,memnun olmayan kötü bir eşi olduğunu bildiği halde yine o eve gelmesi ,vazgeçmemesi daha ne olsun? Ne istiyorsunuz?

Yok böyle var böyle kadınlar hemde hiç az değiller malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…