Sagolun görseniz bazen ona kahkaha attiriyorum. Sırf mutlu olsun diye cem yılmaz oldum valla hahahhaahEvde sürekli mutlu olun . Güleryüzlü olun .
Bugunlerın geçeceğinden konusun .
Onu rahatlatmaya çalışın ...
Rabbım kısa zamanda borçlarınızı bıtırmeyı nasip etsın .
Biter biter yeterki rabbım sağlık sıhhat huzur versın .Sagolun görseniz bazen ona kahkaha attiriyorum. Sırf mutlu olsun diye cem yılmaz oldum valla hahahhaahkredi daha bir sene var bakalım umarım bitecek
öncelikle geçmiş olsun.hastalığın izleri kaldı derken psikolojik olarak mı yoksa fiziksel olarak mı?Merhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
Part time başvurdum ama yakında ameliyat olacağım ameliyatı bekliyorum. Eşim çok korkuyor. Çünkü çok çabuk yoruluyorum. Kemoterapi ilaçları çoktan bitti ama hala beyin ilacı alıyorum. Çok enerjim kalmıyor. Ama yinede calisicam çok istiyorum esimlede bu çalışma mevzusu yüzden hep tartışma çıkıyor.part time da mı çalışamıyorsunuz?
Durumları iyi ama yemeyi içmeyi gezmeyi çok seviyorlar. Canları sagolsun. Beni üzen bana hediye olarak aldıkları bileziklerin paralarını bizden almalarıazicik maddi sikinti cekelim benim esim de oflar puflar,
ilk baslarda sizin gibi yaklasiyordum,
yillarin ardindan, rica ediyorum beni negatif enerjinle bogma diyorum.
tamam borc var da odeme gucun de var, biraz sukretmek lazim.
ailesi imkani yok da yapamadiysa da hic uzulmesin onlari da sizi de uzmesin,
ama imkani var da yapmadiysa o da bundan sonra ona gore davransin.
Part time başvurdum ama yakında ameliyat olacağım ameliyatı bekliyorum. Eşim çok korkuyor. Çünkü çok çabuk yoruluyorum. Kemoterapi ilaçları çoktan bitti ama hala beyin ilacı alıyorum. Çok enerjim kalmıyor. Ama yinede calisicam çok istiyorum esimlede bu çalışma mevzusu yüzden hep tartışma çıkıyor.
Size de çok geçmiş olsun. :)Öncelikle mutluluklar dilerim. Sağlık problemimiz ikimizin de aynıymış bende atlattım. Haziran da evlendim, benim ailem de yardım etti düğün için, ama eşimin ailesinden yardım göremedik. Dolayısıyla biz ödüyoruz. O duyguyu çok iyi anlıyorum. Bakınca gözleri doluyor insanın, kıyamıyorsun.. Yoruldun mu diye soruyorsun hayır diyor ama biliyorsun ki yoruldu değil mi... Bu süreçte destek için bende ona huzurlu bir ortam verebiliyorum bu da önemli birşey bence. Geldiğinde sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Bizim de elimizden gelen bu canım. Insan düşünüyor ve bu hisse engel olamıyorsun. ALLAH size de kolaylık versin
Öncelikle Allah yardımcınız olsun.Merhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
maşallah ne olgun bir kadınsınız hep böyle olunSagolun görseniz bazen ona kahkaha attiriyorum. Sırf mutlu olsun diye cem yılmaz oldum valla hahahhaahkredi daha bir sene var bakalım umarım bitecek
Sol kolumda güç kaybı var. Felç geçirmiştim yavaş yavaş düzeldi ama sol kolda kaldı biraz. Bide kafatası kemigimi aldılar. Darbe olursa diye korkuyor eşim. Beyni koruyan bisey yok dışarıdan belli olmuyor kafamın tepesindeki kemik yok. Çok dikkat etmem lazım.öncelikle geçmiş olsun.hastalığın izleri kaldı derken psikolojik olarak mı yoksa fiziksel olarak mı?
eğer psikolojikse çalışmak size de iyi gelebilir aslında.eşinize yardımcı olduğunuzu düşünmek bile sizi rahatlatacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?