Eşime üzülüyorum :(

Beyin kanseri atlattım kemik işin tedavisinden dolayı işlevini kaybetti almak zorunda kaldılar. Kafada iltihap çıkarıyordu. Sağlam kemikleri sıçrama riski vardi
canim benim cok gecmis olsun. ne kadar guclu ve olgun bir kadinsin. hayran kaldim pozitifligine ve esinle iletisiminize. umarim tum sorunlariniz bir an once duzelir, hersey yoluna girer.

Onu doğuran ana kazanan baba düşünmemiş siz niye düşünüyorsunuz o ana baba yiyici tayfa yarın hasta düşerler yine size koşarlar bunu ileriyi düşünerek oğluna yatırım yapmayan ana baba düşünmemişse siz hiç düşünmeyin eşinizin kazandığı size kalmayacak . Ha üstünüze bir ev yapar araba vs oo tamam o zaman uzulun cidden müşterek bir hayat garantisi veriyordur. Uzulmeniz için henüz çok erken. Borca giren erkek onu öder her türlü de çalışır gerekirse hapse bile girer erkekler maddi boyutta yaşar bu hayatı.

ilk evlendigimiz zamanlar biz de maddi yönden sikisiktik. kisa sürdü ama insan esiyle gezmek tozmak istiyor ama geciyor. biz de simdi arabamizi aldik, birikimimiz var cok sükür. sevdikten sonra katlanilir hersey. moralinizi bozmayin, tatili sonra da yaparsiniz

Evden incik boncuk tarzında bişeyler yapıp satsanız? Ne girerse cebe kar sonucta
El işi işlerini maalesef yapamıyorum. Sol kolumda güç kaybı var. Bazen parmaklarımı yonlendiremiyorum. Aynı hareketi bir kaç kez ustuste yapamiyorum

Eşime yarın işten geldiğinde sürpriz yapicam. Güzelce elbisemi giyinip ona dışarıda yemek ismarlicam. Uzun süredir sahile inmek istiyordu

Kıyamam ben size ya Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kolaylıkla bitsin borçlarınız inşallah, motive etmek için evde de güzel zamanlar geçirebilirsiniz, akşam eve geldiğinde onun için güzel birşeyler pişirin mesela, oan siz masaj yapın, akşam geldiğinde bir yorgunluk kahvesi yapın karşılıklı için falan yani mutlu olmak için aşkınız var tadını çıkarın, Allah sağlık versin herşey aşılır

Allah herkese eşiniz ve sizin gibi eşler versin, o kadar güzelsiniz ki.

Evden çalışma imkanınız varsa evden çalışın, yok ise eşiniz için en büyük destek anlayışınız ve güleryüzünüz olur...

İnşallah tez zamanda sıkıntılarınızda kurtulursunuz

Siz nekadar gönlü güzel bir insansiniz böyle,bence esinizin en büyük sansi size rastlamasi
Sizinle ayni sorunlari inanin cogumuz yasadik bu günlerde gececek,yeterki siz umudunuzu ve yasama sevincinizi kaybetmeyin.
Hastaliginiz icin cok üzüldüm ,Allah birdaha göstermesin kendinize cok iyi bakin

Güne nedrn girdiniz? Gitmeniz gelmeleride masraf heray okadar parayı kenara koyun bir hesap açıp oraya koyun aynı şey

Evet faturalar yükseldi ama kullanım azaltılırsa dengelenir

Evden iş veren çağrı merkezleri var satış yapıyosunuz
Araştırma şirketlerine başvurun evinize geliyolar yada siz grup toplantısına gidiyosunuz hem alışveriş çeki hem nakit ödeme yapıyolar

Çok geçmiş olsun

Allah mutluluğunuzu daim etsin. Pozitif bir eş, herhalde insana hayatında Allah tarafından bahşedilmiş en güzel hediyedir..

Allah yardımcınız olsun.bu acılar biter hiç bir şey kalıcı değil.siz çok guzel ailesiniz bence en sevindirici yönünüz bu))

Çok teşekkür ederim :))
Gün yemeli içmeli değil. Sadece para topluyoruz. Kenara para koyar gibiyim. Ocakta toplu para alcam. Faturalarda söyle yaptım. Su faturasini üzerime aldım engelli raporum var. %50 indirim oluyor. Diğerlerinde de tasarruf yapıyoruz mecbur ama kullandığımdan daha çok vergi var çok zamlamislar.

Engelli maasi aliyo musunuz ?

Siz ne kadar tatlı bir çift olup birbirinizi bulmuşsunuz öyle. Evliligimin ilk yillari hep borçla geçti geçim sıkıntısı yaşamayan yok gibi bir şey. Rabbim sağlık,sıhhat versin hepsi geçiyor. Yeter ki sevgi saygı olsun.

Ya inşallah yanilirim ama borçlar bitip düzlüğe çıkınca benim ailem birşey yapmadı diye gözleri dolan adam inşallah aynı aile için senin gözlerinin dolmasına sebep olmaz. Büyük çoğunluk bunu yaşıyor çünkü

Inanir misiniz ben cok kotu bir gun gecirdim. Sizin konunuzu okuyunca yuzume bir tebessum oturdu. Ne kasar guzel ve anlayisli bir ciftsiniz. Dunyada iyi seylerde oluyormus, iyi guzel insanlarda varmis, huzur varmis. Allah'im tez zamanda feraha cikmayi nasip etsin. Allah razi olsun verdiginiz bir tatli huzur icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…