- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
canim benim cok gecmis olsun. ne kadar guclu ve olgun bir kadinsin. hayran kaldim pozitifligine ve esinle iletisiminize. umarim tum sorunlariniz bir an once duzelir, hersey yoluna girer.Beyin kanseri atlattım kemik işin tedavisinden dolayı işlevini kaybetti almak zorunda kaldılar. Kafada iltihap çıkarıyordu. Sağlam kemikleri sıçrama riski vardi
Onu doğuran ana kazanan baba düşünmemiş siz niye düşünüyorsunuz o ana baba yiyici tayfa yarın hasta düşerler yine size koşarlar bunu ileriyi düşünerek oğluna yatırım yapmayan ana baba düşünmemişse siz hiç düşünmeyin eşinizin kazandığı size kalmayacak . Ha üstünüze bir ev yapar araba vs oo tamam o zaman uzulun cidden müşterek bir hayat garantisi veriyordur. Uzulmeniz için henüz çok erken. Borca giren erkek onu öder her türlü de çalışır gerekirse hapse bile girer erkekler maddi boyutta yaşar bu hayatı.Acımak değilde üzülüyorum. Bana yansitmiyor hiçbir şeyini. Bacakları o kadar agriyorki uyurken şekilden şekilde giriyor ama yine de çok yoruldum bacaklarım koptu demiyor. Ben ona göre daha nazliyim mesela. Bide bir evin bir oğlu. Ailesi borçları ona odettirince üzülüyor tabi. Benim ailem onlar bisey yapmayınca sinirlendi onları zor yatistirdim aman eşim üzülmesin diye. Bide o benim eşim ömrümü onunla geciricem aman çok çalışsın yoğun olsun beni aldatmasın diye düşünmüyorum. Onu çok sevdiğim için uzuluyorum
El işi işlerini maalesef yapamıyorum. Sol kolumda güç kaybı var. Bazen parmaklarımı yonlendiremiyorum. Aynı hareketi bir kaç kez ustuste yapamiyorumEvden incik boncuk tarzında bişeyler yapıp satsanız? Ne girerse cebe kar sonucta
Tanıdık komsu çevre falan varsa bu makyaj katalogları oluyo ya onları denesenEl işi işlerini maalesef yapamıyorum. Sol kolumda güç kaybı var. Bazen parmaklarımı yonlendiremiyorum. Aynı hareketi bir kaç kez ustuste yapamiyorum
Iste bunu yapmayı çok istiyorum valla dusunucem olabilir teşekkür ederimTanıdık komsu çevre falan varsa bu makyaj katalogları oluyo ya onları denesen
Kıyamam ben size ya Allah yardımcınız olsun, tez zamanda kolaylıkla bitsin borçlarınız inşallah, motive etmek için evde de güzel zamanlar geçirebilirsiniz, akşam eve geldiğinde onun için güzel birşeyler pişirin mesela, oan siz masaj yapın, akşam geldiğinde bir yorgunluk kahvesi yapın karşılıklı için falan yani mutlu olmak için aşkınız var tadını çıkarın, Allah sağlık versin herşey aşılırMerhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
Evde tasarruf yapıyorum burada ekonomi tasarruf forumlari çok yardımcı oldu. Faturalar çok gelmiyordu ama zamlardan sonra biraz yükseldi tabi. Bende evde ekonomi yaparak katkıda bulunuyorum bana verdiği harçlıkları biriktiriyorum. Güne girdim. Elimden geleni yapicam
Allah yardımcınız olsun.bu acılar biter hiç bir şey kalıcı değil.siz çok guzel ailesiniz bence en sevindirici yönünüz bu))Merhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
Çok teşekkür ederim :))Güne nedrn girdiniz? Gitmeniz gelmeleride masraf heray okadar parayı kenara koyun bir hesap açıp oraya koyun aynı şey
Evet faturalar yükseldi ama kullanım azaltılırsa dengelenir
Evden iş veren çağrı merkezleri var satış yapıyosunuz
Araştırma şirketlerine başvurun evinize geliyolar yada siz grup toplantısına gidiyosunuz hem alışveriş çeki hem nakit ödeme yapıyolar
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim :))
Gün yemeli içmeli değil. Sadece para topluyoruz. Kenara para koyar gibiyim. Ocakta toplu para alcam. Faturalarda söyle yaptım. Su faturasini üzerime aldım engelli raporum var. %50 indirim oluyor. Diğerlerinde de tasarruf yapıyoruz mecbur ama kullandığımdan daha çok vergi var çok zamlamislar.
Ya inşallah yanilirim ama borçlar bitip düzlüğe çıkınca benim ailem birşey yapmadı diye gözleri dolan adam inşallah aynı aile için senin gözlerinin dolmasına sebep olmaz. Büyük çoğunluk bunu yaşıyor çünküMerhaba kadınlar :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?