Eşime üzülüyorum :(

Kıyamam bende üzüldüm siz boyle anlatınca sızın aranız iyi olsunda o bir sene de biter elisi biliyorsan evde yapıp en azından pazar paranı cıkarır destek olabilirsin.

O zaman haklısınız tabi sabredeceksiniz nasıl olsa bitiyor rabbim size sağlık versin geri boş

Ay canım ya takmayın gerçekten bitiyor borçlar borçsuz birsey olmuyor düzen kurulmuyor.sana tek diyeceğim eşine tatile gidemiyorz gezemiyorz hep evdeyiz deme ben bazen diyordum borçlarımız varken emin ol çok üzülüp takıyorlar şimdi borçlarmz bitti bizimde pişmanım eşime dırdır ettiğim günlere.inşallah hemencik biter borçlarınız allah yardımcınız olsun.kocana güler yüz göster ve tasarruflu ol bu dönemde inan ki bitmicek gibi görünsede bitiyor o borçlar

ayy ne kadar iyi bi insansınız sevgi dolusunuz valla Allah kalbinize göre vermiş eşiniz de öyle biri gibi gözüküyo.. Siz hep böyle olun eşinizin bütün yorgunluğu geçer, kafası da rahatlar zaten Az kalmış biraz daha sabredin.. huzur olsun mutluluk olsun da borç ödenir gider zaten.. Siz de tasarruf planları bakabilirsiniz netten araştırıp burda da çok güzel konu başlıkları var onunla ilgili bi araştırın.. eğer el beceriniz varsa dikiş nakış falan evde bişeyler yapıp satarak destek olabilirsiniz belki çok güzel evden iş fikirleri var onlara da bi bakın.. Allah bozmasın kocaman bi maşallah size

Ay icim burkuldu gecmis olsun sana.. herkesin var gecim kaygilari daralmayin..

Evde huzurlu bir ortam olsun, karısıyla mutlu olsun ona yeter. Yorgunluğu gider, huzur varsa mutluluk vardır

Bu yazdigınız konu tam olarak benim 5 sene oncesinde yaşadığım konu olabilirdi..b7en atanamamış çalışıyordum..eş ailesi tum borçları eşimın uzerine yiğıp birde kendi evlerini yenilemişlerdi..tam 5 sene borç ödedik..eşim çok yiprandi..memurdu ama part time islere girdi gece 12 lere kadar calisiyordu..haftasonuda dahul.
gezme yapamiyorduk evliligimizin ilk yillari hep hesap kitap yapmakla gecti..ama simdi ben atandim..birclar bitti birde kizimiz oldu..sukur ki mutluyuz..
O an hic gecmeyecek gibi veliyordu ama geciyor bitiyor..onemli olan sağlık gerçekten
Şimdi biz ferah hayat yasarken onlar birç icindeler ve gezemiyorlar..ve yeni evlenen kizlarida benim kaderimi yasiyor oda atanamadi..ve borc icindeler..basa gelen kizlari olunca tabi kizlarina yardim ediyorlar..ama esime tek cop destekleri olmadigi gibi kendi borclarinida odettiler.
Allah yatina birakiyor ama yanina birakmiyor..icinizi ferah tutup onünuze bakin

Son düzenleme:
Kek börek kurabiye pogaca kete erişte yapıp satıyolar
İnstagramdan genelde
Ben ihtiyacım yoksa bile yardımcı olmk icin sipariş veriyorum gördügümde sonucta dilenmiyor emek veriyor calısıyor benim gibi bi dünya insan aynı düşünceye sahiptir eminim
Sizde yapabilirsiniz benzer bişeyler

Benim esim de aynı şekilde evlendi
Size tavsiyem esinize bu kadar acimayin
Emin olun kafasını kasiyacak vakti olan erkek daha tehlikelidir kocanın bir tarafını hep ağır bırakacaksın.
Bu da benim bakış açım .. kusura bakmayın ama erkek milletinin hiçbirine acimiyorum

Acımak değilde üzülüyorum. Bana yansitmiyor hiçbir şeyini. Bacakları o kadar agriyorki uyurken şekilden şekilde giriyor ama yine de çok yoruldum bacaklarım koptu demiyor. Ben ona göre daha nazliyim mesela. Bide bir evin bir oğlu. Ailesi borçları ona odettirince üzülüyor tabi. Benim ailem onlar bisey yapmayınca sinirlendi onları zor yatistirdim aman eşim üzülmesin diye. Bide o benim eşim ömrümü onunla geciricem aman çok çalışsın yoğun olsun beni aldatmasın diye düşünmüyorum. Onu çok sevdiğim için uzuluyorum

Hehe benim kafadansin:)

Valla ne yalan söyleyeyim bazen bende böyle düşünüyorum bosta kalırsa baska saracak bişeyler bulur gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…