- 24 Haziran 2016
- 7.534
- 26.567
- 548
Kıyamam bende üzüldüm siz boyle anlatınca sızın aranız iyi olsunda o bir sene de biter elisi biliyorsan evde yapıp en azından pazar paranı cıkarır destek olabilirsin.Merhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
O zaman haklısınız tabi sabredeceksiniz nasıl olsa bitiyor rabbim size sağlık versin geri boşEşim ilerde kanserin nuksetme olasılığı var diye o altınlara dokunmuyor. Bi tedavi çıkar özel hastaneler yapar altınlari bozdururz tedavi olursun dedi. Altınları şimdi bozdurursak yerine koyana kadar yıllar geçer diyor.
Çok geçmiş olsun . Allah'ım beterinden korusunBeyin kanseri atlattım kemik işin tedavisinden dolayı işlevini kaybetti almak zorunda kaldılar. Kafada iltihap çıkarıyordu. Sağlam kemikleri sıçrama riski vardi
Ay canım ya takmayın gerçekten bitiyor borçlar borçsuz birsey olmuyor düzen kurulmuyor.sana tek diyeceğim eşine tatile gidemiyorz gezemiyorz hep evdeyiz deme ben bazen diyordum borçlarımız varken emin ol çok üzülüp takıyorlar şimdi borçlarmz bitti bizimde pişmanım eşime dırdır ettiğim günlere.inşallah hemencik biter borçlarınız allah yardımcınız olsun.kocana güler yüz göster ve tasarruflu ol bu dönemde inan ki bitmicek gibi görünsede bitiyor o borçlarMerhaba kadınlar :))))))
Bu sene martta düğünüm oldu. Her şeyi tam istediğimiz gibi güzelce gerçekleştirdik. Tabi biraz borcla yaptık. Benim ailem ne dediyse bize yikmadan yaptı her şeyi kendileri ödedi ama eşimin ailesi düğünde takılanları bile düğün parasından aldılar. Oğluna taksitleri yıktılar. Bide kredi çekmişler masraflar için eşim onları da ödüyor. Ben neyse dedin biz mutlu olalım da ödenir. Ödemede bir sorun yok ödüyoruz. Sadece eşim çalışıyor benim sağlık problemlerim var kanser atlattım izleri kaldı maalesef. Tek başına hem krediyi hem taksitleri ödüyor. (Taksitler bitiyor çok sukurki) öyle yoğun çalışıyor ki. Eve çok para kalmıyor. Gezemiyoruz tatile cikicaz elde yok. Dedim biraz kafanı rahatlar bilezigimi bozdurayim ona da hayır diyor. Onlar kalsın sende dedi. Bir gün baktım düşünceli kendi kendine gözleri dolmuş. Noldu dedim. Benim ailem bana bisey yapmadı dedi. O an öyle uzuldumki içim kavruldu. Ya dedim ben önemsemiyorum sende düşünme. Bak çok mutluyuz boşver ama adam napsin çok çalışıyor ödemek için. Ben çok üzülüyorum aakşam geliyor bana bisey demiyor ama bacakları ağrıyor benden gizli ufaliyor beni farkedince ufalamayi bırakıyor. Ona yardımcı olmak için çok alışveriş yapmıyorum. Onu başka nasıl motive edebilirim. Nasıl mutlu ederim. Yükü omuzlarından almak istiyorum. Kredinin bitmesine bir sene var.
ayy ne kadar iyi bi insansınız sevgi dolusunuz valla Allah kalbinize göre vermiş eşiniz de öyle biri gibi gözüküyo.. Siz hep böyle olun eşinizin bütün yorgunluğu geçer, kafası da rahatlar zatenMerhaba kadınlar :))))))
Çalışabilse çalışır,sanki onlar düşünmüyor her yolu.part time da mı çalışamıyorsunuz?
Çalışabilse çalışır,sanki onlar düşünmüyor her yolu.
Bak seninde dediğin gibi çalışamıyorum demiş,full time çalışamıyorum dememiş. Sorun etmiyorum da yorum yapmak icin yorum yapmayin yahukonu sahibi çalışamıyorum dedi, başka fikir önerdim. o sorun etmemişken sizin etmeniz garip.
Bak seninde dediğin gibi çalışamıyorum demiş,full time çalışamıyorum dememiş. Sorun etmiyorum da yorum yapmak icin yorum yapmayin yahu
Acımak değilde üzülüyorum. Bana yansitmiyor hiçbir şeyini. Bacakları o kadar agriyorki uyurken şekilden şekilde giriyor ama yine de çok yoruldum bacaklarım koptu demiyor. Ben ona göre daha nazliyim mesela. Bide bir evin bir oğlu. Ailesi borçları ona odettirince üzülüyor tabi. Benim ailem onlar bisey yapmayınca sinirlendi onları zor yatistirdim aman eşim üzülmesin diye. Bide o benim eşim ömrümü onunla geciricem aman çok çalışsın yoğun olsun beni aldatmasın diye düşünmüyorum. Onu çok sevdiğim için uzuluyorumBenim esim de aynı şekilde evlendi
Size tavsiyem esinize bu kadar acimayin
Emin olun kafasını kasiyacak vakti olan erkek daha tehlikelidir kocanın bir tarafını hep ağır bırakacaksın.
Bu da benim bakış açım .. kusura bakmayın ama erkek milletinin hiçbirine acimiyorum
Hehe benim kafadansin:)Benim esim de aynı şekilde evlendi
Emin olun kafasını kasiyacak vakti olan erkek daha tehlikelidir kocanın bir tarafını hep ağır bırakacaksın.
Bu da benim bakış açım .. kusura bakmayın ama erkek milletinin hiçbirine acimiyorum
.....
Valla ne yalan söyleyeyim bazen bende böyle düşünüyorum bosta kalırsa baska saracak bişeyler bulur gibi :)Benim esim de aynı şekilde evlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?