Eşime üzülüyorum :(

zamanla herşey geçer borç odenır onemlı olan sevgı saygı bunu bıtırmemeye çalışın... az urunden guzel yemekler çıkarın evde fazla elektrık harcamayın buda butceye katkı saglar çalışmayın once saglık...

biraz zaman geçsin.çalışmak sizin için erken olabilir.

çok geçmiş olsun kazamı geçirdiniz

Evde tasarruf yapıyorum burada ekonomi tasarruf forumlari çok yardımcı oldu. Faturalar çok gelmiyordu ama zamlardan sonra biraz yükseldi tabi. Bende evde ekonomi yaparak katkıda bulunuyorum bana verdiği harçlıkları biriktiriyorum. Güne girdim. Elimden geleni yapicam

erkek ailelerinin genelinde var sanırım bu durum oğlan evlendirdim düğün yaptım eşya aldım altın taktım diye kasım kasım kasılarak gezeler borçları gelinle oğlanın ödediğini hiç anlatmazlar ama Allah yardımcınız olsun can sağlısığı olsun gerisi hallolur inşallah

çok geçmiş olsun kazamı geçirdiniz
Beyin kanseri atlattım kemik işin tedavisinden dolayı işlevini kaybetti almak zorunda kaldılar. Kafada iltihap çıkarıyordu. Sağlam kemikleri sıçrama riski vardi

her mesajınızı okudukça helal olsun diyorum burada ne konular görüyoruz

sizin gibi gönlü güzel insanlara Allah da yardım eder elbet

bu arada çok geçmiş olsun

evden el işi yapın diyecektim ama kolunuzda problem varmış. fiziksel güç gerektirmeyecek bi iş lazım size. çağrı merkezi çalışanı gibi mesela.

her mesajınızı okudukça helal olsun diyorum burada ne konular görüyoruz

sizin gibi gönlü güzel insanlara Allah da yardım eder elbet

bu arada çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum. Allah kimseye vermesin. Eşim hep yanımdaydı. Ilac aldigim zamanda üzerine çıkarıyordum bi ıyy bile demedi.

Acaba evde ek iş mi yapsaniz sizde evin giderini karşılamış olursunuz

Allah borcunuzun edasını tez zamanda versin bu huzurunun mutluluğunuz daim olsun inşallah siz zaten ona manen yeterince destek oluyorsunuz bence

Sizi ekonomi sayfalarına çağırıyorum, çok şey ögreneceksiniz.
En azından biraz daha dikkat eder, bütçeye katkı sağlarsınız

Ah ah o dertler biz de de vardı,üstelik bizim düğün takılarımizida aldılar,sonradan da istekleri bitmedi hala da bitmiyor,burda bende çok konu açtım,inan üzülen psikolojisi bozulan yine biz oluyoruz takmamak elde değil ama kendini düşün sağlığını düşün,hiç bir şey bizim sağlığımizdan önemli degil

Altın bilezik gelir yerine bende eşime verdim çok borcun altına girdi iki düğün yaptı zerre düşünmedik evet almadı başta ama direttim mecbur aldı. Evlilik böyle bişey bence eşinizin elini rahatlatmak için verin altınlarınızı geri size yapar nasıl olsa ama bu günleriniz geri gelmez

Eşim ilerde kanserin nuksetme olasılığı var diye o altınlara dokunmuyor. Bi tedavi çıkar özel hastaneler yapar altınlari bozdururz tedavi olursun dedi. Altınları şimdi bozdurursak yerine koyana kadar yıllar geçer diyor.

ne iyi kocaniz var cerceveletip duvara assaniz yeri :) siz de biseyler yapabilirsiniz network isi gibi, kozmetik ya da tupper gibi, ufak katkiniz olur. tamamen sagliginiza kavusunca disarda da calisabilirsiniz. dua ettim size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…