Eşimi eve almadım

Gerçekten sizin adınıza üzüldüm. Ben de en çok kendime kıymet veririm ama etrafımdakileri de unutmam. Yani insanları gazlayıp bişeyler yaptırıyorsunuz faydalanıyorsunuz bunu da pişkin pişkin anlatıyorsunuz üzüldüm adınıza

Şimdi de blöf yaptığınız için ediyorum.
Et arkadaşım et hayret birşey. Mune yazar etmiş miyim etmemiş miyim ? Sana yalan borcum mu var ne garipsiniz. Ayrıcada ederim istersem . Admini boşuna meşgul ettiğim için ceza vs de almam . Kiii boşuna mı değil mi buna sen karar veremezsin !

Al işte doğru anlamışım tontriko

Zılgıtı da yedim gördün mü

Evet hiç 3 çeşit tatlıyı aynı anda misafire yapmadım. Görgüsüzlük çünkü :)
Zılgıt ne alaka doğulu olduğumu yazınca üşüştünüz tabi. Yazık gerçekten üzülüyorum. Siz görgüsüzlük dersiniz biz evimize gelene kıymet vermek deriz. İnsan ne görürse onu yaprmış bizde böylee

Öle deme ikizler bebelerim 11 yaşındalar onları doğurana kadaaar azmi kocamı kapıya kodum ahh ah şu evin dili olsada anlatsa... azmi simit istedi canım azmı konvoyu bırak da gel dedim e bide ×2 bebe kocamın halini bide sen düşün

Getir diye bir sistem ürettiler, bunun yemek sepeti, iste gelsin gibi versiyonları da var. mesajla istediğinizi size ulaştırıyorlar. Ayrıca paket servis yapan pastaneler de mevcut Eşiniz de siz de haberdar değilsiniz sanırım. Keşke böyle bir çözüme başvursaydınız da iş büyümeseydi.

Eşiniz düşüncesizlik etmiş, hafife almış kızmakta haksız sayılmazsınız ama gereksiz büyümüş bu sorun

Getir uygulaması maalesef yok. Yemek sepeti falan var orda da hep kebap bamburger tantuni o tarz şeyler.. ben de abarttım biraz haklıyken haksız oldum

Bu zılgıt o zılgıt değil ki. Ay karıştı buralar

Konu sahibi ben sizin aşermenizi anlıyorum
Gebelik şekerim olduğu için her şey yasak
Simit, dondurma vs
2 aydır sadece 4 sebze ile besleniyorum
O derece düşünün.
Yiyebileceğim besinleri aşersem bile istediğim saatte yiyemiyorum
Mesela şu an erik aşeriyorum ama saati beklemem lazım
Bazı hamilelikler cidden zor geçiyor

Eşiniz size gelemem konvoya katılmam lazım, biraz bekle 12de getiririm dese sinirlenmezdiniz eminim ki

Ama eve almamak çok abartı olmuş

3 çeşit tatlı yapabiliyorsanız size simit tarifi verebilirim. Gebelikten önce kahvaltılara yapardım. Mükemmel bişi

E sen de kayınvalidene şov yapicam diye Halil İbrahim sofrası hazirliycagina, evde iki gevrek pişirip buzluğa atmamissin ama kocani gazlamişsin ...sen de kocana yaptiriyorsun, faydalaniyorsun hem de adamı sokakta bırakıyorsun,

Konuyu ısrarla doğulu batılı eksenine çekmeye çalışmayın bence
Duymadığınızı sanmıyorum ama zılgıt yemek azar işitmek anlamında kullanılmış

2 kişiye 3 çeşit tatlı yapma meselesine gelince gerçekten çok gereksiz
İsterseniz 10 çeşit yapın gerçi de
Sonra simit için kocayı eve almayınca tutarsız oluyor

Ayrıca ben de asla 3 çeşit tatlı yapmam
Misafirlerim de gayet mutlu ayrılırlar
Ölçülü olmaktan yanayım bu konuda
10 çeşit yapıp artmasındansa 5 yenip bitecek çeşit yapmayo tercih ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…