- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Canım ev simidi değil de sokak simidi diye bişey var burda nasıl anlatsam bilmiyorum kuru bişey onu istiyor canımKonu sahibi ben sizin aşermenizi anlıyorum
Gebelik şekerim olduğu için her şey yasak
Simit, dondurma vs
2 aydır sadece 4 sebze ile besleniyorum
O derece düşünün.
Yiyebileceğim besinleri aşersem bile istediğim saatte yiyemiyorum
Mesela şu an erik aşeriyorum ama saati beklemem lazım
Bazı hamilelikler cidden zor geçiyor
Eşiniz size gelemem konvoya katılmam lazım, biraz bekle 12de getiririm dese sinirlenmezdiniz eminim ki
Ama eve almamak çok abartı olmuş
3 çeşit tatlı yapabiliyorsanız size simit tarifi verebilirim. Gebelikten önce kahvaltılara yapardım. Mükemmel bişi
Zılgıt ne alaka doğulu olduğumu yazınca üşüştünüz tabi. Yazık gerçekten üzülüyorum. Siz görgüsüzlük dersiniz biz evimize gelene kıymet vermek deriz. İnsan ne görürse onu yaprmış bizde böylee
Bence yanlış yapmisin evde hamur mayaladaydin oradan canın çektiyse fırına atıp 50 derecede 20 dakikada mayalamirdi bukadar tatsızlık gerek yoktu erkeklere fazla kapris naz yaparsan kendini kapının önünde bulursun birkaç daha böyle olay yaşarsanız sonun iti olmazMaalesef hiç bişey yiyemiyorum yukarıda da yazdım. Zaten her yemekten sonra en az 2 saat rahatsızlık yaşıyorum
Ne iki kişisi ya 7 kişi geliyorlar biz yapıyoruz hanımefendi yapmak beni yormuyor size ne bundanKonuyu ısrarla doğulu batılı eksenine çekmeye çalışmayın bence
Duymadığınızı sanmıyorum ama zılgıt yemek azar işitmek anlamında kullanılmış
2 kişiye 3 çeşit tatlı yapma meselesine gelince gerçekten çok gereksiz
İsterseniz 10 çeşit yapın gerçi de
Sonra simit için kocayı eve almayınca tutarsız oluyor
Ayrıca ben de asla 3 çeşit tatlı yapmam
Misafirlerim de gayet mutlu ayrılırlar
Ölçülü olmaktan yanayım bu konuda
10 çeşit yapıp artmasındansa 5 yenip bitecek çeşit yapmayo tercih ederim
Ne iki kişisi ya 7 kişi geliyorlar biz yapıyoruz hanımefendi yapmak beni yormuyor size ne bundan
3 çeşit tatlı+ yemek yormuyor ama nasıl oluyorsa 2 lokma ağzınıza atacak gücünüz yokNe iki kişisi ya 7 kişi geliyorlar biz yapıyoruz hanımefendi yapmak beni yormuyor size ne bundan
Tabii dileyin , böyle tepkiler uzadıkça sevgisi de azalır. Biz sizin için söylüyoruz yoksa bize ne. Ben eşimi evden kovsaydım o şekilde apartman ayağı kalkmıştı. Hiçte alttan almazdı eşiniz yine iyi sabırlıymış kıymetini bilin. Neyse sağlıkla kucağınıza alın insallahYani herkes eleştiriyor bişey diyemiyorum ama Allah bu canı başkaları için yıpratalım diye vermedi. Önce kendi kıymetimi sonra eşimin kıymetini bilirim ha hiç bişeyini eksik etmem elimden ne gelirse yaparım o ayrı. Benimki naz değil hanımefendi kötü hissettim tepki verdim hepsi bu. Abarttığımı kabul ediyorum o yüzden özrümü dileyecem
Dogulularin et yemesiPeki ama yemeği kaç çeşit yapıyorsunuz?
Ay karışma arkadaşımPeki ama yemeği kaç çeşit yapıyorsunuz?
Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama, neyyyseCanım ev simidi değil de sokak simidi diye bişey var burda nasıl anlatsam bilmiyorum kuru bişey onu istiyor canım
Ben konuya hamileyken bile eş ailesine 3 çeşit tatlı yapan misafirperver diğerleri değildir kısmından katıldımKadının kocasını eve almamasından 3 çeşit tatlıya doğuya batıya ırkçılığa nasıl geldi konu yahu.
İlk gebelikte karpuz aserdimm ama kış mevsimi. Oyle ki karpuz kokusu geliyordu burnuma. Ama kötü karpuzdan da nefret ederim. Yazı bekledim. Karpuzlar olgunassin diye. Doğuma kadar bol bol karpuz yedim. Kışın ortasında kelek karpuza yüz tl vermek mantıklı gelmedi.6,5 aylık hamileyim, hiçbir şey aşerip de kocamı böyle paylamadım, canım birşey çektiyse onu yiyebileceğim uygun zamanı bekledim; bu 1 hafta da oldu, 1 saat de
Prenses hamilelik böyle oluyor demek ki..
Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama....
Siz hangi devirde yaşıyosunuz ben şokk..Bence yanlış yapmisin evde hamur mayaladaydin oradan canın çektiyse fırına atıp 50 derecede 20 dakikada mayalamirdi bukadar tatsızlık gerek yoktu erkeklere fazla kapris naz yaparsan kendini kapının önünde bulursun birkaç daha böyle olay yaşarsanız sonun iti olmaz
Walla söylemek istemiyorum ama anlama konusunda gayet eksiklik var belli yukarda yüz sefer yazdım canım ev simidi istemiyor diye. Bildiğimiz simit değil burda özel yapılır çok ucuzdur sokak simidi diye geçerE sen de kayınvalidene şov yapicam diye Halil İbrahim sofrası hazirliycagina, evde iki gevrek pişirip buzluğa atmamissin ama kocani gazlamişsin ...sen de kocana yaptiriyorsun, faydalaniyorsun hem de adamı sokakta bırakıyorsun,
Fitne hep geç geliyorsun, sonra kim kimmiş kim ne demişKadının kocasını eve almamasından 3 çeşit tatlıya doğuya batıya ırkçılığa nasıl geldi konu yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?