Eşimi eve almadım

Canım ev simidi değil de sokak simidi diye bişey var burda nasıl anlatsam bilmiyorum kuru bişey onu istiyor canım

Ben de doğuluyum niye öyle dediniz ki?
Bu zılgıt o liriliriliriliri zılgıt manasında değil
Biz de misafire önem verir ve herkese uyan tek çeşit tatlı yaparız

Maalesef hiç bişey yiyemiyorum yukarıda da yazdım. Zaten her yemekten sonra en az 2 saat rahatsızlık yaşıyorum
Bence yanlış yapmisin evde hamur mayaladaydin oradan canın çektiyse fırına atıp 50 derecede 20 dakikada mayalamirdi bukadar tatsızlık gerek yoktu erkeklere fazla kapris naz yaparsan kendini kapının önünde bulursun birkaç daha böyle olay yaşarsanız sonun iti olmaz

İyi yapmışsın canim bir daha yapmaz esi hamile adamın konvoyda isi ne sen hamilesin herkez seni anlasin encokda esin kiyamam ya simit yiyebildin mi

Ne iki kişisi ya 7 kişi geliyorlar biz yapıyoruz hanımefendi yapmak beni yormuyor size ne bundan

Ne iki kişisi ya 7 kişi geliyorlar biz yapıyoruz hanımefendi yapmak beni yormuyor size ne bundan
3 çeşit tatlı+ yemek yormuyor ama nasıl oluyorsa 2 lokma ağzınıza atacak gücünüz yok
Bu yüzden eşle papaz oluyorsunuz

Ben adamın niye sizinle konuşmadığını anladım
Duyguları uçlarda yaşıyorsunuz sanırım

Tabii dileyin , böyle tepkiler uzadıkça sevgisi de azalır. Biz sizin için söylüyoruz yoksa bize ne. Ben eşimi evden kovsaydım o şekilde apartman ayağı kalkmıştı. Hiçte alttan almazdı eşiniz yine iyi sabırlıymış kıymetini bilin. Neyse sağlıkla kucağınıza alın insallah

Canım ev simidi değil de sokak simidi diye bişey var burda nasıl anlatsam bilmiyorum kuru bişey onu istiyor canım
Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama, neyyyse

Kadının kocasını eve almamasından 3 çeşit tatlıya doğuya batıya ırkçılığa nasıl geldi konu yahu.
Ben konuya hamileyken bile eş ailesine 3 çeşit tatlı yapan misafirperver diğerleri değildir kısmından katıldım

Hamileyken 3 tatlı yapılır ama akşam aç oturulur, simit için koca evden kovulur

6,5 aylık hamileyim, hiçbir şey aşerip de kocamı böyle paylamadım, canım birşey çektiyse onu yiyebileceğim uygun zamanı bekledim; bu 1 hafta da oldu, 1 saat de

Prenses hamilelik böyle oluyor demek ki..
İlk gebelikte karpuz aserdimm ama kış mevsimi. Oyle ki karpuz kokusu geliyordu burnuma. Ama kötü karpuzdan da nefret ederim. Yazı bekledim. Karpuzlar olgunassin diye. Doğuma kadar bol bol karpuz yedim. Kışın ortasında kelek karpuza yüz tl vermek mantıklı gelmedi.

Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama....

Hamile halimle yemeğin üstüne birde 3 çeşit tatlı çıkarabiliyorsam adamı aradığımda koşa koşa bana simit getirmediği için yaptıklarım şımarıklıktır net.

Siz hangi devirde yaşıyosunuz ben şokk.. kapının önünde bulmak falan

Walla söylemek istemiyorum ama anlama konusunda gayet eksiklik var belli yukarda yüz sefer yazdım canım ev simidi istemiyor diye. Bildiğimiz simit değil burda özel yapılır çok ucuzdur sokak simidi diye geçer

Hamama giren terler diye bir atasözü var hiç duymadınız mı ? Bu konuyu açtınız da cevaben ohh iyi yapmışsın haketmis adam o da erken gelip simit getirseymis deseydi herkes, size soruyorum eşinize karsi bir sonraki davranisiniz nasıl olacaktı ? Destur daha yeni hamilesiniz daha 9 ay dolacak da o adamın ağzından burnundan gelmeden nasıl dolacak bilemedim. Burda herkes size iyi niyetle yaklaşıp nasihat veriyor bence kıymetini bilin. Ve unutmayın belki de eşiniz yüzünüze karşı sabrediyor ama eve hiç gelmek istemiyor olabilir. Hamilelikte hassas olunuyor yada iyi hissetmiyoruz ama aynısını eşimize de yaşatmaya hakkımız yok. Biz gezemiyoruz yiyemiyoruz diye onlarda mi öyle olmalı ? Aksine ben eşim mutlu olunca daha mutlu oluyorum. Bence bu konu size bir ders olmalı bu davranisinizda ilk ve son olmalı artık gönlünü nasıl alırsınız bilemem ama ilk firsatta bulduğu ilk şefkatli kola sığınmamasi için sefkatinizi sevginizi anlayışınızi esirgemeyin.

Kadının kocasını eve almamasından 3 çeşit tatlıya doğuya batıya ırkçılığa nasıl geldi konu yahu.
Fitne hep geç geliyorsun, sonra kim kimmiş kim ne demiş hanımefendi kendi beslenmesinde de kayinailesinin beslenmesinde de hiç proteine yer vermiyormuş, hep karbonhidrat yiyince de ailede değişik sorunlar ortaya çikiyormuş... ırkçılık konusu bağımsız gelişti onu ben de anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…