Eşimi eve almadım

Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama, neyyyse
Hayır bilmiyorum hanımefendi Bahsettiğim simit bu değil sizler ne acı durumdaymışsınız ya eşimden bir simit istemem bile şımarıklığa falan vuruluyor hepinize üzüldüm
Aynısını evde de yapabiliyorsun, hem de 1 saatte...İzmir veya Ankara simidi diye arayın YouTube da yüzlerce tarif var....gerçi sizin kadar hamarat, ikrama düşkün kadın bunu da biliyordur ama, neyyyse

Konudaki yorumlar beni şok etti yine. Herkes hamileliğinde nazının çekilmemesinin sinirini konu sahibinden çıkardı anlaşılan

Kadın gayet güzel anlatmış yiyemiyorum bi şey canım isteyince yiyorum ama diye. Hamileliği geç karnım aç kocamdan simit istiyorum saat geç diye kendim alamayıp ama adam eve 3 saat sonra geliyor. Yerler öyle kocayı. Arkadaş düğünü alt tarafı tak takını gel. Hayatımdaki kişinin isteği arkadaşımın eşinin istediğinden önce gelir gelmeli de zaten.

Konu sahibi yerden göğe kadar haklı. Ne var simidini kendin yap ne var adam gelmediyse bu ne prenseslik diyen arkadaşlar için de üzüldüm açıkçası. Sevme sevilme işlerinin normali bu değil malesef :)

Walla söylemek istemiyorum ama anlama konusunda gayet eksiklik var belli yukarda yüz sefer yazdım canım ev simidi istemiyor diye. Bildiğimiz simit değil burda özel yapılır çok ucuzdur sokak simidi diye geçer
Yahu aynısı oluyor diyorum, bizzat kendim yapıyorum, sokakta satılan da sokakta pişmiyor ki...

Eşim zannettiğiniz gibi eve gelmek istemiyor falan değil. Tam tersi sürekli yarım saat bi saat erken çıksa mutluluktan havaya uçar. İyi niyetle yapılan hiç bir yoruma ters cevap vermedim hatta ben böyle yaptıkça daha çok üstüme gelindi en son dalga geçiyorlar. Kötü biri değilim kimsenin kötülüğünü istemem ama gördüğüm kadarıyla burfaki çoğu kişinin sevgiden haberi yok sevilmemiş insanlarr üzülüyorum

Siz kovdunuz mu eşinizi kapıdan ?

Dogulularin et yemesi irkcilik icin demiyorum esimde dogulu ordan biliyorum. Insan her gun et yemek ister mi? Bi gun canin kabak mucver ceksin, ne bileyim rus salatasi ceksin makarna ceksin.. ama makarna bile kiymalidir

Eşim egeli
Eşim et çok sever
Ben doğuluyum
Ben de sebzeciyim

Bazılarına göre Kıyma et değildir

Yemin ederim kendimi ifade edemedim ama resmen tercüman oldunuz bana. Burdaki kadınlar sevilmemiş kendini ezdirmiş ya da kendine kıymet vermeyip kullanılmış insanlar en son 3 çeşit tatlı yapmam bile yanlış bulundu. Sanırım el üstünde tutulmama gıcık oldular rabbim herkese nasip etsin inşallah

Sevilmemekle ne alakası var. Eşiniz insan ırkının erkek türü. Olağanüstü bir varlık değil taş değil toprak değil duyguları olan bir canlı. Bunu unutmadan yaşayın sadece. Naz niyaz da bi yere kadar çekilir kimse sabır taşı değil.

Bu yorumda abarti yani yani karisi 2 trip atti diye baska kollara gidecek adam zaten defolsun gitsin evet hamileysem o koca yesin icsin ama anlasin hamileligimi dimi? Valla kadin kadini eziyor erkekler ezmis cok
Mu? Tek basina yapmadi bu cocugu degil mi?

Bu kadar iyi niyetli birini nasıl eve almadınız?

Benim anladığım kadarıyla hep böyle bir muamele görmüş burdaki ekip. Gerçekten üzüldüm

Hamilesiniz üzmek istemem sizi ama
Sizi el üstünde tutan kocanız açken hamile karısı yerine gelin hanımın konvoy isteğini tercih etmiş.
Bu durumda ben ezilen, sevilmemiş kadın olmayı tercih ederim

Yahu aynısı oluyor diyorum, bizzat kendim yapıyorum, sokakta satılan da sokakta pişmiyor ki...
Yoo hiç olmuyor evinizde taş fırın falan yoksa. Ayrıca herkes sizin gibi hamarat olmak zorunda da değil.Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz

Eve almamak biraz fazla olmuş ama onunla ilgili yorum yapmadım zaten. Eşimi kapıdan kovmam ama bana böyle bi şey yapılsa kapıdan kovmaktan beter ederim emin olun.

Trip atmak ayrı engelleyip kapıdan kovmak ayrı hanimefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…