Eşimi eve almadım

Hayır bilmiyorum hanımefendi Bahsettiğim simit bu değil sizler ne acı durumdaymışsınız ya eşimden bir simit istemem bile şımarıklığa falan vuruluyor hepinize üzüldüm

Eşinizden simit istemeniz değil şımarıklık olan tabi ki isteyebilirsiniz. Adam geç geldi diye yaptıklarınız şımarıklık.

Diyorum ya yanlış yaptım pişmanım özür dileyecem eşimden daha ne yapabilirim olanı biteni değiştirebilir miyim ?

Yaptığın hareketin çok abartı olduğunu ama eve geleceğim deyip saatlerce haber vermeden gelmemesinin de yanlış olduğunu söyle. Hayır ufak bir trip atmayı hak etmişken olayı özür boyutuna getirmeye ne gerek vardı?

Değiştiremezsiniz ama dediğiniz gibi gönlünü alabilirsiniz o da sizi anlamaya size daha özenli yaklaşmaya çalışacaktır
Yapıcam özür dileyecem o anki hislerimi anlatacam abarttığımın farkındayım ama ben abarttım diye onun yaptıklarını da yok sayacak değilim onun da hatasını söylerim niye üzüldüğümü falan barışırız zaten az önce mesaj attı konuşalım diye

sadece canımın çektiği şeyi iştahla yiyorum yazmis

Yoo hiç olmuyor evinizde taş fırın falan yoksa. Ayrıca herkes sizin gibi hamarat olmak zorunda da değil.Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz

Ama konu sahibesi hamaratlığından dem vurdu. Siz bütün yorumları okumadınız sanırım. Lahmacun isteseymiş canı kalkar yaparmış mesela. Misafire 3 tatlı çıkarmayan misafirperver değilmiş falan .

Tatlım acı olacak belki ama el üstünde tutulan kadın hamileyken kayınvalideye hizmet etmez, kayınvalide eş oturtur izin vermez ederse de.. el üstünde tutulan kadının kocası Pandemide düğüne gitmez, karısının çocuğunun canını hiçe saymaz....senin kendine saygını koruyarak kendi işini kendin görmen , tepkilerini triple değil de konuşarak vermen ezilmeni degil aksine yücelmeni sevilmeni sağlar.sana sevmeyi sevilmeyi çok yanlış ogretmisler. Gerisi lafı guzaf

Ama konu sahibesi hamaratlığından dem vurdu. Siz bütün yorumları okumadınız sanırım. Lahmacun isteseymiş canı kalkar yaparmış mesela. Misafire 3 tatlı çıkarmayan misafirperver değilmiş falan .
‘ Misafire 3 tatlı çıkarmayan hamarat değilmiş ‘ lütfen bunu nerde yazmışım söyler misiniz??
evet tekrar söylüyorum keşke canım lahmacun istese de yapsam diyorum canım keşke bişeyler istese de yapsam.. çok dokunmuş belli

Keyfi aserme olsa tamam benimde canım onu çekti bunu çekti kimseye demedim yapamadiysam alamadiysam yemedim hala öyle ama hiç bir şey yiyemiyorum açım canım simit çekti yiycem diye sevindim diyo durum aserme degil

ben hamileligi bilmiyorum ama kanser tedavisi gorurken ilac aldiktan sonra gunlerce bir sey yiyemezdim. bazen telefonda falan cok guzel bir yemek gorursem onu isterdim yoksa cidden bir hafta boyunca su ve serumla yasadigim oldu.

bir kez ben evde yatiyordum ayni bu sekil, sevgilim okuldaydi. canim cokoprens istedi instagramda gordum. ama sadece cokoprens yani oradaki marketlerde de benzeri vardi ama onu degil direkt cokoprensin kendisini istedim cunku tatlari farkliydi. sevgilim 3 saat falan gidip turk marketinden alip gelmisti. eger bana hayir simdi bulamam dese bozulurdum, ama tamam hemen alip geliyorum diyip sacma sapan bir sebepten dolayi getirmezse konu sahibi gibi tepki verirdim.

ben konu sahibini de boyle dusundum acikcasi. yani kadin bir sey yiyemiyormus. cani bir sey istemis ve sadece onu yiyecek yani as erme degil bu bence. esinin yaptigi cok mantiksiz. tepkiyi hak ediyor. verilecek tepki de kisiden kisiye degisir. bu kadar dalga gecmeyi mantikli bulmuyorum. herkes her sureci normal yasayacak diye bir sey yok. gercekten acliktan kivranip bir sey yiyememek cok kotu.

Hamarat değilmiş demedim. Siz biraz sakinleşseniz mi? Misafirperverlikten bahsetmiştiniz o mesajınızda.
Bana niye dokunsun benim canım kıymetli yazmıştım önceki sayfalarda da hamile olmayan halimle bile 3 çeşit tatlıyla uğraşmam.

Acı falan olduğu yok görümcem saolsun Sofrayı kurup kaldırmama kadar yardım etti Allah onlardan razı olsun dediğim gibi kayınvalidem sık sık gelmiyor yemek yapmak beni hiç mi hiç yormuyor 24 saatlik nöbet tutup bana mısın demiyorum o konuda çok şükür pandemide eşimin düğüne gitmesiyle el üstünde tutulmam arasındaki bağlantıyı arıyorum şu an. Gepkimi triple değil kavga ederek verdim sadece tek sorunum eve almamaktı o konuda da gerekeni yapacam zaten.

bi de uzun uzun mesaj yazdim ahajahajaha artik butun sayfalari detayli okumadan yazmama karari aldim

İlk yorumlara bakarsanız gerçekten kimseyi kırmadım ve herkesi anlamaya çalıştım hatta burdakiler sayesinde hatamı farkettim ama herkes o kadar çullandı ki resmen içlerinde kalan her şeyi döktüler onlar adına da üzüldüm. Geçmiş olsun umarım şu an iyisinizdir Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…