- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Diyorum ya yanlış yaptım pişmanım özür dileyecem eşimden daha ne yapabilirim olanı biteni değiştirebilir miyim ?Eşinizden simit istemeniz elbette şımarıklık değil verdiğiniz tepki çok abartılı sadece ben de olsam kırılırdım eşime belki ama tepkim böyle olmazdı
Erkekler genelde etcidir ama doguda daha duskun oluyolar diye biliyodum. Evet tavugu filanda etten pek saymiyolar… sabah sabah ciger yiyolar yaniEşim egeli
Eşim et çok sever
Ben doğuluyum
Ben de sebzeciyim
Bazılarına göre Kıyma et değildir
Hata ettigini kabul etti zaten konu sahibi ama kadin zor durumdaymis bellikiTrip atmak ayrı engelleyip kapıdan kovmak ayrı hanimefendi
Ya sabır. Walla ben sizin gibi okuduğunu anlamayanlarla uğraşamam. Son kez yazıyorum bir anlık gaflete uğradım saatin geç olmasından dolayı bi anlık sinirle böyle bişey yaptım pişmanım özürümü dileyecem daha nee ???Bu kadar iyi niyetli birini nasıl eve almadınız?
Hayır bilmiyorum hanımefendi Bahsettiğim simit bu değil sizler ne acı durumdaymışsınız ya eşimden bir simit istemem bile şımarıklığa falan vuruluyor hepinize üzüldüm
Değiştiremezsiniz ama dediğiniz gibi gönlünü alabilirsiniz o da sizi anlamaya size daha özenli yaklaşmaya çalışacaktırDiyorum ya yanlış yaptım pişmanım özür dileyecem eşimden daha ne yapabilirim olanı biteni değiştirebilir miyim ?
Diyorum ya yanlış yaptım pişmanım özür dileyecem eşimden daha ne yapabilirim olanı biteni değiştirebilir miyim ?
Yapıcam özür dileyecem o anki hislerimi anlatacam abarttığımın farkındayım ama ben abarttım diye onun yaptıklarını da yok sayacak değilim onun da hatasını söylerim niye üzüldüğümü falan barışırız zaten az önce mesaj attı konuşalım diyeDeğiştiremezsiniz ama dediğiniz gibi gönlünü alabilirsiniz o da sizi anlamaya size daha özenli yaklaşmaya çalışacaktır
sadece canımın çektiği şeyi iştahla yiyorum yazmisGözleme ne zamandan beri kuru kahvalti oluyormus?
Hepimiz burda kadin oldugumuz için tam hamilelik ve diger hayat dönüm noktalarin ne oldugunu gayet iyi biliyoruz. Kimse demiyor hamileligin zor geçememesi. Ancak aç insan herseyi yer. Aserme olayini bu kadin yanlis anliyor. Ki o bile yani, hamile olmadan canin bisey çektiginde her zaman yiyemiyorsun. Hamile olunca niye mecbur yenilmek zorunda ki? Popüler film kültürün getirdigi birsey o biraz.
Adam daha yeni 1 saat dügüne gitti, saat gece 8de "simit getir" ve bunu yapmadigi için evden atmak agir ergenliktir.
Yoo hiç olmuyor evinizde taş fırın falan yoksa. Ayrıca herkes sizin gibi hamarat olmak zorunda da değil.Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz
Tatlım acı olacak belki ama el üstünde tutulan kadın hamileyken kayınvalideye hizmet etmez, kayınvalide eş oturtur izin vermez ederse de.. el üstünde tutulan kadının kocası Pandemide düğüne gitmez, karısının çocuğunun canını hiçe saymaz....senin kendine saygını koruyarak kendi işini kendin görmen , tepkilerini triple değil de konuşarak vermen ezilmeni degil aksine yücelmeni sevilmeni sağlar.sana sevmeyi sevilmeyi çok yanlış ogretmisler. Gerisi lafı guzafYemin ederim kendimi ifade edemedim ama resmen tercüman oldunuz bana. Burdaki kadınlar sevilmemiş kendini ezdirmiş ya da kendine kıymet vermeyip kullanılmış insanlar en son 3 çeşit tatlı yapmam bile yanlış bulundu. Sanırım el üstünde tutulmama gıcık oldular rabbim herkese nasip etsin inşallah
Evet aynen öyle yapacamYaptığın hareketin çok abartı olduğunu ama eve geleceğim deyip saatlerce haber vermeden gelmemesinin de yanlış olduğunu söyle. Hayır ufak bir trip atmayı hak etmişken olayı özür boyutuna getirmeye ne gerek vardı?
‘ Misafire 3 tatlı çıkarmayan hamarat değilmiş ‘ lütfen bunu nerde yazmışım söyler misiniz??Ama konu sahibesi hamaratlığından dem vurdu. Siz bütün yorumları okumadınız sanırım. Lahmacun isteseymiş canı kalkar yaparmış mesela. Misafire 3 tatlı çıkarmayan misafirperver değilmiş falan .
Keyfi aserme olsa tamam benimde canım onu çekti bunu çekti kimseye demedim yapamadiysam alamadiysam yemedim hala öyle ama hiç bir şey yiyemiyorum açım canım simit çekti yiycem diye sevindim diyo durum aserme degilYaşamadığımızı nerden biliyorsunuz da bu kadar kesin konuşuyorsunuz? Aylarca haşlanmış patates yiyebildim ben mesela sadece. Sizin sorununuz yemek yiyememek değil yemek yapamamakmış. Sulu yemek dünyanın en kolay şeyi tarif etseydiniz eşiniz yapsaydı. Yemeksepeti, getir gibi uygulamalara ek olarak telefonla sipariş var. Arardınız bir esnaf lokantasını getirirdi. Kimsenin hamileliği dört dörtlük geçmemiştir ama burda inanılmaz bir abartı var. Hepimiz aşerdik, ortalığı bir simit uğruna yakıp yıkmak naz yapmak oluyor. Kaldı ki 9 buçukta aşermiş madem o kadar kötü durumdaydı konu sahibi eşini bir saat beklemeyi göze almak yerine kendisi çözüm üretebilirdi.
‘ Misafire 3 tatlı çıkarmayan hamarat değilmiş ‘ lütfen bunu nerde yazmışım söyler misiniz??
evet tekrar söylüyorum keşke canım lahmacun istese de yapsam diyorum canım keşke bişeyler istese de yapsam.. çok dokunmuş belli
Acı falan olduğu yok görümcem saolsun Sofrayı kurup kaldırmama kadar yardım etti Allah onlardan razı olsun dediğim gibi kayınvalidem sık sık gelmiyor yemek yapmak beni hiç mi hiç yormuyor 24 saatlik nöbet tutup bana mısın demiyorum o konuda çok şükürTatlım acı olacak belki ama el üstünde tutulan kadın hamileyken kayınvalideye hizmet etmez, kayınvalide eş oturtur izin vermez ederse de.. el üstünde tutulan kadının kocası Pandemide düğüne gitmez, karısının çocuğunun canını hiçe saymaz....senin kendine saygını koruyarak kendi işini kendin görmen , tepkilerini triple değil de konuşarak vermen ezilmeni degil aksine yücelmeni sevilmeni sağlar. Gerisi lafı guzaf
bi de uzun uzun mesaj yazdim ahajahajaha artik butun sayfalari detayli okumadan yazmama karari aldimHamarat değilmiş demedim. Siz biraz sakinleşseniz mi? Misafirperverlikten bahsetmiştiniz o mesajınızda.
Bana niye dokunsun benim canım kıymetli yazmıştım önceki sayfalarda da hamile olmayan halimle bile 3 çeşit tatlıyla uğraşmam.
Üç dört yerde dediniz, ben de okudum‘ Misafire 3 tatlı çıkarmayan hamarat değilmiş ‘ lütfen bunu nerde yazmışım söyler misiniz??
evet tekrar söylüyorum keşke canım lahmacun istese de yapsam diyorum canım keşke bişeyler istese de yapsam.. çok dokunmuş belli
İlk yorumlara bakarsanız gerçekten kimseyi kırmadım ve herkesi anlamaya çalıştım hatta burdakiler sayesinde hatamı farkettim ama herkes o kadar çullandı ki resmen içlerinde kalan her şeyi döktüler onlar adına da üzüldüm. Geçmiş olsun umarım şu an iyisinizdir Allah şifa versinben hamileligi bilmiyorum ama kanser tedavisi gorurken ilac aldiktan sonra gunlerce bir sey yiyemezdim. bazen telefonda falan cok guzel bir yemek gorursem onu isterdim yoksa cidden bir hafta boyunca su ve serumla yasadigim oldu.
bir kez ben evde yatiyordum ayni bu sekil, sevgilim okuldaydi. canim cokoprens istedi instagramda gordum. ama sadece cokoprens yani oradaki marketlerde de benzeri vardi ama onu degil direkt cokoprensin kendisini istedim cunku tatlari farkliydi. sevgilim 3 saat falan gidip turk marketinden alip gelmisti. eger bana hayir simdi bulamam dese bozulurdum, ama tamam hemen alip geliyorum diyip sacma sapan bir sebepten dolayi getirmezse konu sahibi gibi tepki verirdim.
ben konu sahibini de boyle dusundum acikcasi. yani kadin bir sey yiyemiyormus. cani bir sey istemis ve sadece onu yiyecek yani as erme degil bu bence. esinin yaptigi cok mantiksiz. tepkiyi hak ediyor. verilecek tepki de kisiden kisiye degisir. bu kadar dalga gecmeyi mantikli bulmuyorum. herkes her sureci normal yasayacak diye bir sey yok. gercekten acliktan kivranip bir sey yiyememek cok kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?