Eşimi eve almadım

Kız Tuğçe git barış eşinle. Hem şimdi sıcaktır simitler bir de çay demle ohhhh. Hayat arkadaşınla küsme bunun için.
Benim hamileyken canm kıymalı pide çıktı. Çok ta bulantım var. Aklıma gelmedi kocamdan istemek. Girdim mutfağa yaptım. Ev halkı çok memnun oldu kıymalı pide candır

Yani bakıyorum da herkes beni haksız bulmuş ben mi çok duygusal yaklaştım bilmiyorum. Onu çok önemsiyorum karşımda aynı şeyi görmeyince üzüldüm

Elinde poşet vardı ama bakmadım o da getirdim falan demedi

Eski iş yerim Çekmeköy'deydi ben de Bağcılarda oturuyorum. İş yerimi yanında bir fırın var simitleri efsane yani hayatımda böyle simit yemedim. neyse hamilelikte canım çekti ama nasıl çekti. ama eşime hadi gidelim simit çekti canım diye onca yolu çektirmedim. Yolumuzun düştüğü bir zaman aldım 2 tane ve yedim. Off bak yine canım çekti

Benim 6. Haftada bulantim ve şiddetli baş boyun agrilarim başladı. Ne yiyebiliyordum ne uyku ne uyanıklık hormonlar değişince haliyle ...İlk hamileligim ve insan bazen endişeleniyor.
Ama bu durumların normal ve geçici olduğunu izledim okudum dolayısıyla endişelerim yerini Sabra bıraktı. Eşime de tek tek anlattım. Hayatım şu an ben bunları yaşıyorum bazen canım birşey yemek istemiyor çok bulantım oluyor beklenmedik ağrım oluyor bazen de ummadığım birşeyi deli gibi canım cekebiliyor. Soğuk da dursam sıcak sıcak da dursam soğuk arıyorum. Kolay değil vücut yeni bir hücreyi kabullenmeye calisiyor şu an vs. Yani erkeklere anlattığınizda işin mantığını cozduklerinde daha anlayışlı oluyorlar diye düşünüyorum. Sonrasında yiyebilecegim şeyleri öncesinde stok yaptik. Simit, karpuz, keçi peyniri, beyaz leblebi. Bazı günler sadec bir kaç dilim karpuzla geciyordu. Bazı günler sadece leblebi. Midem almiyordu. Üstelik baş ve boyun tutulmam sebebiyle eşimin yardımı olmadan kalkamiyordum. Aciktikca bunlardan atistiriyordum. Bu durum 10. Haftaya kadar devam etti. Velhasıl bugünlerde daha iyiyim. Karşılıklı konuşarak anlaşmak mümkün. Gereksiz çıkışlar tripler erkeği yorabilir. Bazen karnimda sancı oluyor elimi karnıma koyunca hemen noldu diye endişeleniyor hayatım normal bugünlerde olağan şeyler diyorum. Böyle olunca da onun da burnundan gelmemiş oluyor. Kırmadan dökmeden yormadan yaşayabilsek.keske hep....

Benim de çekti ama üşeniyorum. Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Annem yürüyüşe çıkmış aradım simit siparişi verdim :)) kocam yok işte ne varsa analarda var asdf

Yani bakıyorum da herkes beni haksız bulmuş ben mi çok duygusal yaklaştım bilmiyorum. Onu çok önemsiyorum karşımda aynı şeyi görmeyince üzüldüm
İnsanlar bazen haklı olduğu durumlar da aşırı tepki gösterince haksız durumuna düşüyor çünkü bunu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bence..Üzüldüğünüzü kötü hissetiğinizi anlatmalıydınız böylece oda daha hassas davranırdı bir dahakine..Bu olay için bu tepkiler fazla geldi bana da diğer arkadaşlar gibi..

Artı,

Ben hamileyken yani risk grubundayken düğüne gidip saatlerve kalması şu covid döneminde

Bu da simitten daha önemli bir problem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…