- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Benim hamileyken canm kıymalı pide çıktı. Çok ta bulantım var. Aklıma gelmedi kocamdan istemek. Girdim mutfağa yaptım. Ev halkı çok memnun olduKız Tuğçe git barış eşinle. Hem şimdi sıcaktır simitler bir de çay demle ohhhh. Hayat arkadaşınla küsme bunun için.
Yani bakıyorum da herkes beni haksız bulmuş ben mi çok duygusal yaklaştım bilmiyorum. Onu çok önemsiyorum karşımda aynı şeyi görmeyince üzüldümTakımı takıp çıkıyorum demiş fakat gelmemiş, evet buna bende bozulurdum sonuçta geç kalacaksa gelemeyeceğim demeliydi..Ama maşallah sizin tepkiler de çok gereksiz..Telefonu kapatıp engellemeler adamı eve almamalar, napacaksınız bunun için boşayacakmısınız:) Hamilesiniz diye dünya sizin etrafınız da dönmüyor (Henüz bir çocuğum yok bilmiyorum ama bu yeni nesil hamilelerin çok abarttığını düşünüyorum)
Konuşmuyor ki benimle odasını değişti sabah ta uyandığımı gördü bişey demedi işe geldimKız Tuğçe git barış eşinle. Hem şimdi sıcaktır simitler bir de çay demle ohhhh. Hayat arkadaşınla küsme bunun için.
Özür dilemelisin.Konuşmuyor ki benimle odasını değişti sabah ta uyandığımı gördü bişey demedi işe geldim
Elinde poşet vardı ama bakmadım o da getirdim falan demediBen hamileyken hic canım bişey istemedi , isteyen birinin durumunu bilemiyorum. Belki size kızardım tek hamile siz misniz diye ama hormonlar, mide bulantısı demek ki cok istemişsiniz. Tepkiniz aşırı olmuş konuşarak halledilebilirdi. Peki gece geldiğinde simit var mıydı?
.
Benim deO kadar çok simit yazdık ki canım simit çekti. gideyim de alayım
Komşu , akraba eş dost, online sipariş hiç biri yok muyduEkmekte yoktu tatilden dönmüştük evde yiyeceğim sadece meyve vardı ama o da midemi bozuyo
Bir de hamilesinAşırı tepki vermişsiniz
Benim de
Annem yürüyüşe çıkmış aradım simit siparişi verdim :)) kocam yok işte ne varsa analarda var asdfBenim de çekti ama üşeniyorum.Kocamı arayıp getirmesini isteyeceğim. Adetliyim, işi benden daha önemli olamaz herhalde. Sonuçta doğurgan bir kadınım hala.
Öğlen de pide yiyeceğim çünkü canım çekti mutlu musun ?Benim hamileyken canm kıymalı pide çıktı. Çok ta bulantım var. Aklıma gelmedi kocamdan istemek. Girdim mutfağa yaptım. Ev halkı çok memnun oldukıymalı pide candır
İnsanlar bazen haklı olduğu durumlar da aşırı tepki gösterince haksız durumuna düşüyor çünkü bunu zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bence..Üzüldüğünüzü kötü hissetiğinizi anlatmalıydınız böylece oda daha hassas davranırdı bir dahakine..Bu olay için bu tepkiler fazla geldi bana da diğer arkadaşlar gibi..Yani bakıyorum da herkes beni haksız bulmuş ben mi çok duygusal yaklaştım bilmiyorum. Onu çok önemsiyorum karşımda aynı şeyi görmeyince üzüldüm
Neyli yiyoruz peki , bir kişi daha yemekten bahsederse karbonhidrata doyacagizÖğlen de pide yiyeceğim çünkü canım çekti mutlu musun ?
Kıymalı olmaz mı ?Neyli yiyoruz peki , bir kişi daha yemekten bahsederse karbonhidrata doyacagiz
Simit için değilde şöyle bir zamanda eşimin konvoya katıldığı için olay çıkarsaniz sizi ayakta alkışlardım, ülkenin 3 köşesinde yangınlar varken , ben dat dat korna sesleriyle gezmeyi aşırı derece görgüsüzlük olarak görüyorum.
Başka zaman da bunu görgüsüzlük olduğunu düşünürüm ama trafiği kapatıp yolda oyun oynayan fotoğraf çeker tipler dışında kimseye laf etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?