Eşimi eve almadım

Evlilik bu demek Napalım 2 çocuk oldu diye kanlı bıçaklı mı olalım ?
erkekler çocuk sayısı arttıkça evrilip mağara adamına dönüyormuş ya da kendi eşi evrilmiş. Bunu da genele yayıp yalnız olmadığını düşünmek istiyor.
ama üzgünüm tatlı kıs senin eşin gibi değil bütün eşler A anteplikaran

Valla calcifer , annem ile babam 2 çocuklu + 30 yıllık evliler. Hala birbirlerine naz da yaparlar , naz da çekerler. İnsanın nazı eşine de geçmiyorsa gerek yok evliliğe...

Valla calcifer , annem ile babam 2 çocuklu + 30 yıllık evliler. Hala birbirlerine naz da yaparlar , naz da çekerler. İnsanın nazı eşine de geçmiyorsa gerek yok evliliğe...
Bazılarının evlilikten beklentileri ne ben çok şaşırıyorum gerçekten. Bu tür evlilikler bana çok saçma geliyor. Evi olsun bir düzeni olsun diye yapılan evlilikler bunlar
annemle babam görücü usulü evlenmişler ve beş çocukları var ama dediğin gibi ben birbirlerinden utandıklarını hiç görmedim

Ya insan bir süre sonra oda arkadaşından bile utanmayı azaltıyor değil ki evlilik. İnsanız neyden utanacağız. Hani düzen olsun diye yapılanda bile utanmak komik geliyor. Neyden utanır insan ? Vücut mu , hastalık mı , kusur mu? Hepimizde olan şeyler bunlar. Ne düşünüp ne hissediyorlar anlayamıyorum.

Allahım nasip etme

Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik

Utandığınız adamla nasıl seks yapıp çocuk sahibi oldunuz ki?

Açlıktan şekerin düşmüş heralde abartmışsın benim hamileliğimde aynı geçti ama kapıda bırakmak çok fazla doğum sonrası daha zor o zaman gece kalkmadı diye boşaman gerek

yeni diyete girdim ya canım simit çekti.. yanında da üçgen peynir.. ağzım sulandı resmen
ama bana hamur işi ve peynir yasak.. ağlamak istiyorum

Doğum sonrası depresyonu falan bilmiyorum ama eşim her anımda destek olmayacaktıysa çocuk yapmazdım bunu bilin

Eşinizin sizi prenses yerine koyduğunu el ustunde tuttuğunu sanıyorsunuz ama saatlerce sizi arayıp sormamış aş ermissiniz umurunda ol.amis hangi el ustunde tutma hangi prenseslik bu acaba
Prenses olduğumu falan ben iddia etmedim ayrıca çok komik yok prenses yok el üstünde tutulmak falan.. bunu yazanlar sitedekilerdi işte prenses sendromuna yakalanmışım. Asıl benim gibi yapanlar kıymetli oluyomuş el üstünde tutuluyomuş. Hatta katınvalideme tamamen kendi isteğimle değer verip 3 çeşit tatlı yapmam bile eleştirildi kullanılıyormuş oldum el üstünde tutulmuyormuş oldum. Eşim bana gerçekten değer verir ama bunu burda açıklamak zorunda bıraktılar beni ki şurdan bile anlaşılabilir herkesin basit gördüğü bu konu daha önce yaşamadığım için beni çok üzdü evet saçmalaadım abarttım bunu farkettim özür de diledim eşimden ama yine de linç edildim. Bu da çok acımasızca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…