- 30 Kasım 2019
- 12.748
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Evlilik bu demek1 yada 2 çocuktan sonra bakalım o nazınızi cekeceklermi
erkekler çocuk sayısı arttıkça evrilip mağara adamına dönüyormuş ya da kendi eşi evrilmiş. Bunu da genele yayıp yalnız olmadığını düşünmek istiyor.Evlilik bu demekNapalım 2 çocuk oldu diye kanlı bıçaklı mı olalım ?
Valla calcifer , annem ile babam 2 çocuklu + 30 yıllık evliler. Hala birbirlerine naz da yaparlar , naz da çekerler. İnsanın nazı eşine de geçmiyorsa gerek yok evliliğe...erkekler çocuk sayısı arttıkça evrilip mağara adamına dönüyormuş ya da kendi eşi evrilmiş. Bunu da genele yayıp yalnız olmadığını düşünmek istiyor.
ama üzgünüm tatlı kıs senin eşin gibi değil bütün eşler A anteplikaran
Bazılarının evlilikten beklentileri ne ben çok şaşırıyorum gerçekten. Bu tür evlilikler bana çok saçma geliyor. Evi olsun bir düzeni olsun diye yapılan evlilikler bunlarValla calcifer , annem ile babam 2 çocuklu + 30 yıllık evliler. Hala birbirlerine naz da yaparlar , naz da çekerler. İnsanın nazı eşine de geçmiyorsa gerek yok evliliğe...
Ya insan bir süre sonra oda arkadaşından bile utanmayı azaltıyor değil ki evlilik. İnsanız neyden utanacağız. Hani düzen olsun diye yapılanda bile utanmak komik geliyor. Neyden utanır insan ? Vücut mu , hastalık mı , kusur mu? Hepimizde olan şeyler bunlar. Ne düşünüp ne hissediyorlar anlayamıyorum.Bazılarının evlilikten beklentileri ne ben çok şaşırıyorum gerçekten. Bu tür evlilikler bana çok saçma geliyor. Evi olsun bir düzeni olsun diye yapılan evlilikler bunlar
annemle babam görücü usulü evlenmişler ve beş çocukları var ama dediğin gibi ben birbirlerinden utandıklarını hiç görmedim
Allahım nasip etmeMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik
KaranlıktaUtandığınız adamla nasıl seks yapıp çocuk sahibi oldunuz ki?
Utana sıkılaUtandığınız adamla nasıl seks yapıp çocuk sahibi oldunuz ki?
Ortalık karışık zaten dur yapmaDüğüne gittiğinden emin misiniz?
Açlıktan şekerin düşmüş heralde abartmışsınMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Bu hikayede yanan kocalar olduBu konudan sonra cani simit çeken ben, gecenin körü gorevden gelirken fırın fırın gezip simit bulan zavallı kocamhele bulmasin kapiya koyarim adami
Yani Allah’ın verdiği nimetleri kullanmalıyız lütfen dene anlaman için her şeyi yapıyorum ama senin de çabalaman gerekiyorIlk okul 1. Sınıf kelimeleri benim konum buu bööö git buydan asdfghjkl
Doğum sonrası depresyonu falan bilmiyorum ama eşim her anımda destek olmayacaktıysa çocuk yapmazdım bunu bilinSevginin alasını yaşadım fakat hamilelik zor bir süreç insan depresyona giriyor herseye alınıyor çabuk kızıyor olmayacak şeyler yaşanıyor daha yaşın genç anlaşılan ask biter zamanla Sevgi kalır saygı kalır bağlanırsın daha doğum sonrasında depresyon bekliyo seni erken baslamisin
Prenses olduğumu falan ben iddia etmedim ayrıca çok komik yok prenses yok el üstünde tutulmak falan.. bunu yazanlar sitedekilerdi işte prenses sendromuna yakalanmışım. Asıl benim gibi yapanlar kıymetli oluyomuş el üstünde tutuluyomuş. Hatta katınvalideme tamamen kendi isteğimle değer verip 3 çeşit tatlı yapmam bile eleştirildi kullanılıyormuş oldum el üstünde tutulmuyormuş oldum. Eşim bana gerçekten değer verir ama bunu burda açıklamak zorunda bıraktılar beni ki şurdan bile anlaşılabilir herkesin basit gördüğü bu konu daha önce yaşamadığım için beni çok üzdü evet saçmalaadım abarttım bunu farkettim özür de diledim eşimden ama yine de linç edildim. Bu da çok acımasızcaEşinizin sizi prenses yerine koyduğunu el ustunde tuttuğunu sanıyorsunuz ama saatlerce sizi arayıp sormamış aş ermissiniz umurunda ol.amis hangi el ustunde tutma hangi prenseslik bu acaba
Gerçekten mi sordunuz? Fotoğraf ve videoları birlikte izledik içiniz rahat olsun diye söyleyeyimDüğüne gittiğinden emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?