Eşimi eve almadım

Hamilelikte insan çok duygusallaşıyor haliyle.İstemeden abartmış olabilirsiniz..Konuşabilirdiniz eşinizle en kötü tartısırdınız.Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.Bence biraz sakinleşip gidip konuyu konuşun derim

O sinirle öyle tepki vermiş olabilirsiniz, şekeriniz düşmüştür falan + hormonlar ama salim kafayla bir düşününce hala geçmiyor mu siniriniz de haksız mıyım? diye konu açıyorsunuz. Bence büyütmeyin, iyice huzurunuzu kaçırmayın.

Ama konu sahibibkendisi ile çelişiyor esi onu el üstünde tutuyormuş sizce el ustunde tutan es bu söylediklerinizin ne kadarını yapar

Ama konu sahibibkendisi ile çelişiyor esi onu el üstünde tutuyormuş sizce el ustunde tutan es bu söylediklerinizin ne kadarını yapar
Bence herkes üzerine gittiği için söylediği bir şey o
El üstünde tutan adam hareketi degil bu
Heleki hamile ve hiç-bir şey yiyemeyen kadına

Tüh sana hiç cevap yazmayınca başkalarının yorumumdan giriyosun üzüldüm bunu yazayım da dursun burda başkalarının prensesliğini kıskanma sendromu
Eşinizin sizi prenses yerine koyduğunu el ustunde tuttuğunu sanıyorsunuz ama saatlerce sizi arayıp sormamış aş ermissiniz umurunda ol.amis hangi el ustunde tutma hangi prenseslik bu acaba

Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik
Niye söyleyemediniz yahu,aynı yatağa girdiğiniz eşinizden niye utaniyorsunuz ?

Sizinki de hiç normal değil,yok kapının önüne koyar,yok başka kadınlara gider,utandık isteyemedik falan.
Sizin durum konu sahibinkinden daha acayip.

evlenince eşinizi ananız mı sandınız empati zayıf erkek çok çok ta beklentiye girmeyin

E canim şimdikiler
Bu aşermek mi ? Şımarıklık mı ?
Can çeker anlarım ama bu kadarıda fazla. Hiiiiiiiç samimi tatlış bi hamile değilsiniz ?
Bence bunun altında aşerme değilde psikolojik bi rahatsızlık var gibi.
Katiliyorum

Haklilık payinız var. Kirılmanız normal. Ama eve almamak abartı olmuş. Ama kesinlikle ben de olsam çok kirılırdım. Benim de bulantım.çok oldu. Eşim duşuncelidir normalde ama yemek yapmadı bana..mutfağa giremiyordum ben. Hala hatırladıkça kırgınlığım.geçmiyor. ben olsam bakardım.ona sonuçta

Hamilelik gerçekten zor bir süreç ancak böyle bir sebeple sadece size ait olmayan eşiniz ile beraber yaşadığınız eve girmesine izin vermemek ve bu kadar basit bir konu yüzünden kayınvalidenize gitmesini söylemeniz yüz göz olmanız bence doğru değil. Kırılmış olabilirsinz ama eşiniz de bir insan sonuçta sizin olduğu kadar onun da evi orası ufak tefek problemler için evden kovmak biraz abartılı bir tepki gibi

Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik

Evlendiğiniz ve eşim dediğiniz adandan mı utandınız? Çok garip evlilikler var vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…