- 11 Temmuz 2021
- 94
- 29
- 3
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Aynen bende yapıyorum evde hemde her çeşidiniYahu aynısı oluyor diyorum, bizzat kendim yapıyorum, sokakta satılan da sokakta pişmiyor ki...
Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedikBu konuda haksızım dedim değil mi neyi uzatıyorsunuz ne yapmam lazım nickimi mi düzelteyim allah allah ya
Ama konu sahibibkendisi ile çelişiyor esi onu el üstünde tutuyormuş sizce el ustunde tutan es bu söylediklerinizin ne kadarını yaparEn sevmediğin insan özelliğinden biri sözünü tutmayan
Geliyorum deyip gelmeyip bekletendir
İnsanin karnı aç olup ama canım bisi istememesi ve o anda yemek yemesi gerekmesi... canı ne istiyorsa o kadının önüne serilmeli
Yoksa açlıktan daha kötü olabilir.
Ben onun konvoyuna başlarım! Bu bebek sadece bana ait degil cunku
Karisi hamile ama adam şu korona döneminde düğüne gittiği yetmiyor bir de konvoya katılmış
Korona olurmuş
Olmazmış kimsenin umuru degil.
Evde aşeren karısı mi varmış ki takmış sanki!
Ve ben hamileyken.....diye başlayan kendinden verilen örnekler ayrı bir durumherkes farklıdır arkadaşlar!
Burdaki çoğunluğa bu konuda katılmıyorum
Bence herkes üzerine gittiği için söylediği bir şey oAma konu sahibibkendisi ile çelişiyor esi onu el üstünde tutuyormuş sizce el ustunde tutan es bu söylediklerinizin ne kadarını yapar
Eşinizin sizi prenses yerine koyduğunu el ustunde tuttuğunu sanıyorsunuz ama saatlerce sizi arayıp sormamış aş ermissiniz umurunda ol.amis hangi el ustunde tutma hangi prenseslik bu acabaTüh sana hiç cevap yazmayınca başkalarının yorumumdan giriyosun üzüldüm bunu yazayım da dursun burdabaşkalarının prensesliğini kıskanma sendromu
Niye söyleyemediniz yahu,aynı yatağa girdiğiniz eşinizden niye utaniyorsunuz ?Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik
evlenince eşinizi ananız mı sandınız empati zayıf erkek çok çok ta beklentiye girmeyinMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
E canim şimdikilerNiye söyleyemediniz yahu,aynı yatağa girdiğiniz eşinizden niye utaniyorsunuz ?
Sizinki de hiç normal değil,yok kapının önüne koyar,yok başka kadınlara gider,utandık isteyemedik falan.
Sizin durum konu sahibinkinden daha acayip.
KatiliyorumBu aşermek mi ? Şımarıklık mı ?
Can çeker anlarım ama bu kadarıda fazla. Hiiiiiiiç samimi tatlış bi hamile değilsiniz ?
Bence bunun altında aşerme değilde psikolojik bi rahatsızlık var gibi.
1 yada 2 çocuktan sonra bakalım o nazınızi cekeceklermiPrenses olmayanlar çıksın artık şu konudan, prensesler devam edebilir
Hamilelik gerçekten zor bir süreç ancak böyle bir sebeple sadece size ait olmayan eşiniz ile beraber yaşadığınız eve girmesine izin vermemek ve bu kadar basit bir konu yüzünden kayınvalidenize gitmesini söylemeniz yüz göz olmanız bence doğru değil. Kırılmış olabilirsinz ama eşiniz de bir insan sonuçta sizin olduğu kadar onun da evi orası ufak tefek problemler için evden kovmak biraz abartılı bir tepki gibiMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
E çekmeyen gidebilir zaten, zorla tutmam1 yada 2 çocuktan sonra bakalım o nazınızi cekeceklermi
Tatlim burda herkes sana nasihat vermiş oh diyip bidahakine daha beteri olmasın diye yaptığın doğru değil canımız neler çekti utandigimizdan birçoğumuz esimize soyleyemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?