Eşimi eve almadım

evlenince eşinizi ananız mı sandınız empati zayıf erkek çok çok ta beklentiye girmeyin
Ya normalde tartıştığımız konular çok olur gerçekten bazen beni hiç anlamaz çare de kavgalar olur ama benim için her zaman en iyisini istemiştir ilk defa beni bu kadar umursamadı gibi bişey oldu ben de abartıp yanlış tepki verdim

Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
O alıntıladığınız üyenin bildiğim kadarıyla sorunsuz bir evliliği var, ben de hiçbir şeyimi gizlemediğim eşim ile 7 senedir evliyim. 2 sene evli kalıp boşananların sorunları sizin eşinizden çekinmeniz ile aynı kökenden geliyor.

Ruh saglimiz gayet iyi en ufak şeyde adamların tepesine binip beynini yemiyoruz yok şunu almadın eve gelme yok bunu yapmadın boşanırim saçma sapan seyler

Ruh saglimiz gayet iyi en ufak şeyde adamların tepesine binip beynini yemiyoruz yok şunu almadın eve gelme yok bunu yapmadın boşanırim saçma sapan seyler
Arkadaşın yaptığı normal değil diye 50 defa yazdık kendi de kabul etti zaten. Buna bakıp yeni evliliklere genelleme yapıyorsanız yüzsüz siz oluyorsunuz.

Şu an hersey yolunda gözüküyor kaç kez daha kapı önüne konmaya tahammül edersin bir kadın olarak erkeği geçtim ir koyar 2 koyar 3 tekmeyi yer

Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Yüzsüz derken? Hakaret ettiği izin farkıda mısınız? Kendinize gelin
Biz buna aile olmak diyoruz ama siz aile ne demek bilmiyorsunuz belli ki

Son düzenleme:
Şu an hersey yolunda gözüküyor kaç kez daha kapı önüne konmaya tahammül edersin bir kadın olarak erkeği geçtim ir koyar 2 koyar 3 tekmeyi yer
Lütfen eski usül evliliğinizle siz mutlu olun. Henüz genciz ve hata yapıyoruz ama birbirimizi yeterince sevdiğimiz için affedebiliyoruz hatta bu tür şeyler bizi birbirimizden uzaklaştırmıyor birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz. Sizin tahammül dediğiniz şey bizim için ders oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…