- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Bir kereden bişey olmazyeni diyete girdim ya canım simit çekti.. yanında da üçgen peynir.. ağzım sulandı resmen
ama bana hamur işi ve peynir yasak.. ağlamak istiyorum
Ya normalde tartıştığımız konular çok olur gerçekten bazen beni hiç anlamaz çare de kavgalar olur ama benim için her zaman en iyisini istemiştir ilk defa beni bu kadar umursamadı gibi bişey oldu ben de abartıp yanlış tepki verdimevlenince eşinizi ananız mı sandınız empati zayıf erkek çok çok ta beklentiye girmeyin
Benim uykum çok ağır o yüzden beşik onun tarafında olacakmışAçlıktan şekerin düşmüş heralde abartmışsınbenim hamileliğimde aynı geçti ama kapıda bırakmak çok fazla doğum sonrası daha zor o zaman gece kalkmadı diye boşaman gerek
Nazımı çekmeyecekse 2.yi yapmam1 yada 2 çocuktan sonra bakalım o nazınızi cekeceklermi
Herkes hata yapabilir burdan gördüğünüz tek bir konuyla mı bu kanıya vardınız?evlenmek için biraz büyümeyi mi bekleseydiniz
Doğurunca uyku muyku kalmaz. Benim bile çocuk gözünü açar açmaz gözüm açılırdı.Benim uykum çok ağır o yüzden beşik onun tarafında olacakmış
Henüz yaşamadığım için bilemiyorum anne olmak kolay değil diye boşuna denmiyoDoğurunca uyku muyku kalmaz. Benim bile çocuk gözünü açar açmaz gözüm açılırdı.
Ben uyandıysam herkes uyanır.Henüz yaşamadığım için bilemiyorum anne olmak kolay değil diye boşuna denmiyo
Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işteKaranlıkta
Ruh sağlığı bozuk 40 sene evli kalacaklarina boşansınlar zaten.Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Ruh sağlığı bozuk 40 sene evli kalacaklarina boşansınlar z
O alıntıladığınız üyenin bildiğim kadarıyla sorunsuz bir evliliği var, ben de hiçbir şeyimi gizlemediğim eşim ile 7 senedir evliyim. 2 sene evli kalıp boşananların sorunları sizin eşinizden çekinmeniz ile aynı kökenden geliyor.Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Vallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Arkadaşın yaptığı normal değil diye 50 defa yazdık kendi de kabul etti zaten. Buna bakıp yeni evliliklere genelleme yapıyorsanız yüzsüz siz oluyorsunuz.Ruh saglimiz gayet iyi en ufak şeyde adamların tepesine binip beynini yemiyoruz yok şunu almadın eve gelme yok bunu yapmadın boşanırim saçma sapan seyler
Yüzsüz derken? Hakaret ettiği izin farkıda mısınız? Kendinize gelinVallahi biz eskiler şimdikiler kadar yüzsüz değiliz herseye dile getiremiyoruz bu yüzden 2 sene kalıp bosaniyorsunuz işte
Lütfen eski usül evliliğinizle siz mutlu olun. Henüz genciz ve hata yapıyoruz ama birbirimizi yeterince sevdiğimiz için affedebiliyoruz hatta bu tür şeyler bizi birbirimizden uzaklaştırmıyor birbirimizin kıymetini daha iyi anlıyoruz. Sizin tahammül dediğiniz şey bizim için ders oluyorŞu an hersey yolunda gözüküyor kaç kez daha kapı önüne konmaya tahammül edersin bir kadın olarak erkeği geçtim ir koyar 2 koyar 3 tekmeyi yer
Gerçekten mi sordunuz? Fotoğraf ve videoları birlikte izledik içiniz rahat olsun diye söyleyeyim
Eski insanlara anlatamazsınız...Arkadaşın yaptığı normal değil diye 50 defa yazdık kendi de kabul etti zaten. Buna bakıp yeni evliliklere genelleme yapıyorsanız yüzsüz siz oluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?