Eşimi eve almadım

Onları yaptım buzlukta bezelye barbunya fasulye hep olur yazdan koyarim onlari yaptım ama hepde aynı yenmiyor ben yiyemedim pazar sebzesi yıkayacak akşam saatlerinde markete gidecek halim yoktu kpss hazırlanıyodum akşama hiç halim kalmiyodu evde olsam belki bu kadar zor olmazdi hamileyim diye pes etmek istemedim baya zorlandım ders dinlerken kafamı ayakta tutamıyorum yarı yaslanip not tutuyodum hiç nazli değilim normal de hastayım deyip yattigim yoktur her bayram börek açarim krep yaptım benden bukadar dedim keşke rahat gecseydi ama olmadı ben bukadar yapabildim

Telefondaki tartışmadan herşey apaçık zaten ayrıca insan ya bu sonuçta neden almadığımı anlamıştır Eve almamakla hata ettiğimi yüzüncü kez falan yazıyorum lütfen yeter artık
pardon aradaki yorumları okumamıştım
yani ben olsa eve alır ağzına ................ biber sürerdim

Aradaki yorumları okuyamadım epey sayfa olmuş. Son durum nedir, eşinizle konuştunuz mu?
Evet özür diledim hatam yüzünden haksız duruma düştüm o da benden özür diledi. Onun dediğine göre gerçekten gelecekmiş ama arkadaşını kıramamış çıkacağı saati de kestiremeyince bana net bişey söyleyememiş ufacık bişey deve oldu ama aynı zamanda ders oldu

bazı insanlar hamileliklerinde yiyemedimi yiyemiyor, benim kuzenim de öyleydi. her sabah uyanır ablasına giderdi, mide rahatsızlıklarından yatamaz, yiyemez her gün de serum taktırmaya giderdi. yani bu süreç herkeste farklı seyrediyor. çoğu şeyi takan ve problem çıkaran biri değilim eş ilişkimde ama muhtemelen alır gelirim dedikten sonra çok beklediysem hafiften sinirlenebilirdim. en fazla geldiğinde bunu belirtirdim. ama eve almamak, sorunu konuşmamak aşırı abartı.

Evet fazla tepki verdim

Ne olursa olsun eve almamak yanlış. Ev sizin ortak alanınız öyle birinin kızıp ötekini almaması gibi bişey olamaz. Tek hatanız bu bence.. Yoksa konvoymuş falan boş iş. Gelin rica etmişmiş, düğün sahibi tabi edecek buyrun katılın diye sen git mi diyecekti.

Firdevs yoreoglunun bihtre soyledigi gibi
Adaminnyuzune kapi kapatilir mi? Bu kadar mi guveniyorsun kendine bir de marifwt gibi anlatoyorsun...demek istiyorum

Naz baska insani kendinden sogutmak baska kuzum tmm haklisin asetiyorsun ama bu hareketler de bir garip yani

Bence sok olma dikkatli ol küçük şeyler için eşini evden kovarsan sonu iyi olmaz adam kendine gidecek biyer bulur nasılsa kadında kovmuş rahat rahat her haltı yer hamilelik senin piskolojini bozmuş biraz dikkat etmeliyiz hamilelik zor bir süreç herseye alınganlık gösterip sinirlebebiliyoruz bide adamı almasan eve bir simit için çok naz aşık usandirir

Sevginin alasını yaşadım fakat hamilelik zor bir süreç insan depresyona giriyor herseye alınıyor çabuk kızıyor olmayacak şeyler yaşanıyor daha yaşın genç anlaşılan ask biter zamanla Sevgi kalır saygı kalır bağlanırsın daha doğum sonrasında depresyon bekliyo seni erken baslamisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…