- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Onları yaptım buzlukta bezelye barbunya fasulye hep olur yazdan koyarim onlari yaptım ama hepde aynı yenmiyor ben yiyemedim pazar sebzesi yıkayacak akşam saatlerinde markete gidecek halim yoktu kpss hazırlanıyodum akşama hiç halim kalmiyodu evde olsam belki bu kadar zor olmazdi hamileyim diye pes etmek istemedim baya zorlandım ders dinlerken kafamı ayakta tutamıyorum yarı yaslanip not tutuyodum hiç nazli değilim normal de hastayım deyip yattigim yoktur her bayram börek açarim krep yaptım benden bukadar dedim keşke rahat gecseydi ama olmadı ben bukadar yapabildimSiz de konu sahibinden çok farklı değilsiniz
İstisnalar dışında çoğu hamilelikte sıkıntı oluyor
Bulantı, ağrılar, tansiyon, şeker….yada daha beterleri….
Hamilelikte sizinle ilgilenmeyen eşten çok o eşle evlenen ve çocuk yapan sizde var hata
Kahvaltılık, gözleme için yufka alana kadar 2kilo patates soğan aldaydınız, patates yemeği 15dk da pişiyor sulu sulu mis gibi yeseydiniz üç gün. Birkaç paket hazır çorba alıp iki günde bir 10dk da pişirip gün aşırı taze farklı çeşit içseydiniz. Konserve taze fasülye var, bezelye var, barbunya var, bamya var, türlü var…bir soğan bir kaşık salça kavurup üzerine konserve sebzeyi döküp iki kaynatmak kaç dk sürer?
gözleme yapana kadar makarna-komposto yapsaydınız
Hayır yani bağırsaklarınızı kurutup kabız olacak kadar ne var ortada, hepimiz doğurduk bari bize demeyin ya
Kayısılı hazır meyve suyu da içemeyecek kadar hastaysanız acizseniz yatsaydınız hastaneye ağzınıza besleselerdi
pardon aradaki yorumları okumamıştımTelefondaki tartışmadan herşey apaçık zaten ayrıca insan ya bu sonuçta neden almadığımı anlamıştırEve almamakla hata ettiğimi yüzüncü kez falan yazıyorum lütfen yeter artık
Ne simitmiş ya , yarın simit alacağım bi yerim şişecekSimit çay sohbet.
Hâla yazdığına göre beynin yokağır ve seri saçmalamışsınız, hala devam ettiğinize göre huyunuz bu. adama acıdım
Evet özür diledim hatam yüzünden haksız duruma düştüm o da benden özür diledi. Onun dediğine göre gerçekten gelecekmiş ama arkadaşını kıramamış çıkacağı saati de kestiremeyince bana net bişey söyleyememiş ufacık bişey deve oldu ama aynı zamanda ders olduAradaki yorumları okuyamadım epey sayfa olmuş. Son durum nedir, eşinizle konuştunuz mu?
Amin sizindeÖmrünüze bereket hep gülesiniz
Çok güldüm ya
ama birkaç dakika önce uyardım yapma etme bundan sonrası rezillik dedim dinlemedi
Evet fazla tepki verdimbazı insanlar hamileliklerinde yiyemedimi yiyemiyor, benim kuzenim de öyleydi. her sabah uyanır ablasına giderdi, mide rahatsızlıklarından yatamaz, yiyemez her gün de serum taktırmaya giderdi. yani bu süreç herkeste farklı seyrediyor. çoğu şeyi takan ve problem çıkaran biri değilim eş ilişkimde ama muhtemelen alır gelirim dedikten sonra çok beklediysem hafiften sinirlenebilirdim. en fazla geldiğinde bunu belirtirdim. ama eve almamak, sorunu konuşmamak aşırı abartı.
Ya beni alıntılamayıp benim konuma yazman peki? Resmen seçmeceler denk geldi wallahi yaaOnu alintilamayan benim ama o bana cevap vermiyormus vay anasini beprimses yalnız prenses değil
Firdevs yoreoglunun bihtre soyledigi gibiMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Siz hangi devirde yaşıyosunuz ben şokk..kapının önünde bulmak falan
Sevginin alasını yaşadım fakat hamilelik zor bir süreç insan depresyona giriyor herseye alınıyor çabuk kızıyor olmayacak şeyler yaşanıyor daha yaşın genç anlaşılan ask biter zamanla Sevgi kalır saygı kalır bağlanırsın daha doğum sonrasında depresyon bekliyo seni erken baslamisinEşim zannettiğiniz gibi eve gelmek istemiyor falan değil. Tam tersi sürekli yarım saat bi saat erken çıksa mutluluktan havaya uçar. İyi niyetle yapılan hiç bir yoruma ters cevap vermedim hatta ben böyle yaptıkça daha çok üstüme gelindi en son dalga geçiyorlar. Kötü biri değilim kimsenin kötülüğünü istemem ama gördüğüm kadarıyla burfaki çoğu kişinin sevgiden haberi yok sevilmemiş insanlarr üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?