- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Kimin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz da böyle ahkam kesiyorsunuz acaba? Hamilelik hastalık değildir ama ağır geçirenler de var. Konu sahibinin şımarıklık yaptığı açıkça ortada. Ben senin çocuğunu taşıyorum istediğimi yapmak zorundasın tavrında hareket ediyor, hamile diye adamı eve almama hakkını kendinde nasıl bulabiliyor. siz bunu yaptınız mı eşinize ?Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Hamilelik psikolojisi bambaşka gerçekten. Normalde abartılmayacak şeyleri abartıyor insan. Eve almama olayı biraz kötü olmuş sonuçta orası ikinizin evi. Evden uzaklaştırmanın kimseye faydası olmaz. Eşiniz de biraz anlayışsız davranmış. Hamile eşini bırakıp konvoylarda ne işi var? Ama dediğim gibi konuşarak çözebilirsiniz. Kendinizi üzmeyin . Eminim eşiniz de hatasını anlayacaktır.Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
çok abartmışsın ya. İlk adama diyesiye kadar a101 e gitseydin. Orda simit sarayının donuk simitleri var lezzetli da atıyosun fırına taze taze yiyiyorsun.Merhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Valla ben hamileliğimde 9 ay boyunca kustum. Geceleri uykudan kalkıp kusardım 3-5 tane çubuk kraker yer tekrar yatardım. Pandeminin en başında başladı hamileliğim geçen yıl. Son güne kadar kahvaltı hazırladım yemek yaptım kusa bulana. Biraz dirayetli olmak lazım. Bir gün de canım bişey istedi demedim. İstediyse spariş verdim getirttim ya da kalktım kendim yaptım. Ama eşim de bana hiç temizlik vs. yaptırmadı. Hatta bana hastalık getirmemek için ücretsiz izne çıktı beraberce evde oturduk tüm hamileliğim boyunca. Yani burada konu sahibinin eşinin düşüncesiz olduğu doğru ama düşüncesizliği simit almamak değil de hamile bir eşi varken ve ortalık hastalıktan kırılırken düğüne katılmak.Evet o yedi bölge seksen bir vilayette oluyordur
Hamile insan okadar agır geciriyor ama tatile gidiyor,tatilden dönmüsler evde yiyecek bisey yok.Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum
Tatile sırf eşim istediği için gittim çoğunluk otelde geçirdim eşim keyfine baktı bu sene gitmeyelim gerek yok dedim ama çok istekli olunca kıramadımHamile insan okadar agır geciriyor ama tatile gidiyor,tatilden dönmüsler evde yiyecek bisey yok.
Makarna bile yapamayacak halde diyelim,söyle ekmek arası bisey gelsin.
Yani karnındakine yazık değil mi?Ac ac simit beklemis.
Abartı yani.
İstediğim sokak simiti pastane simiti değil ve düğün salonunun hemen yanında satan bi amca varKonuda tek ilgimi çeken o saatte simit bulunur mu? Burda ikindin saatleri geldi mi simitler taş gibi oluyor, siz 23.00 te bulabiliyorsanız çok şanslısınız
Ben eşime sürekli diyorum annenlerde kalabilirsin diye.. Hastalanınca onunla konuşamıyorum canı sıkılmasın diye her zaman diyorum git diye kayınvalidem de bunu biliyorDemek ki benim eşim gibi 2 gün ailesinde kalmaya gitse boşanırsınız? Çevremizdeki insanlar hamile kadın bırakılır mı tarzı tepkiler verdi. Bana bu tepkiler çok saçma geliyor. Düşük tehlikem yok. Hayati tehlikem yok. Zaten gece yatıp uyuyorum e gündüz eşim işteyken napıyorsam onları yapıyorum daha ne?
Ben mide bulantısından hiçbir yere gitmek istemiyorum e bu adam da mı gitmesin? O gezince iyi vakit geçirince mutlu oluyorum.
Ya hamilelikte eşlerimize biraz acısak mı?
Tamam en büyük sıkıntıyı biz çekiyoruz ama onlar da bu süreçte gerçekten bocalıyor bence. Eşinizi bu şekilde sadece kendinizden soğutursunuz. İlerde hamileliğinize dair hiçbir şeyi çekemez hale gelir.
Mide bulantısı çok kötü durumdaysa doktordan ilaç kullanın.
Hiç bir şey yiyemeseniz düşer bayılırsınız demek ki az da olsa yiyorsunuz. Biraz daha güçlü durmaya çalışın.
Ben ikinciye hamileyken eşim terfi aldı. her haftanın yarısında evde yalnızdım, devamlı seyahatteydi, ben de çalışıyordum. Eşiniz sizin için ücretsiz izin almış ne güzel. Ben hamilelikte kocaların eşlerini nazlamaları gerektiğini düşünüyorum.Valla ben hamileliğimde 9 ay boyunca kustum. Geceleri uykudan kalkıp kusardım 3-5 tane çubuk kraker yer tekrar yatardım. Pandeminin en başında başladı hamileliğim geçen yıl. Son güne kadar kahvaltı hazırladım yemek yaptım kusa bulana. Biraz dirayetli olmak lazım. Bir gün de canım bişey istedi demedim. İstediyse spariş verdim getirttim ya da kalktım kendim yaptım. Ama eşim de bana hiç temizlik vs. yaptırmadı. Hatta bana hastalık getirmemek için ücretsiz izne çıktı beraberce evde oturduk tüm hamileliğim boyunca. Yani burada konu sahibinin eşinin düşüncesiz olduğu doğru ama düşüncesizliği simit almamak değil de hamile bir eşi varken ve ortalık hastalıktan kırılırken düğüne katılmak.
E o zaman gece geç geldi diye bu kadar tepki vermemeniz gerekir.Ben eşime sürekli diyorum annenlerde kalabilirsin diye.. Hastalanınca onunla konuşamıyorum canı sıkılmasın diye her zaman diyorum git diye kayınvalidem de bunu biliyor
Valla izni pandemiden dolayı aldı benden dolayı değil. Çok insan temaslı bir işte çalışıyor çünkü. Ve buna rağmen de 38.haftamda korona oldum. Bana her gün iğne yapmaya gelen eltimden kaptım. Eşim de ben doğumumdan 1 gün önce pozitif çıktı doğumda ve sonrasında yanımda olamadı. Neyseki ikimiz de hasarsız atlattık bebeğimize de bişey olmadı.Ben ikinciye hamileyken eşim terfi aldı. her haftanın yarısında evde yalnızdım, devamlı seyahatteydi, ben de çalışıyordum. Eşiniz sizin için ücretsiz izin almış ne güzel. Ben hamilelikte kocaların eşlerini nazlamaları gerektiğini düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun.Valla izni pandemiden dolayı aldı benden dolayı değil. Çok insan temaslı bir işte çalışıyor çünkü. Ve buna rağmen de 38.haftamda korona oldum. Bana her gün iğne yapmaya gelen eltimden kaptım. Eşim de ben doğumumdan 1 gün önce pozitif çıktı doğumda ve sonrasında yanımda olamadı. Neyseki ikimiz de hasarsız atlattık bebeğimize de bişey olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?