Eşimi eve almadım

Çok zor bir gebelik geçiriyorum özellikle ilk aylarda su ekmek simit dahil hiç bir şey yemedim ancak serumla yaşadığıma şükrettim. Halinizden anlayan biri olarak şunu diyebilirim fevri davranmışsınız. Evet ilgi şefkat bekleniyor ama düğün de her gün olan bir şey değil. Bence sizin ki biraz naz ve düğüne gitmesini istememek gibi yansımış.
Ayrıca gece o saatte simit nerde bulunacak ki zaten. Sabah olunca alması daha mantıklı değil mi?

Simit bahane..
Eşinizin düğüne gitmesi sizde simit aşertmiştir. Adam gittikten 1 saat sonra gelsin istemişsiniz olmayıncada öfkelenmişsiniz.
Hiçbir şekilde hakli çıkmıyorsunuz.

Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim İşte yani normalde de düğünlere falan katılmalara karşıyım hatta düğünlere de karşıyım bu dönemde. Bir de adamın eşi hamileyken düğüne katılması hiç doğru değil herkesin hayatını riske atmak bu. Biz evden çıkmadık çalışmadık (ben haftasonları yürüme mesafesinde olan ofisimde kimse yokken çalıştım 8 ay), kimseyle görüşmedik kapmayalım diye yine de 1 kişiyle görüşüyorduk mecburiyetten ve ondan kaptık işte. Her temas büyük risk bu dönemde malesef.

Simit bahane..
Eşinizin düğüne gitmesi sizde simit aşertmiştir. Adam gittikten 1 saat sonra gelsin istemişsiniz olmayıncada öfkelenmişsiniz.
Hiçbir şekilde hakli çıkmıyorsunuz.
Haklı olup olmama peşinde değilim haksız olduğumu da hemen hemen herkes söylüyor zaten böyle bir problem yaşadım içim içimi yiyor canım yanıyor ne yapabilirimmm !! Burda destek görmek zorunda olmadığımı biliyordum ama kimse de anlamaya çalışmıyor ben o an ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum siz değil

Eşim bu konuda söz verdi çift maske taktı ve insanlardan uzak duruyorum dedi ama işte konvoyda aracına birilerini almış mıdır bilemiyorum çünkü sormadım

O saatlerde de tam düğün salonunun yanında sokak simidi satan bi amca var hep ordan alıyoruz

Eşim bu konuda söz verdi çift maske taktı ve insanlardan uzak duruyorum dedi ama işte konvoyda aracına birilerini almış mıdır bilemiyorum çünkü sormadım
Hiç farketmez çift maske falan. Düğün diyorsunuz ya ne kadar mesafeli olunabilir ki? Biz de eltim iğne yapmaya geldiğinde sadece 3 dakikalığına hepimizde çift maske içeri giriyordu,180 kere heryerimize dezenfektan sıkıyorduk. Yine de kaptık yani.

Duygularınızı bu kadar kocaman kocaman yaşamayın. Bebeğiniz doğduktan sonra ne yapacaksınız.

Biraz sabırlı olmakta fayda var.

Hadi çok yakınıydı gitti nikaha. Sonra geç vakite kadar durması, konvoya katılması falan gereksiz yani. Kadın simit istemiş olmasa da gereksiz. Keşke konu sahibi baştan erken gel çok kalma diye tembihleseymiş.

Ne ab
Bilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Ne abarttım ya seninki dert mi bacım demek istemiyorum ama dert mi yani herkeste farklıdır ama biz de hamile olduk yirmi yaşına girdim bebeğim de dört aylık daha önünüzde alalh izin verirse ne zorluklar olacak yani bu kadar basit birşey için ne kendinizi hirpalayin ne de eşinizi yorum bence

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanizidiliyorum

Valla babamın oğlu evlense ben gitmem eşim de gitmez bu dönmede. Bzi sadece hayatımızı idame ettirmek (çalışmak,alışveriş) için dışarı çıkıyoruz. Bence herkesin de öyle olması gerek. Neyse zaten konu bu değildi konu simit

Benim hamileliğiminde ilk ayları çok zor geçti. 4,5 ay bulantı, kusma derken bende çok aç gezdim. O dönemde eşimin kuzeninin farklı bir şehirde düğünü vardı. Ben gidemedim ama eşimin gitmesinede bir şey demedim. 4-5 günlüğüne gitti. Acaba siz biraz abartıyor olabilir misiniz?

Birine bi söz veriosan arkasinda durulur. Hediyemi takip cikiyorum tamam demis bi kere, karsi taraf bekliyor yani. Umursamayip konvoya katilmak nedir? Ben seni hakli buldum. Ben olsam ben de kizarim. Basta dese ki hayatim bilmio musun düğünden sonra konvoy yapilacak daha ne simidi o zaman sen de beklemezdin. Milletin istekleri daha önemliymis benden demek ki diye düşünür ve kizarim. Eve almamak olmamis yalniz orasi onun da evi. Ama boyle seylerin sakince konusularak çözüleceğine asla inanmam. Adam okuzse öyle devam eder ne kadar konusursan konus.

Ama boyle seylerin sakince konusularak çözüleceğine asla inanmam. Adam okuzse öyle devam eder ne kadar konusursan konus.
Bir konuşuyorsun, bir kısasa kısas yapıyorsun, üçüncüye cinnet geçiriyorsun, dördüncüde cemiyete girmeden tembih ediyorsun falan bir şeyler değişiyor tecrübe kazanıyor iki taraf da.

Neden insanlar büyüyüp olgunlaşmadan daha çocuk yaparlar? Al işte sonuç Dünya üzerinde herhalde bu tip şımarıklıklar bir bizde var. Adamı eve almamak nedir öyle bir hakkınız yok ev tek size ait değil keyfinize şımarıklıklarınıza göre eşinizi cezalandıramazsınız. Adam düğünden yarım saatte nasıl gelecek allasen ya

Ama zaten konu sahibi tatilden geldik deriz. Tatilde yeterince risk almışlardır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…