- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Ben hamileliğin başında sürekli kusma+iştahsızlıktan dört kilo vermiştim.Bir kere de serum yemiştim. Ayrıca düşük riski yüzünden hep Progestan kullandım. Yine de bu premsesliğin yarısını bile yapmadım. Aferin valla biliyorsunuz canınızın kıymetini. O koca da eşek değil ya düğün onun neyine, beklesin başınızı 7/24.
Simit bahane..Herkes eleştiriyor evet belki haksızım ama ben kötü hissettim ve o şekilde davrandım hislerimizi kontrol etmemiz mümkün değil. Ben haksız görünüyorum ama o an benim yerimde kim olsa aynı şekilde davranırdı. Benim eşim o durumda olsa ben ona öyle davranmazdım
Pamuk Prensesten Kül Kedisine dönüyorsunBebek doğunca o piremseslik gidiyor yalnız
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Haklı olup olmama peşinde değilim haksız olduğumu da hemen hemen herkes söylüyor zaten böyle bir problem yaşadım içim içimi yiyor canım yanıyor ne yapabilirimmm !! Burda destek görmek zorunda olmadığımı biliyordum ama kimse de anlamaya çalışmıyor ben o an ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum siz değilSimit bahane..
Eşinizin düğüne gitmesi sizde simit aşertmiştir. Adam gittikten 1 saat sonra gelsin istemişsiniz olmayıncada öfkelenmişsiniz.
Hiçbir şekilde hakli çıkmıyorsunuz.
Eşim bu konuda söz verdi çift maske taktı ve insanlardan uzak duruyorum dedi ama işte konvoyda aracına birilerini almış mıdır bilemiyorum çünkü sormadımÇok teşekkür ederimİşte yani normalde de düğünlere falan katılmalara karşıyım hatta düğünlere de karşıyım bu dönemde. Bir de adamın eşi hamileyken düğüne katılması hiç doğru değil herkesin hayatını riske atmak bu. Biz evden çıkmadık çalışmadık (ben haftasonları yürüme mesafesinde olan ofisimde kimse yokken çalıştım 8 ay), kimseyle görüşmedik kapmayalım diye yine de 1 kişiyle görüşüyorduk mecburiyetten ve ondan kaptık işte. Her temas büyük risk bu dönemde malesef.
O saatlerde de tam düğün salonunun yanında sokak simidi satan bi amca var hep ordan alıyoruzÇok zor bir gebelik geçiriyorum özellikle ilk aylarda su ekmek simit dahil hiç bir şey yemedim ancak serumla yaşadığıma şükrettim. Halinizden anlayan biri olarak şunu diyebilirim fevri davranmışsınız. Evet ilgi şefkat bekleniyor ama düğün de her gün olan bir şey değil. Bence sizin ki biraz naz ve düğüne gitmesini istememek gibi yansımış.
Ayrıca gece o saatte simit nerde bulunacak ki zaten. Sabah olunca alması daha mantıklı değil mi?
Hiç farketmez çift maske falan. Düğün diyorsunuz ya ne kadar mesafeli olunabilir ki? Biz de eltim iğne yapmaya geldiğinde sadece 3 dakikalığına hepimizde çift maske içeri giriyordu,180 kere heryerimize dezenfektan sıkıyorduk. Yine de kaptık yani.Eşim bu konuda söz verdi çift maske taktı ve insanlardan uzak duruyorum dedi ama işte konvoyda aracına birilerini almış mıdır bilemiyorum çünkü sormadım
Duygularınızı bu kadar kocaman kocaman yaşamayın. Bebeğiniz doğduktan sonra ne yapacaksınız.Haklı olup olmama peşinde değilim haksız olduğumu da hemen hemen herkes söylüyor zaten böyle bir problem yaşadım içim içimi yiyor canım yanıyor ne yapabilirimmm !! Burda destek görmek zorunda olmadığımı biliyordum ama kimse de anlamaya çalışmıyor ben o an ne yaşadığımı ne hissettiğimi biliyorum siz değil
Hadi çok yakınıydı gitti nikaha. Sonra geç vakite kadar durması, konvoya katılması falan gereksiz yani. Kadın simit istemiş olmasa da gereksiz. Keşke konu sahibi baştan erken gel çok kalma diye tembihleseymiş.Çok teşekkür ederimİşte yani normalde de düğünlere falan katılmalara karşıyım hatta düğünlere de karşıyım bu dönemde. Bir de adamın eşi hamileyken düğüne katılması hiç doğru değil herkesin hayatını riske atmak bu. Biz evden çıkmadık çalışmadık (ben haftasonları yürüme mesafesinde olan ofisimde kimse yokken çalıştım 8 ay), kimseyle görüşmedik kapmayalım diye yine de 1 kişiyle görüşüyorduk mecburiyetten ve ondan kaptık işte. Her temas büyük risk bu dönemde malesef.
Ne abarttım ya seninki dert mi bacım demek istemiyorum ama dert mi yani herkeste farklıdır ama biz de hamile olduk yirmi yaşına girdim bebeğim de dört aylık daha önünüzde alalh izin verirse ne zorluklar olacak yani bu kadar basit birşey için ne kendinizi hirpalayin ne de eşinizi yorum benceBilmiyorum belki de öyledir ama kendimi gerçekten çok çaresiz hissettim o zor durumda olsa elimden geleni yapardım. O beni yalnız bıraktı dündendir göz yaşlarım kurumadı
Valla babamın oğlu evlense ben gitmem eşim de gitmez bu dönmede. Bzi sadece hayatımızı idame ettirmek (çalışmak,alışveriş) için dışarı çıkıyoruz. Bence herkesin de öyle olması gerek. Neyse zaten konu bu değildi konu simitHadi çok yakınıydı gitti nikaha. Sonra geç vakite kadar durması, konvoya katılması falan gereksiz yani. Kadın simit istemiş olmasa da gereksiz. Keşke konu sahibi baştan erken gel çok kalma diye tembihleseymiş.
Bir konuşuyorsun, bir kısasa kısas yapıyorsun, üçüncüye cinnet geçiriyorsun, dördüncüde cemiyete girmeden tembih ediyorsun falan bir şeyler değişiyor tecrübe kazanıyor iki taraf da.Ama boyle seylerin sakince konusularak çözüleceğine asla inanmam. Adam okuzse öyle devam eder ne kadar konusursan konus.
Ama zaten konu sahibi tatilden geldik deriz. Tatilde yeterince risk almışlardır diye düşünüyorumValla babamın oğlu evlense ben gitmem eşim de gitmez bu dönmede. Bzi sadece hayatımızı idame ettirmek (çalışmak,alışveriş) için dışarı çıkıyoruz. Bence herkesin de öyle olması gerek. Neyse zaten konu bu değildi konu simit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?