- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
“Abartmada Tuğçe gibi olun.”içim içimi yiyor canım yanıyor
İkizlere hamileyken bu kadar nazlandın mı hiç ?Eşinizin hatası size hemen geliyorum deyip 00.30 da gelmesi. Açık açık söylemesi lazımdı. Söylediği saate uymayan insanları sevmem.
Bir de Ekleyeyim verdiğiniz tepkiler abartı.
aşermişsinizde tamamda gebelikten kaynaklı mı yoksa bu işi abartmadan mı fazla fevri olmuş bence eve almamak falanMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Ben gece konvoy mu olur yazınca beğenmedimler yağdıGece konvoyunu ilk kez duyuyorum. Gündüz bile o arabalar ve arabaların kornaları yeterince rahatsız ediciyken geceyi düşünemedim. Yok artık diyorum.
Gece konvoya katılanlar beğenmemiş demekBen gece konvoy mu olur yazınca beğenmedimler yağdı
Allah dağına göre kar veriyor herhalde bu şımarık ligi yapabilecek ve haklı çıkacak karşılığında suskun kalacak bir erkek bulduğunuz için şanslısınız ama şansınızı fazla zorlamayın , hamilelik hastalık değildir insanlara kapris yapıp eziyet etme hakkınız yokMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
yok size beğenmedim buradan geldi. Konvoyu kimse onaylamadıBen gece konvoy mu olur yazınca beğenmedimler yağdı
Bir de uykuda kalmak deyince doğulu musunuz??
O saatte gerdeğe gidiyordur herhalde gelin damat konvoy eşliğindeGece konvoya katılanlar beğenmemiş demekTekrar diyelim o zaman gece konvoy mu olur. Uyuyan bebek olur, uyuyan hasta olur daha basidi yaz akşamı balkon keyfi yapanlar olur. Olur da olur yani
Surekli olan bi durum değilse arada hoş gorun arkadaşlarıyla takılmasıni bende cocuklari uclemeden once arkadaşlarımla gec saatlere kadar takılırdım tek cocuklaykend e oyle ama cocuk sayisi artınca gorusemez oldum12den sonra geç vakitte eve gelmesini sindiremedim bilmiyorum haksızım belki
Var olsunlar çok ayrımcılık yapmışım acayip. Hangi yöre bu doğuda mı yapılıyor gece konvoyu babında sormuştum uykuda kalmak kalıbından yola çıkarak.yok size beğenmedim buradan geldi. Konvoyu kimse onaylamadı
İşte sorunuzun konu ile alakası olmayınca biraz ayrımcılık yapmışsınız gibi durmuş, niyetiniz o yönde olmasa daVar olsunlar çok ayrımcılık yapmışım acayip. Hangi yöre bu doğuda mı yapılıyor gece konvoyu babında sormuştum uykuda kalmak kalıbından yola çıkarak.
Kalanınıda fon esliğinde martılara atsinlar ormantik olur barismis olurlar demiSabah oldu simiti alsın gelsin , çayla yiyin ve olay kapansın bence.
Martılara atmaya gerek yok onlar gelir zorla alır.Kalanınıda fon esliğinde martılara atsinlar ormantik olur barismis olurlar demi
AyyyynennnNerede bir abartı bulsa gözlerim... Ardındaki eksikliği arar beynim...
Valla olmadi ormantizmi bozdun bacıMartılara atmaya gerek yok onlar gelir zorla alır.
Sizin doğu ile alıp veremediğiniz ne ? Her mesajınizda "Doğulu musunuz yok doğuda böyle oluyormuş falan"..O saatte gerdeğe gidiyordur herhalde gelin damat konvoy eşliğindedoğuda oluyormuş ben de burda öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?