Eşimi eve almadım

Yani pes. Telefondan engellemek eve almamak falan ne için geç geldi size simit getirmedi diye. Ben Muhtemelen sizden çok daha kötü bi hamilelik geçirdim aylarca kustum kaç gün hastanede yattım. Daha neler neler. Yani bir siz mi yaşıyorsunuz zorlu şeyler canınız simit istemişmiş de eşiniz de geç gelmiş. Ee niye engellediniz telefondan amaç ne yani Kaç yaşındasınız Allah aşkına Adamı eve almamak ne demek? Nasıl bu hakkı kendinizde buldunuz. Yarın öbür gün benzer bir şeyden o da sizi eve almayabilir yada evden kovabilir mi mesela?

Gece konvoyunu ilk kez duyuyorum. Gündüz bile o arabalar ve arabaların kornaları yeterince rahatsız ediciyken geceyi düşünemedim. Yok artık diyorum.

Eşinizin hatası size hemen geliyorum deyip 00.30 da gelmesi. Açık açık söylemesi lazımdı. Söylediği saate uymayan insanları sevmem.

Bir de Ekleyeyim verdiğiniz tepkiler abartı.
İkizlere hamileyken bu kadar nazlandın mı hiç ?

aşermişsinizde tamamda gebelikten kaynaklı mı yoksa bu işi abartmadan mı fazla fevri olmuş bence eve almamak falan

Allah dağına göre kar veriyor herhalde bu şımarık ligi yapabilecek ve haklı çıkacak karşılığında suskun kalacak bir erkek bulduğunuz için şanslısınız ama şansınızı fazla zorlamayın , hamilelik hastalık değildir insanlara kapris yapıp eziyet etme hakkınız yok

Gece konvoya katılanlar beğenmemiş demek Tekrar diyelim o zaman gece konvoy mu olur. Uyuyan bebek olur, uyuyan hasta olur daha basidi yaz akşamı balkon keyfi yapanlar olur. Olur da olur yani
O saatte gerdeğe gidiyordur herhalde gelin damat konvoy eşliğinde doğuda oluyormuş ben de burda öğrendim

12den sonra geç vakitte eve gelmesini sindiremedim bilmiyorum haksızım belki
Surekli olan bi durum değilse arada hoş gorun arkadaşlarıyla takılmasıni bende cocuklari uclemeden once arkadaşlarımla gec saatlere kadar takılırdım tek cocuklaykend e oyle ama cocuk sayisi artınca gorusemez oldum
Iyi geliyor insana

Var olsunlar çok ayrımcılık yapmışım acayip. Hangi yöre bu doğuda mı yapılıyor gece konvoyu babında sormuştum uykuda kalmak kalıbından yola çıkarak.
İşte sorunuzun konu ile alakası olmayınca biraz ayrımcılık yapmışsınız gibi durmuş, niyetiniz o yönde olmasa da

Haklı olsanız bile haksız duruma düşmüşsünüz. Biraz fazla abartılmış gibi. Belki online uygulamalardan sipariş vs verebilirdiniz.

O saatte gerdeğe gidiyordur herhalde gelin damat konvoy eşliğinde doğuda oluyormuş ben de burda öğrendim
Sizin doğu ile alıp veremediğiniz ne ? Her mesajınizda "Doğulu musunuz yok doğuda böyle oluyormuş falan"..

Tavsiyem her duyduğunuza inanmayın bu kadar da içselleştirmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…