Eşimi eve almadım

Çocukmusun sen ?

Konuşmuyor ki benimle odasını değişti sabah ta uyandığımı gördü bişey demedi işe geldim
İsabet olmuş. Böyle saçma triplere - gereksiz nazlara prim verse,üstünüze düşse abarttikca abartıp her seferinde aynı şeyi yapacaktiniz .
Umarım esaslı bir küser de özür dilemek zorunda kalırsınız.
Ve hayret,soran olmamış; siz nerenin prensesiydiniz???

Bence abartmış senin suçun degil hayatım

Böyle konuları okuyunca hep tersi olsa ne olurdu diye düşünürüm. Konunun birebir aynı olması gerekmez. Farzedin ki, evli çiftin kadın olanı bir şekilde kocasının kızacağı bir durumun içinde bulsa kendini, mesela arkadaşlarıyla buluşsa ve geleceğim dediği saati kaçırsa yada başka bir şey işte, örnekler çeşitlendirilebilir, ve hepimizin başına gelmiştir, kocası da onu eve almasa, ne deriz? Eşiniz bir durumdan dolayı sizi eve almasa ne hissederdiniz? Ya bu çok korkunç bir şey, çok saygısızca. Abartılmış bir durumun, şımarıklıkla cilalanması. Valla hiç hamile duyarı da çekemicem çünkü artık bu durumun da her şey gibi sosyal medyanın etkisiyle fazla abartıldığını düşünüyorum. Siz de çok abartmışsınız.

Keşke önce kendiniz büyüyüp onsan sonra çocuk sahibi olsaydınız. Yaptığınız şımarıklık başka bir şey değil bunu aylarca sadece haşlanmış patates yiyebildiğim bir hamilelik süreci geçirmiş olarak yazıyorum. Dahası tepkileriniz abartılı. Eşinizi eve almamak gibi bir hakkınız yok, o evde iki kişi yaşıyorsunuz

Sizinki asker yolcu etme konvoyuydu galiba. Bir ara yasaklanmıştı diye biliyorum ama her yerde uygulanmadı demek ki

Sanırım ilk hamileliğiniz. Olur böyle şeyler. insan ilk defa hamile olunca dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannediyor ve etrafındaki herkesten özellikle eşinden aşırı ilgi bekliyor. İlgi beklemenizi anlarım ama bu kadarcik şey yüzünden eşinizi engelleyip eve almamanizi anlayamam çünkü bu çok mantıksız. Eşiniz geldiğinde ona durumunuzu anlatıp kirildiginizi söyleyip hafiften de trip atsaydiniz o anlardı zaten hatasını siz de hakliyken haksız duruma dusmezdiniz. Şu durumda büyük ihtimalle eşinizden özür dileyeceksiniz. İşte bunlar hep tecrübe yaşadıkça öğreniliyor

Hamileliğim bosa gecmis onu anladım su paragraftan.
Asermek okey ama kıvranmak nedir ya,az daha abartsaydınız.
Simit gelmedi diye serum flaan baglatsaydınız:)

Boyleleri deger gorur el ustunde tutulur olan bize olur hamileligimin basindan beri yemegi temizligi ev islerini yaptim, evdeydim zaten. Aserme desen bir ya da iki defa olmustur. Birkac defa mide bulantisi yasadim. Ama esime sorsan naz yapiyormusum hamileyim diye. Ah ah.
İyi yapmissin konu sahibi. Bir soz var da neyse develi falan simdi soylemeyeyim

Sizde tam soğumalıkmışsınız..
Acaba eşiniz bu şımarıklıklarınızı daha ne kadar çeker ?
Daha bebek dünyaya gelecek. Asıl curcuna o zaman başlayacak gibi.

Burda hepimiz kadınız bu kadar dalga geçilmesi çok üzücü iki hamileliğimde çok zor tövbe estafirullah kanser hastası gibi geçti okadar zor bulduğum yavruma sevinemedim mahvoldum yemek yapamadım 4 ay kuru kahvaltı gözleme vs yaptım kabız oldum markete pazara gidecek Gücüm bile yoktu siz yasamadiniz yaşayana da inanmayıp dalga geçiyorsunuz hamilelik hormonu bulantı açlık eşinin ilgisizliği üst üste gelmiş eve almamak abartılı sadece naz yaptığını düşünmüyorum

Prenses sendromuna yakalanmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…