Eşimi eve almadım

Sonuç olarak evet keşke eve almamazlık yapmasaydım ama o zaten anahtarı alıp geldi. Keşke kızsaydım küsseydim ama eve alsaydım konuşun falan demişsiniz de çok konuştum hiç bişey değişmiyor. Ayrıca herkes simit üzerinden dalga geçmiş ama mesele simit değil açtım bunu biliyordu beni hep birazdan çıkıyorum diye diye oyaladı

Ve bunun üzerine canınız yandı…

Sizin doğu ile alıp veremediğiniz ne ? Her mesajınizda "Doğulu musunuz yok doğuda böyle oluyormuş falan"..

Tavsiyem her duyduğunuza inanmayın bu kadar da içselleştirmeyin..
Ben güneydoğuda üç yıl yaşadım da hanımefendi, adetlerini bildiğimden görünce sorma gereği duyuyorum.

Sonunda beni anlayan biri

Hamilelik bazı bünyelerde başka etki ediyor demek ki. Hormon falan tamam da bu kadar da abartmayın. Sadece eşinize değil kendinize de zehir edersiniz hamileliginizi. Bunu bir kenara bırakın bebeğiniz etkilenir. Kolik bebeklerin genelde stresli annelerin gebelikleri sonucu doğduğunu biliyor muydunuz.

Kız anadan görmeyince sofra kaldırmaz. Oğlan babadan öğrenir adamlığı, kız anadan öğrenir kadınlığı...

Hic birimiz yumurtadan cikmadik bacim. Mesele simit değilse iki yumurtada mi kıramadın?

Abarti hemde fazla abartı yaptığınız neden mi ?Ben tup bebek hamilesiyim ve sıcaklık 40 derece üstü ben adamdan su isterken bile acaba yorar miyim diyorum
100 de 100 haksızsın canım madem evde meyveden başka bise yok kaynanası ara bak şöyle getirsinler yakinmissin demek qnahtara gittiyse esin neyse onu geçelim hamilelik hormonların alt üst olduğu çok yorucu ve o kadar da güzel bir durum sen kendine ve eşine bunu zehir etmişsin simit yani altı üstü sabah yerdin nolacak ac kalıp da o kadar kivranacagina ara yakınındaki akrabani sana bir sık.a bir gözleme yapardı nefsin kölelerdir biraz daha yapıcı ol bence

Bir hamile primses vakasi daha herseyi geçtim o saatte ne simiti ya varsada kalas olmusttur eşiniz sabirliymis valla

Kız anadan görmeyince sofra kaldırmaz. Oğlan babadan öğrenir adamlığı, kız anadan öğrenir kadınlığı...

Hic birimiz yumurtadan cikmadik bacim. Mesele simit değilse iki yumurtada mi kıramadın?
Yumurtadan zehirlendim gebeliğimde. Kokusu bile mide bulantısı yapıyor. Çalıştığım halde sürekli yeni tarifler denerim çok şükür annemden de her şeyi öğrendim içli köfte dolma gözleme ekmek hepsini yapabiliyorum. Anlamak istemiyorsunuz sanırım Yİ YE Mİ YO RUM.. yediğim anda kusuyorum

Bayılıyorum senin atasözü ve deyimler repertuarına nilme ...Bı tane de benden gelsin, " katranı kaynatsan olur mu şeker , cinsine yandığım cinsine çeker "

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…