- 3 Ağustos 2021
- 209
- 72
- 13
- 35
- Konu Sahibi tuuggccee3434
-
Simitle anca bu kadar oluyor bacı.Valla olmadi ormantizmi bozdun bacı
Burda yok maalesefHaklı olsanız bile haksız duruma düşmüşsünüz. Biraz fazla abartılmış gibi. Belki online uygulamalardan sipariş vs verebilirdiniz.
Ve bunun üzerine canınız yandı…Sonuç olarak evet keşke eve almamazlık yapmasaydım ama o zaten anahtarı alıp geldi. Keşke kızsaydım küsseydim ama eve alsaydım konuşun falan demişsiniz de çok konuştum hiç bişey değişmiyor. Ayrıca herkes simit üzerinden dalga geçmiş ama mesele simit değil açtım bunu biliyordu beni hep birazdan çıkıyorum diye diye oyaladı
Öyle deme giii valla mune aplam kızmasa bir türk filmi kesiti linki atardimSimitle anca bu kadar oluyor bacı.
Ben güneydoğuda üç yıl yaşadım da hanımefendi, adetlerini bildiğimden görünce sorma gereği duyuyorum.Sizin doğu ile alıp veremediğiniz ne ? Her mesajınizda "Doğulu musunuz yok doğuda böyle oluyormuş falan"..
Tavsiyem her duyduğunuza inanmayın bu kadar da içselleştirmeyin..
Hayır burda sadece yemek sepeti var onda da hiçbir şekilde simit poğaca fln yokkCaniniz trip cekmis simitten ziyade..
Sonunda beni anlayan biriEve almamak fazla olmuş ama "hemen cikiyorum" diyip beklentiye soktuktan sonra bir daha arayip sormayip eve de gecenin bir vakti gelmesini ben normal goremiyorum. Bu asiri bir umursamazlik, bir sey ciktiysa bile insan aramaya yeltenir.
Gelinin ricasi bunu yapmasini gerektirmez.
Düğünden önce konuştum hastalıktan korkuyorum diye. Bana söz verdi dikkatli olcam bi saat oturup hediyemi takıp gelcem diye kıramadımBu dönemde ne düğünü ne konvoyu, eve hastalık mı getireceksin? Deseydiniz haklı olurdunuz ama gevrek için trip yapmak şimariklik olmuş
Kız anadan görmeyince sofra kaldırmaz. Oğlan babadan öğrenir adamlığı, kız anadan öğrenir kadınlığı...Sonuç olarak evet keşke eve almamazlık yapmasaydım ama o zaten anahtarı alıp geldi. Keşke kızsaydım küsseydim ama eve alsaydım konuşun falan demişsiniz de çok konuştum hiç bişey değişmiyor. Ayrıca herkes simit üzerinden dalga geçmiş ama mesele simit değil açtım bunu biliyordu beni hep birazdan çıkıyorum diye diye oyaladı
Abarti hemde fazla abartı yaptığınız neden mi ?Ben tup bebek hamilesiyim ve sıcaklık 40 derece üstü ben adamdan su isterken bile acaba yorar miyim diyorumMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
100 de 100 haksızsın canım madem evde meyveden başka bise yok kaynanası ara bak şöyle getirsinler yakinmissin demek qnahtara gittiyse esin neyse onu geçelim hamilelik hormonların alt üst olduğu çok yorucu ve o kadar da güzel bir durum sen kendine ve eşine bunu zehir etmişsin simit yani altı üstü sabah yerdin nolacak ac kalıp da o kadar kivranacagina ara yakınındaki akrabani sana bir sık.a bir gözleme yapardı nefsin kölelerdir biraz daha yapıcı ol benceMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Sonunda beni anlayan biri
Ayran da getirirsen o 2 aşık sen ile ben olabülürüz.Öyle deme giii valla mune aplam kızmasa bir türk filmi kesiti linki atardim
Simit yiyen hatta pölüşen 2 şapşal aşık
Bir hamile primses vakasi daha herseyi geçtim o saatte ne simiti ya varsada kalas olmustturMerhaba kızlar. Hemen anlatıyorum olayı. Ben hamileyim ve çok zorlu geçiriyorum bu dönemi. Hiç bişey yiyemiyorum her şeyden tiksiniyorum ve en kötüsü sürekli açım gerçekten çok açım. Haliyle canım hiçbir şey istemiyor. Dün gece saat 20:00 sularında eşim arkadaşının nikahına katıldı haberim vardı. Saat 21:30 gibi canım inanılmaz bir şekilde simit istedi. Çok sevindim çünkü canım bişey isteyince İştahla ve fazla fazla yiyorum. Eşimi aradım tamam getiririm hediyemi takayım hemen çıkıyorum dedi. Bir saat oldu ses seda yok ben de açlıktan kıvranıyorum 23:00 gibi tekrar aradım nerde kaldın diye.. Arkadaşının eşi (gelin) rica etmiş konvoya katılması için! Çok sinirlendim ben evde kıvranıyorum o keyfinde.. bulunduğum bölgede simit alabileceğim bir yer yok gece geç saatler yoksa asla ona minnet etmezdim sinirlendim ve telefonu kapattım numarasını da engelledim. O da aramamış zaten. 00:30 gibi eve geldi kapıyı çaldı. Açmadım.. Bu saatte eve gelemezsin git annenlerde kal dedim. Annemlere uykuda kaldığımı zil sesini duymadığımı söyleyip yedek anahtarı almış. Eve gelince kapıyı açmama sebebini öğrenebilir miyim diyo. Cevap vermedim ışığı kapatır mısın dedim. Yastığını alıp başka yere uyumaya geçti hem suçlu hem güçlü çok soğudum haksız mıyım sizce
Yumurtadan zehirlendim gebeliğimde. Kokusu bile mide bulantısı yapıyor. Çalıştığım halde sürekli yeni tarifler denerim çok şükür annemden de her şeyi öğrendim içli köfte dolma gözleme ekmek hepsini yapabiliyorum. Anlamak istemiyorsunuz sanırım Yİ YE Mİ YO RUM.. yediğim anda kusuyorumKız anadan görmeyince sofra kaldırmaz. Oğlan babadan öğrenir adamlığı, kız anadan öğrenir kadınlığı...
Hic birimiz yumurtadan cikmadik bacim. Mesele simit değilse iki yumurtada mi kıramadın?
Bayılıyorum senin atasözü ve deyimler repertuarına nilmeKız anadan görmeyince sofra kaldırmaz. Oğlan babadan öğrenir adamlığı, kız anadan öğrenir kadınlığı...
Hic birimiz yumurtadan cikmadik bacim. Mesele simit değilse iki yumurtada mi kıramadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?