- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
- 63
- Konu Sahibi fatmanur93
O saydığınız imkanlar ya koca parası ya baba parası oluyor bu durumda.Kendi ayaklarının üzerinde durmak başkasına yaslanmadan her zaman farklıdır.bazı çalışan kadınlar tüm ev hanımlarını ezilennn zavallı acınası falan sanıyorlar galiba ha ha ha.valla öyle kadınlar tanıyorum ki ev hanımı olmalarına rağmen evde temizlik yapmıyorlar her gün kadın geliyor çocuk hemen kreşe kendi de dans kursuna güzellik merkezinee cafe ye alışverişe.altlarında da tank gibi jeep lere ben de orta gelirli bir eski çalışan şimdilerde ev hanımı olarak bunları mı kıskanayım yooo.şartlar kişiseldir genellenemez ezilen çalışan kadın da var bir sürü ev hanımı kadın da var.sen iyi bilirsin Almanya da önce kadın sonra çocuk en son erkek hakları vardır
Bence siz bu konuda fazla alıngansınız bilmiyorum bir şey mi yaşadınız biri bir şey mi dedi bir kompleksiniz var.Çünkü yorumları baştan beri okuyorum kimse çalışmayan kadınlara bir şey ima etmedi ama siz olayı fena halde kişiselleştirdiniz üstelik baya abarttınız çalışmayan kadınlar ezik mi falan filan