Eşimi seviyorum ama evliliğimiz hiç iyi gitmiyor ne yapmalıyım

bazı çalışan kadınlar tüm ev hanımlarını ezilennn zavallı acınası falan sanıyorlar galiba ha ha ha.valla öyle kadınlar tanıyorum ki ev hanımı olmalarına rağmen evde temizlik yapmıyorlar her gün kadın geliyor çocuk hemen kreşe kendi de dans kursuna güzellik merkezinee cafe ye alışverişe.altlarında da tank gibi jeep ler :KK70: e ben de orta gelirli bir eski çalışan şimdilerde ev hanımı olarak bunları mı kıskanayım yooo.şartlar kişiseldir genellenemez ezilen çalışan kadın da var bir sürü ev hanımı kadın da var.sen iyi bilirsin Almanya da önce kadın sonra çocuk en son erkek hakları vardır
O saydığınız imkanlar ya koca parası ya baba parası oluyor bu durumda.Kendi ayaklarının üzerinde durmak başkasına yaslanmadan her zaman farklıdır.
Bence siz bu konuda fazla alıngansınız bilmiyorum bir şey mi yaşadınız biri bir şey mi dedi bir kompleksiniz var.Çünkü yorumları baştan beri okuyorum kimse çalışmayan kadınlara bir şey ima etmedi ama siz olayı fena halde kişiselleştirdiniz üstelik baya abarttınız çalışmayan kadınlar ezik mi falan filan😀böyle bir şey diyen kimse olmadığı halde.Bence sizin derinlerde bununla ilgili bir yaranız var.

Bosverin babam da zamanında gonderırmıs cok islerini yapar yıpratırmış kendını. annem hep der sonradan akıllandı dıye. Bırakın yorulsun anlasın. colugu cocugu olunca zaten tutması gerektıgını de anlar umarım tabi
Ya bide ailesi her görüşmede paranızı biriktirin paranızı tutun demiyor mu çıldırıyorum ya

Ee o zaman sız de aileme atıyorum dersiniz. Aldıklarınızın parasını cok cok soylersınız eve kendinize vs. bı sekılde kenara da atarsınız. maasınızı az soylersınız. Sız yeter ki işe girin imkan varsa.
Doğru söylüyosunuz benim işe girmem lazım çalışmam lazım kendimi bulmam gerek bu şekilde çok zayıf kalıyorum 😔

konu ben değilim ve çalışmasam da bir öğretmen kadar gelirim var her ay eşime muhtaç değilim yanii.eşden neden çekinsin çalışmayan kadınlar evlilik bir olmak demektir.yıllarca iş hayatım da vardı.ve ev işlerini hakkıyla yaparsan o kadar ağır ve yorucu ki bunu da deneyimledim gayet.eve günlük aşçı temizlik için kadın çocuk bakıcısı ütücü alın bakalım ne kadar tutacak ücreti :KK70:
Kuzu çalışmayana saygım sonsuz ama şu tıpler var mesela burda kaç kere gördük adamın durumu ıyı evıne falan ıyı bakıyormuş ama aılesıne gıttıklerınde 15 gun kalmaya neymış market alışverışı yapmış tuvalet kağıdına kadar çetele tutmuş🤦‍♀️ Bırde utanmadan kp ın emekli masşı oturduğu evı var amaaaaaa len ınsan komşusuna gıderken bıle eli boş gıtmez ve ya annesıne blender ya da telefon almış doğum gununde vayyy bızım paramızı harcadı dıye veryansınlar bızde soruyoruz çalışıyor musun sende eşine yardımcı mısın yok durumuöuz çok ıyı dıyorlar ee aılemıze bı bok da mı yapmayalım evlenınce evlatlıktan afarozda edılmıyoruz ki🤷🏼‍♀️ Peşine ama butun yuk eşimde calışıyor o kadar bızde bu yuzden madem durum ıyı e yuk onda sen nıye yardımcı olmuyorsun dıyoruz adamlar kredı kartı çıkarımca bıle uykudan uyandırılıyor😂😂😂 ama konu sahıbı burda haklı

Doğru söylüyosunuz benim işe girmem lazım çalışmam lazım kendimi bulmam gerek bu şekilde çok zayıf kalıyorum 😔
Tabıkı de. Sen neden zayıf kalasın ki. Sindirmesine ızın vermemelisin. Sen anca kendi ısteginle calısmak ıstemıyorum diyebilirsin. Sen o hakka sahipsin. Ama sartların calısman gerektıgını gosterıyor. Her sekılde ben kadınların calısması taraftarıyım o ayrı ama istemeyen calısmaz hakkıdır. Bu saatten sonra sadece kendini dusun paran olsun ne olacagı belli olmaz.

Gözünüz neye açılıyormuş pardon???? İşte burada kendimi tutamayacağım.
Şu ana kadar ayrılmamanızı savunuyordum; ama sanırım eşinizin size karşı bir güvensizliği mevcut. Çalışmanızı istemiyorsa ve sizi soktuğu durumdan ötürü mutsuzsanız, neden evlenmiş sizinle? Daha ayran içemeyen insan evladı kalkmış, ailesi yüzünden kredi çekiyor, yetmiyor iddia oynuyor ve size de bu konuda yalan söylüyor, öyle mi? Kumara bir kere bulaşınca onun devamının gelme ihtimalini göz önünde bulundurun. O önce size ve "yeni" ailesine karşı sorumluluğunu bilsin de konuşsun. Eşinizle bir an evvel net ve kararlı bir şekilde konuşmanız lazım. Bir de çalışmanız.
Bence eşinin kendisine guvenı yok. Gozun acılır dıyor demekkı kendinden emin degıl ki karısının gozu acılacagından Baska seyler dusunecegınden korkuyor.

konu ben değilim ve çalışmasam da bir öğretmen kadar gelirim var her ay eşime muhtaç değilim yanii.eşden neden çekinsin çalışmayan kadınlar evlilik bir olmak demektir.yıllarca iş hayatım da vardı.ve ev işlerini hakkıyla yaparsan o kadar ağır ve yorucu ki bunu da deneyimledim gayet.eve günlük aşçı temizlik için kadın çocuk bakıcısı ütücü alın bakalım ne kadar tutacak ücreti :KK70:
Olayı çok farklı yerlere getiriyorsunuz çok anlayamadım derdinizi.Ama bu sorun kendinizle ilgili bu belli.Kimse çalışmayan kadınlar eşinden çekinsin demedi.Herkes kendisiyle ilgili konuşuyor.Herkesin kendi yapısı kendi görüşleri kendi davranışları var.Ben karışmam sen karışırsın diğeri karışmaz diğeri hatta isterse eliyle verir kv parayı.Bu kadar basit.Olayı kadına şiddete hayır sloganlarına çevirmeyelim.

O
O zaman bunların ikisi de çalışıyor daha çok sömürelim diye düşünürler bence. Ben olsam çalışmam niye kendimi yoriyim ki sonuçta böyle aile varken birikim filan yapılmaz. Böyle erkek ailelerinden iyice nefret ettim çocuğunun sırtında yük

Bence eşinin kendisine guvenı yok. Gozun acılır dıyor demekkı kendinden emin degıl ki karısının gozu acılacagından Baska seyler dusunecegınden korkuyor.
Onu söylemek istemiştim ben de. Çalıştığı yerde başka birinden hoşlanır, ya da başka şeyler ister vs. Böyle düşünen bir adamla evlilik nereye kadar gider bilemem. Hayırlısı olsun.

Emekli maası olupta kendi evi olan bır kv kp düşünün bırde siz borç içindeyken karı koca calısmanıza ragmen çocuklarınızın masrafını zor ödüyorsunuz Diyelim destek olmayı kim kabul eder bunun adı destek olmak değilde para gondermek ? Mahkemede bile ev geçindiremeyen erkek bosanma sebebı habersız kredı çekmek vs. Bazı erkekler eşlerinin çalısmasını istemez sağlık annelık gibi nedenler harıc. Çalısan kadın erkeklere göre birazda güç sahıbıdır kendi ayakların üzerinde durursa maddi olarak erkegi arkada bırakabılır zülme katlanmak zorunda degıl hem annedır hemde evini gecındırendir kanunende emeklerinin hakkını alır.

Emekli maası olupta kendi evi olan bır kv kp düşünün bırde siz borç içindeyken karı koca calısmanıza ragmen çocuklarınızın masrafını zor ödüyorsunuz Diyelim destek olmayı kim kabul eder bunun adı destek olmak değilde para gondermek ? Mahkemede bile ev geçindiremeyen erkek bosanma sebebı habersız kredı çekmek vs. Bazı erkekler eşlerinin çalısmasını istemez sağlık annelık gibi nedenler harıc. Çalısan kadın erkeklere göre birazda güç sahıbıdır kendi ayakların üzerinde durursa maddi olarak erkegi arkada bırakabılır zülme katlanmak zorunda degıl hem annedır hemde evini gecındırendir kanunende emeklerinin hakkını alır.

1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Tek yapman gereken iyi görünmek kaynanan seni gömdükçe sen iyi görüneceksin oda oğlunun gözünden düşecek.

Ya yüz yüze de konuştum ama anlamıyorlar alışmışlar göndermemesi anormal onlara göre göndermesi değil
Ya bence gunluk hayatta ev harcamalarınızı market su bu fazla fazla soyleyın fazla para isteyin kenara atın. Baska turlu elinize para gecmez sız alamadan dırek oraya kv kp gecer. Maalesef yani yalan soyleyın der gibi oluyor ama bı sekılde para atın kenara sız tamamen her seyi ona verip guvenmıssınız. Ben o yapıda bı ınsan degılım olmadım da zaten o yuzden ılgınc gelıyor. dunyanın bın bir turlu hali var eşiniz de olsa ondan habersiz paranız olsun

O

O zaman bunların ikisi de çalışıyor daha çok sömürelim diye düşünürler bence. Ben olsam çalışmam niye kendimi yoriyim ki sonuçta böyle aile varken birikim filan yapılmaz. Böyle erkek ailelerinden iyice nefret ettim çocuğunun sırtında yük
Çalışacak ama para yardımında bulunmayacak eve.Hep biriktirecek

1 yıllık evliyim . Eşimle severek evlendik . Evlendiğimizden beri ailesi yüzünden huzurumuz kalmadı. Kiradayız . Ailesinin iki tane evi var , evlenmeden önce bir tanesi sizin demişlerdi ama nişandan sonra vermediler evi bize diğer çocuklarımında hakkı var dediler . Neyse evlendik şimdide 1 yıldır sürekli bizden para istiyorlar eşim düğünü kendi yaptı düğün borcu ödüyoruz hala babası emekli . Bi yandan da onlara para veriyoruz kardeşi çalışmıyor babası da . Sürekli kardeşi işe girecek diyorlar ama girmiyor . Ben artık çok bunaldım yüzüme iyiler ama annesi arkamdan eşime dedikodu yapıyor benimle ilgili işte ben onları aramıyormuşum istemiyor muşum kendimi dışlıyomuşum onlardan onlar ölünce hersey bize kalcakmış falan filan eşimi dolduruyor bana karşı. Eşim çok eliaçık bir insan çok iyi niyetli onu kullanıyorlar iyi niyetini . Eşim sırf onlara para göndermek için benden gizli iddaa oynamış kumar yani . Ben bunu öğrenince çöktüm eşimden soğudum . Neden oynadın dediğimde aileme para göndermek için dedi . Babası emekli kardeşi çalışmıyor .kendi evleri var ama biz kiradayız düğün borcu ödüyoruz bi yandan da onlara her ay para gönderiyoruz . Eşimden ayrılmayı düşünüyorum ama onu seviyorum . Ailem de eşimi seviyor onlara da sürekli dertlerimi anlatamıyorum onları üzmek istemiyorum . Ailesi başka şehirde biz başka şehirdeyiz ama her ay nerdeyse kalmalı geliyorlar . Misafirdir diyorum saygıda kusur etmiyorum hemde eşim üzülmesin istiyorum kötü davranmıyorum . Ama bu durumdan çok sıkıldım ne yapmalıyım bilmiyorum . Ev hanımıyım eşim istemiyor çalışmamı . Ama ben bekarken daha mutlu bi insandım . Eşim ailesi yüzünden sürekli bana yalan söylüyor . Evdeki tek kavgamız onlar yüzünden oluyor. Ne yapmam gerek bilmiyorum
Neden hala düğün borcu ödüyorsunuz? Bi nikah yetmez mıydı?

Kaç kere söyledim ben gönderirim ne zaman isterlerse dedi
malesef ne dinde yeri var bu hareketin ne aile iliskilerinde.. ne size saygisi var. benim esim de ailesine yollar. bir konuda gerekliydi. rizami istediler verdim. sonra suistimal edilmeye baslandi bu durum. rizam olmadigini soyledim. rizam olmayan kisminda misli onlardan cikti baska bir yerde. Allah razi gelmedi zaten. umarim cocuk yapmazsiniz bu adamdan..

Back
X