Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.401
298
Arkadaşlar,

Buralara pek eş dost kaynana görümce konuları açmazdım ama bu defa tıkandım. Ve kimseyle paylaşamadım. Önemli bişey değil ama benim çok kanıma dokundu. Hazır cevap zeki insanlara ihtiyacım var galiba :)

Benim eşim yurtdışında çalışıyo. Uzun aralıklarla görüşüyoruz. Çok sevdiğim bir arkadaşım var. Ama ben ona asla eşimle ilgili ne üzüntümü ne sevincimi anltırım. Böyle şeyleri insanlarla konuşmaya karşı çok net tavrım var. Oraya gittik buraya gittik hiç anlatmam. Özledim demem orda burda. Çiçek yollar arada sağolsun düşünmüş derim aşırı hareketlerim yoktur yani. Mütevazi ve soğukkanlıyım biraz. Mütevazi diyince de kendime olmadı ama :) :)

Benim bu yakın arkadaşım eşimi sevmediğime dair birkaç espri yaptı. Eşim uzakta böyle bir şey duyunca gözüm doldu çaktırmadım şakaya vurdum geçtim. Sonra başka birine bence eşini sevmiyor bi kere bile özledim dediğini duymadım gibi bir şey demiş. Kız da geldi bana anlttı. Dedikodumu yaptığını öğrennce delirdim. Gittim sordum neden böyle diyosun eşim konusunda hassasm ben yapma dedim. Arkandan konuştm ama yüzüne de diyorm dedi. Böyle bi saçmalık da duymadım. İyi de iftira atıyosun dedim. Düşündüğümü gözlemlediğimi söyledm dedi pişkin pişkin. Üstüne varmamaya karar verip mesafe koydum biraz çok da sallamıyomuş gibi yapıyorum.

Şimdi bu arkadaşın nişanlısı yurtdışına kısa süreliğine gidiyo ama döneceği tarih belli. Bu kız ortalığı yangın yerine çevirdi bağırıyo çağrıyo ağlıyo sürekli ben biterim o giderse onsuz yapamam ölürüm. Her gün böyle. Sürekli yemek yedkleri restoranları anlatıyo anılarını anlatıyo baydım ben artık. Ben de abartıyosun dedim. Döneceği tarih belli. Para biriktircek evlilik için. Eliniz rahatlicak hem de ona güzel bi tecrübe olcak. Akıllı kızsın mantıklı davran dedim. Bayağı da kalabalık ortamdı. Sen ne anlican seven anlar halimden dedi. Ve ben ordan kalktım gittim.

Bu zavallı benimle hala arkadaşlık ediyo. Yanıma geliyo sürekli gün içersinde ben de çok saftirik bi tipim. Terslemem. Anlatıyo bişeyler he der geçerim. İş yerinde küslük de istemiyorum.

Şu an yazarken bile sinirden ağlıyorum. Eşim benim gerçekten en hassas noktam. Özlemden geberiyorum burda içime atıyorum sürekli. Ben bu kıza haddini bildirmem lazım mı yoksa umursmamaya devam etsem mi? Haddini bildireceksem ne diycem susturmak için.

Kimsenin kötülüğünü istemem asla. Ama kalbimden bu kıza iyi bişey geçiremiyorum artık o kadar öfkeliyim. Nasıl kurtulucam bundan

Anlatmak bile rahatlattı. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.

Insan neden eşini sevdiğini dile getirmez ki. Arkadaşları yada akrabaları vs herhangi birine. Sen anlatmadigin için sevmediğini düşünmüş. Ama dedikodu iyi bişey değil tabiki

Sizin özgüvenli duruşunuzu idrak edememiş, aşkı evliliği yapış yapış sakız gibi olmak sanıyor. O öyle yaşasın.bazı tipler vardır laf sokmaya çalışır 1 gramlık aklıyla.eline yüzüne bulaştırır da onuda küstahlıktan göremez.

Sevgiline güvenmiyor musun aldatılırım diye mi bu feryatların diyinde otursun yerine.

Valla ben onu laflarımla öyle bi halt ederdim ki sen kocanı çok seviyormuşsun asıl ben sevmiyormuşum der bidada muhattap olmazdı
Tavsiye olarakta sallama konuşma muhattap dahi olma derim,oda anlasın suçunu gıcık oldum kızaa

Öncelikle Allah kavuştursun...Gerçekten zor olmalı ..
İkincisi o kızdan uzak durun yahu sizi hep mutsuz edebilecek kadar umursamaz ve kaba

Insan neden eşini sevdiğini dile getirmez ki. Arkadaşları yada akrabaları vs herhangi birine. Sen anlatmadigin için sevmediğini düşünmüş. Ama dedikodu iyi bişey değil tabiki

Yani insanları ilgilendirmez ki ilişkim evliliğim benim özelim mahremim. Biraz da eski kafalı bir tipim. Annelerimiz gibiyim. Eşimi özlediğimi gün içersinde eşime 1500 kere yazarım belki. Ama başkalarına söylemeye ihtiyaç duymamıştım hiç..

Cok basit. Madem sana laf cakiyor sende ona cakacaksin hemde en alasindan, eger bir daha seven anlar bilmem ne derse Ben ozlemimi icimde yasiyorum ve sadece esimle paylasiyorum, ,oyle ortaya cikip özledim deyince kimse yarama merhem olmuyor malesef gibisinden birseyler de simdi aklima bu geldi. gerektiginde sende cevabını vereceksin

Eşine olan sevgini ona ispatlamak zorunda değilsin.bir daha böyle birşey derse ben duygularımı öyle vic vic dile getiremem her dakika de geç.fazla muhatap almaya değmez.

bence böylesi daha iyi
bilmiyorum bence daha samimi göstermeden kendi aranzıda yaşadığınız bir sevgi
bu eski kafalılık değil ben de aynıyım bu konularda samimiyet zedelenmiyor böyle olunca diye düşünüyorum

Tabiki ozeliniz bende tasvip etmem öyle eşiyle neler yaptıklarını anlatan insanları falan ama hani arkadaş ortamında eşler konusuluyorsa seviyorum yada özledim gibi şeyler de söylerim yani eskiden söylerdim

Densiz. Ona neymiş eşini anlatmaman onu sevmediğin anlamına gelmez. Kaldı ki sevmesen bile bu senin özel hayatın orda burda böyle şeyler anlatmaya hakkı yok. Ben olsam sert bi şekilde şöyle derdim: "seninle çok yakın değiliz, orda burda beni çok iyi taniyormussun gibi konuşma, sen benim hakkımda ne biliyorsun ki, ağzını topla artık."

Konuşma geç gitsin bence. Yapışık kadınlar dışardan ne zavallı göründüklerinin farkında değiller.

Ben de sizin gibiyim,diğer insanlarla eşime dair durumlarımı paylaşmam ne özlemimi ne sinirliysem sinirimi hiçbir şekilde anlatmam...
Bunu yapanı yadırgar mıyım bilemiyorum çevremde kimse böyle değil çünkü
Lakin böyle biri olsaydı da ortak çevremizin vereceği tepki kısa ve özlü olurdu
Görmemişin sevdiceği olmuş...

Yani insanları sıkmak istemem derdimle zaten çok samimi bulsam belki bahsederim bir şeylerden. Özele girerim. Demek ki yakın desem de içten içe yakın bulamadım hiç..

bir de mesela bu arkadaşım bana bütün kavgalarını anlatıyor sonra seviyorum diyince samimi gelmiyor. Bana siz kavga etmiyor musunuz dedi bi kere. Yoo pek etmeyiz demiştim. Kavga olmayan ilişkiler bitmeye mahkummuş gibi bişey dedi. Bir de benim eşimi ailem pek onaylamadı başta sorunlar yaşadık. Bir kez beraber bi gece kaldık alkol falan aldık. Ben onu anlatmıştım. Bana dedi ki anne istemediyse vardır bildiği. Sonunuzu hayırlı görmüyorum. Yani bunları toparladıkça kız çok kötü niyetli gelmeye başldı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…