Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

Millet işe çalışmaya değil dedikodu yapıp çekirdek çitlemeye geliyor. Elleri ne kadar boşsa..

Gitmiş yöneticiye kadar duyurmuş.

Sende kendini ifade edip rahatlamış olmuşsun bu vesile ile... Umarım Bi daha dikkatle seçer kelimelerini bu hanfendi

Bence o insanla muhatap olma yuvanda gözü var kesin onu ne ilgilendirir sevip sevmediğin inadına kocana aşkım sevgilim de onun yanında catlasin ama konuşma onunla

Yurtdışına çalışmaya gitmek bu kadar kolay mı ya hemen gidilebiliyor böyle. Onun sevgilisi niye yurtdışına gidiyormuş ki hemen nasıl iş bulup gidiyormuş hani ben öyle yaygaraya vermedim o hemen yaygaraya verdi demişsiniz de herkesin tepkileri farklı olabilir. Bir de madem sevmiyorsunuz dedikodunuzu yapıyor aynı ortamda olmayın duymak zorunda kalmazsınız anlatırsa anlatsın boşverin bende arkadaşlar arasında dün yemeğe gittik şöyle yaptık anlatırım arkadaşlarımda anlatır yapı meselesi. Mesafe koyun.

Benim eşim inşaat mührndisi malum yurtdışındaki türk şirketleri falan filan eşimin gitmesi çok kolaydı. İsteyen inş müh mimar gidebilir. Dubainin çöllerinde b.ktan bir hayat. Diğer Arkadaşın nişanlısı yurtdışıyla ortak bir şirkette çalışıyo. Max 6 aylık bir görevlendirmesi oldu. Dönücek. Hepimiz beyaz yakalıyız teknik üni mezunuyuz. İşlerimiz iyi.
Bahsettiğim çok yakın arkadaşımdı son 15 günde bu noktaya geldim. Başkası olsa bu kadar kalbim kırılmazdı. Mesafe koydum elbet ama rahatlamaya ihtiyacım vardı.

Neden böyle bir imaj çizdiniz ki anlamadım.
Ağlamak sızlamak devamlı aşkını dile getirmek özlemini kusmak gerekmez zaten böyle anlamanıza gerek yok. Yani onun gibi olmanıza gerek yok. insanları bunaltmak gereksiz. ama hiç eşinizden konuşmamakta garip.
madem öyle düşünüyor istediği gibi düşünsün bu rahatsızlığınız hassaslığınız da gereksiz.
Ders vermek yerine mesafe koyun yeter.

Hiç konuşmamak değil. Özele girmem. Eşimin yanına gideceğim onun geleceği tarihler bellidir. Ne heycanla gittiğimi herkes bilir sadece ortalığı yangın yerne çevirmem çok özel şeyleri anlatmam. Yıldönümü vs gibi.

Bende pek haz etmem oyle ortalıkta ask kumkuması gıbı dolasan ınsanlardan... Bir tek onlar anlarmıs gıbı.. Bide sen ne anlarsın seven ınsan anlar tırıbı gercekten cok komık.. Bana yapmıs olsaydı ınan kahkaha atardım.. Allah sıze ıyı sabır vermıs ... Bir daha dıalog halınde kalırsanız ''Ben sevgımı ıcten yasıyorum, senın gıbı gostermelık degıl ayrıca sana veya baskasına kanıtlamak zorunda degılım veee İlişkimi sorgulamak senin haddin değil!'' dermisiniz Lütfen ...

He bu arada ben de baştan beri yapı meselesi diye diretiyorum. Ben arkadaşımı sevdiğim için öyle kabullendim. Ama o da beni böyle kabullenmeliydi.

eşini özlediğini hiç söylemiyorsun , demek ki sevmiyorsun dediğinde, ben duygularımı içimde yaşarım ama illa söylememi istiyorsan bu vıç vıç hallerinden nefret ediyorum dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…