- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Konuşma geç gitsin bence. Yapışık kadınlar dışardan ne zavallı göründüklerinin farkında değiller.
Bide anlatirsin falan samimi arkadaşına o an canın sklmstr aradan zaman geçer buna benzer bi konu döner. Hooop senin anlattigidan örnek verir. Böyle densizlerde var. Anlatmamak en güzeli bence de işte
Ben de sizin gibiyim,diğer insanlarla eşime dair durumlarımı paylaşmam ne özlemimi ne sinirliysem sinirimi hiçbir şekilde anlatmam...
Bunu yapanı yadırgar mıyım bilemiyorum çevremde kimse böyle değil çünkü
Lakin böyle biri olsaydı da ortak çevremizin vereceği tepki kısa ve özlü olurdu
Görmemişin sevdiceği olmuş...
Cherrycim ya bakıcam bir icabına yüzüne tahammülüm kalmadı ki ben çok sabırlı bi insanım.. Gerçekten çok zavallı. Ama beni o durumda göstermeye çalışıyo sanki..
Yaneeee bu hatun evlendikten sonra kocişimle pompiş keyfi takılır feyzbuka benden söylemesi
Amma ağladın adam Moldova'ya gitmedi yade bir daha salya sümük gezerse
Ben bide hep kocalarini böyle övgüyle anlatan afedersiniz kocalari olmadan wc ye bile gitmeyen akadaslarima karşı biraz serinim ya. O ne öyle tamam eş ama kocam köylü olamayada gerek yok yani. Anlatırlar övgüyle ertesi gün atıp tutarlar.
Ben o muhabbetten bayıyorum yeminle.
Kocam şöyle kocam böyle....bana ne kardeşim? Beni kumalığa mı ikna etmeye çalışıyorsun nedir yani bunca reklam niye?
Ben o muhabbetten bayıyorum yeminle.
Kocam şöyle kocam böyle....bana ne kardeşim? Beni kumalığa mı ikna etmeye çalışıyorsun nedir yani bunca reklam niye?
bu kız siizn eşinize olan sevginizi algılayacak kapasitede değil,ne derseniz diyin anlamayacak.bu zamanda zaten yediğinin giydiğinin gezdiğinin herşeyin meydanda olması yetmiyor demek ki sevgini de göstere göstere yaşarsan gerçekten seviyor sanılıyorsun .geçen biri facebookunda kocasıyla olan aşk meşkli mesajlaşmalarının fotosunu çekmiş koymuş,şaştım kaldım, kime neyi ispatlamaya çalışıyorsun.
Böyle insanlar çok takma
Hayatları abartı kendileri gibi olmayanlar da onlara göre anormal
Bir ofiste çalışıyordum
Ev aldım kimse duymadı neyse 2-3 ay sonra öğrendiler birisi deği ki bu nasıl iş ben düdüklü tencere alıyorum herkes duyuyor sen ev alıyorsun kimse duymuyor
Ben de, o da seninle benim aramdaki fark demiştim.
Ama ben laf sokmak için dememiştim öyle düşündüğüm için demiştim de eşim çok pis laf sokmuşsun demişti hatta
Sanki herkes özel hayatını ortada yaşamak zorunda
Esim askere gittinde ben de disariya karsi saglam gorunmeye calistim. Insanlar beni cok soguk buldu, yeterince duygusal bulunmadim. Ama icim surekli yandi nereden bileceklerdiO gelene kadar icimdeki sizi dinmedi, bir anda 80 yasinda oluverdim.
Sakin kafaniza takmayin. Kimin icinde ne var nereden bilirler. Ama tavsiyem arkadasiniz cok tehlikeli biri. Sagda solda sevmiyor falan diyor ya, bir baskasi da sevmiyor acaba baskasi mi var der, digeri de oburune bir baskasi varmis der. Kulaktan kulaga oyle sacma sekillere girer ki arkadasiniz bile inanamaz. Esinizin kulagina gitse inanmasa bile yikilir adamcagiz. Boyle insanlardan uzak durun.
Heh o dediğiniz benim de aklıma geldi. Bu şekilde konuşucam kızla aslında. Senin yüzğnden adım çıkıcak evliliğimi mi bitirmeye çalışıyosun diyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?