- 20 Ocak 2010
- 48.793
- 188.591
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Kısss sen bayağı dayanıklısın demekkibende dayanamaz çok özledim derdim yolunu gözlerdim ama her dk söylemezdim tabi, ama söylemektende utanmazdım yani burdada herzamn dile getiriyorum
Sallaya kimseye bişey kanıtlamak zorunda değilsin bidaha herkesin içinde söylerse kusura bakma cicim senin gibi görmemiş değilim aşkımı içimde yaşıyorum dersin
Biz aşkımızı liseli ergen modunda yaşamıyoruz. Sevmiyoruz öyle mıç mıç de.
Bazı kadınlar çocuk gibi gerçekten her yaptıklarını ballandıra ballandıra anlatmaktan zevk alıyorlar nedense
Bende özel karı koca muhabbetlerini bel altı konuşmaları hic sevmem çok hassasımdır anlatılınca bi anda o kişiden bi tiksinti gelir
Bi keresinde gelinimiz kardeşimle arasında geçen özelini anlattı kardeşimden ve gelinden tiksindim
Yani insanları ilgilendirmez ki ilişkim evliliğim benim özelim mahremim. Biraz da eski kafalı bir tipim. Annelerimiz gibiyim. Eşimi özlediğimi gün içersinde eşime 1500 kere yazarım belki. Ama başkalarına söylemeye ihtiyaç duymamıştım hiç..
Dans sende kendimi gördüm.
Ben de öyleyim hatta öyleyiz. Kol kırılır yen içinde kalır. Ne kavgamız ne vıcıklığımız dışarıda .. Eşimde hiç hoşlanmaz öyle gereksiz tiplerden..
Mesela iş yerime Çiçek yollansın kendimi rezil olmuş gibi hissederim. Cok cok eskiden sevgili iken Bi kez yollamıştı. Sen millete bu kız benim mi demek istiyorsun rezil ettin beni diye söylenmiştim.
Bu benim ilişkimin rengi bize özel .. Çoğu kişi göstermelik, göz önünde , yapmacık ilişkiler yasıyor .. Aşkın romantizmin her anı görüntüleniyor ve kamuya mal ediliyor.
Bu tarz insanların seni anlamasını beklemen hata.. Onda sendeki gibi bi gönül bağı yok ki.. Bak etrafına evliliğe başlarken bile bazı kızlar nişanlıya değil, evliliğe aşık.. Sana düğün salonu, organizasyon, bohca, kına, gece mık zık gibi şeylere evleneceği Ada'mdan daha cok değer veren zibilyon tane kız bulurum.
Yerinde olsam Güler geçerim, iş yerinde dalaşma, küslük olmaz, bas mesafeyi gitsin... Kişisel alanına almazsın olur biter bence
Öyle diyenlerin kocaları Bi cacık olmuyor genelde .. Hem ne büyük görgüsğzlük yani sen bekar kızsın.. Buldumcuk olup koca anlatmak sana...Ben o muhabbetten bayıyorum yeminle.
Kocam şöyle kocam böyle....bana ne kardeşim? Beni kumalığa mı ikna etmeye çalışıyorsun nedir yani bunca reklam niye?
Sanirim biz birbirimize benziyoruz. Bende esimi baskalarina pek anlatmam yada atiyorum bana aldigi hediyeleri feyste paylasmam. Niye biliyormusun? Esim benimde hasas noktam. Aramizdaki sey benim icin öyle özel ki, sanki anlatirsam o aramizdaki sevgi ve ask basitlesir gibi, artik baskalarida bildigi icin özelligini kaybedip genel bilgi oluyormus gibi.
Simdi sanki cok büyük sirlar sakliyormusum gibi ama degil. Hani mahremiyet derler ya, biraz öyle birsey.
Bunlardan dolayi banada "Sen esini pek sevmiyorsun" laflari geldi ve hic umursamadim. Dedikoduyu seven zaten herseyden malzeme bulur. Ancak seninki biraz farkli. Seninki artik yaralayici laflar. Ne demek sadece seven anlar? Bu kiz ile acilen mesafeyi koy. O senin ne arkadasin, ne dostun degil. Sadece kendini anlatmaya seven, bir nevi senin üzerine ego tatmini yapan birisi.
Algı oluştur canım sende abartı hatice de sık sık söyle .Hem yüzüne hem arkasına .Yüzüne sòyleyince dedikodu olmuyor nasılsa.
Bu evli değil biraz da kezban böyle. Evlenilcek kız modunda gezmeye bayılır. Beraber kalıyo sürekli nişanlısında ertesi gün herkese koltukta yattığınıanlatıyo. Ya anlatma sus ayıp diyorm. Seviştik sancaklar diyo. Ya ulan seviştin sevişmedin kime ne. Evinde kaldığını söyleme koltukta yattım demene de gerek kalmaz değil mi?
Ben üç dört günlük yurtdışı seyehatlerine gizli saklı çıkıyorum. Fotolar sadece bizim tlflarda kimsenin haberi yok, böyle kacamak gibi ilk günkü gibi .. Bunun tadını almayan bilemez . Paha biçilemez bişi bence ...Ya var ya ne güzel bir düğün ne doğru dürüst takım oldu. Ama hayatımın en mutlu günüydü. Ve biz sık sık yurtdışına gideriz eşim de dışarda olduğundan. Şöyle güzel bir restorana girdik mi ağlamaya başlıyorum. Nerden nereye geldik tırnaklrımızla diye. Her yemekte bir gözyaşı döküyorum :) ya gerçekten ahım şahım yakışıklı bir adam değil. Zengin değil. Ailesine de yardımcı oluyor aynı zamanda. Ama 8 yıldır hayatımda. Babam çok zengin mesela. Ama ben eşimle bu hayatı seçtiysem demek ki var bişeyler..
Çiçekten ben de utanıyorum çok. Ne diceğimi bilemiyorum. :) :)
fazla muhabbet etmicem. Uzak duruyorum Zaten. Ama bir daha aynı lafı duyarsam kalbini kırıcam galiba
Öyle diyenlerin kocaları Bi cacık olmuyor genelde .. Hem ne büyük görgüsğzlük yani sen bekar kızsın.. Buldumcuk olup koca anlatmak sana...
Ben özellikle dikkat ediyorum bekar arkadaşlarımın yanında yerli yersiz eşimden bahsetmemeye
Az önceCatharsis de yazdı kız evliliğe aşık. Adama değil. Benden de aynısını bekliyo. Ben evlenme teklifi aldığımda ilkhalama anlatmıştım anlatırken ter döktüm her yerimden. İnsanlar sürekli sosyal medyada paylaşıyo ya. She said yes!! Diye. Ayy ebenin yesi artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?