Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

herkes duygularını bağıra çağıra yaşamaz ki. ben de sessizce ağlarım gülerim.
benim yaşadığım semtte ingiliz bir bayan vardı. eşi de türk ve deli gibi aşıklar. eşi aniden kaza geçirdi ve vefat etti.
kadının metanetine hayran kalmıştım. cenazede taziyede dimdik durdu. çoğu kişi yadırgadı. hani bizde en çok dövünen en çok üzülendir hesabı.
ben ailemi kaybettiğimde sessizce ağladım, en yakın arkadaşıma ben yastayım hala dediğimde, hadi canım sen umursamıyorsun bile dedi. halbuki ciğerim yanıyordu.
aynı durum kızımı uzak bir şehre okumaya gönderdiğimde de oldu. bilmiyorlar ki içimde ne fırtınalar kopuyordu.
örneklerim farklı belki ama kişi kendi gibi bilirmiş herkesi.

Kocasını,sevgilisini böyle hayatının ağırlık merkezi yapıp, tüm dengeleri onun üstüne kuran kadınlar bana güvenilir ya da sempatik gelmiyor. Herkesin bir özel hayatı var ancak bu halkalardan biri tek model değilsin hayatta o insana eş olmaktan başka. Önce kendisin, evlatsın, belki annesin, X işin sahibisin.. Dünya’da her gün binlerce olay olurken artık ergen öncesi bebeler gibi gittikleri mekanları anlatan ortalıkta sevgi pıtırcıkları gibi gezinen haddini bilmez insanlar da olabiliyormuş.

Bence hiç sallama, pek çok konuda önemsenecek biri olduğunu sanmıyorum. En azından dili çok gevşek. Kendi sırrını saklayamayan başkasınınkini hiç saklayamaz.

Evet ipekçim. Ergenlikte kalmadı mı bu davranışlar cidden. Bütün gün platonik aşkından bahsetme falan :)

Ben de vıc vıc ilişkilerden nefret ederim benim de çevrem de böyle bir kaç kişi var ve gıcık oluyorum.Senin gibi içimde yaşarım.Siz öyle yapış yapış seviyorsunuz diye benim de mi öyle olmam gerekiyor anlamıyorum içinde yaşamak en güzeli değil midir :)

Yastayım dediğinde umursamıyorsun mu dedi??? Benimkiyle aynı halt işte Ya gerçekten o dediğin metanete ben de hayranım. Anneme benziyorum çok. Soğukkanlıdır annem hiç ağladığını görmedim. Ailede hastalık ölüm cenaze her işe koşar soğukkanlılıkla her şeyi organize eder. Babanem kanserken her işe annem koştu. Halamlar sürekli ağlıyordu. Bir gün halamın annemin arkSından katı kalpli dediğini duydum. Şok geçirdim.

Hayir o densiz ama sizde neden hala gorusuyorsuniz kuzum ! Size bu kadar rahat "seven anlar halimden " nasil der.. Hadi dedi siz de bozun artik ve onu dinlemeyin.. Herkes herkese dusuncesini soylese etrafta arkadasmi kalir.. Onu ilgilendirmez sizin esinize olan haliniz tavriniz vs. Hani demis ya benim dusuncem fln "benimle ilgili dusunme derdim" ben olsam..

tatlım tüm arkadaşlarını eve çağır o salağıda çağır. otururken deki bir tane salak sürekli benim kocamla uğraşıyo sürekli a
ramızdaki aşkı irdeliyo bıktım artık ben onun gibi bel altı konularda konuşmak istemiyorum kendim gibi olgun kibar insan istiyorum de. o salakta her gün yanıma geliyo yüzsüz yüzsüz de. ama bunları yüksek sesle söyle. oda üstüne alınıp bişeyler derse bak nasılda kendini biliyosun herkesin içinde söylüyorum artık evime gelme ve şimdi defol git senin yüzünü bile görmek istemiyorum şeytan de. böylece herkeste duymuş olur onu iyice rezil edersin

Bu insana mesafe nin mesafesini koyardım !!!
Arkadaşını seven insan bukadar bir insanı rencide etmez üzmez,
''Sen ne anlican seven anlar halimden dedi'' ne demek ya !!!
Herşeyi ulu orta yaşamamak içinde yaşamak sevmemekse şahsımda sevmiyor ozaman !
Bencillik bu yaptığı şımarıklık okadar.....

Karakter meselesi sizin ki ama bence mesafe koymalısınız, işiniz var gibi yapıp her geldiğinde yanınıza hı hı evet falan deyip siz sinir edin bakalım daha gelebiliyor mu bu konulardan bahsetmeye.
hayır birde yüzünüze de gelip söylüyor çok yüzsüzmüş

Onun iddiası sizi niye bu kadar rahatsız ediyoki.. herkes sevgisini aşkını ilan etmek zorunda değil, siz duygularınızı biliyosunuz başka kimseyi ilgilendirmez bence

Bende sevmem eşimle olan biteni anlatmaktan
Çok anlatıp duranı da anlamam bay gelir, çekerim kendimi
Hele ki bu patavatsızmış, takmış sana. Merhaba merhaba ile kısıtlı kalmak lazım bence

evet aynen öyle sen üzülmüyorsun ki dedi. çünkü hiç bahsetmiyormuşun, ağlayıp anlatmıyormuşum. halbuki tv.de gördüğüm kadının ellerini annemin ellerine benzetip saatlerce ağlamışlığım var, yolda babama benzeyen bir amca görünce arkasından dakikalarca bakmışlığım var. rüya görüp kendimi dağılan evimde zannetip öyle olmadığını anlayınca şoklarım var. niye başkalarına bunu göstereyim anlatayım. aslında öyle duygusalım ki, karşımda biri ağlasın hemen gözlerim dolar. sokaktaki kedi köpek bile gözümün içine bakınca ağlarım.
ama kimseye göstermem. yazarken bile gözlerim doluyor.
ben olayın içinden geçerken sağlam duruyorum da sonrasında dağılıyorum.
mesela ailem dağıldığında çok sağlam durdum ama kimse bilmiyordu. yürüyüşe çıkardım, evime geldiğim bir yokuşm vardı. o yokuşu ağlamadan çıktığımı hatırlamıyorum. güneş gözlüklerime saklanırdım. eve geldiğimde bağır bağır ağladığımı biliyorum. üstümden pijamalarımı günlerce çıkarmadğımı, gözümü açtıktan saniyeler sonra herşeyi hatırlayıp akşama kadar sayısız antidepresan içtiğimi biliyorum. ama sor herkese hiç üzülmemişim ki.
off nerden nereye geldim arkadaşım,
boşver kimseye duygularını gösterme.

''Sana ne '' demeyi,haddini aşma demeyi öneririm.Siz kibarsınızdır ben HOŞT demiştim.
Bir iş arkadaşım sürekli bana eşin çok iyi diyordu konusu bile yokken.En sonunda tak etti,niye bu kadar ilgilisin kocama diye sordum ve aldığım cevaba göre de hoşt'u yapıştırdım.

canım şöyle diyorsun ;

ben kocamında kendi sevgimden de eminim ama sen daha nişanlısın umarım nişanlın gittiği yerden geri döner de ve kapağı kapat

canım şöyle diyorsun ;

ben kocamında kendi sevgimden de eminim ama sen daha nişanlısın umarım nişanlın gittiği yerden geri döner de ve kapağı kapat

Konudan bağımsız ben de çok donuk insanları anlamıyorum,bana sinsi geliyorlar,yani tamam her arkadaşına amanda kocam demezsin ama yakın arkadaşlarına denebilir, diyeceğin bir özledim yani tüm özelini dökmeyeceksin ki

İşyerinde bir Selma abla vardı kulakları çınlasın öyle soğuk bir kadındı ki sanki beni orda kesse ardından gayet rahat yemeğe gidebilirmiş gibiydi, bembeyaz bir surat, birsey demeye korkuyorsun gözlüğün üstünden üstünden bakacak diye

Ayrıca gene konudan bağımsız hepimiz birilerinin hayatını merak ettiğimiz için burdayız değil mi, yani yabancı değil o duygu,akşama kadar birilerinin kocasını eltisini bebesini kv kp görümcesini okuyoruz bazen konu sahipleri git dese de ısrarla yazıyoruz

İtiraf eden olur olmaz bilmem ama başkalarını merak etme içimizde var

konu sahibi demek ki bu syfayı yakın bulmuş burda özlediğini yazmış. o kızdan demekki haz etmiyor ki anlatmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…