Eşimi sevmediğimi iddia eden densiz arkadaş

konu sahibi demek ki bu syfayı yakın bulmuş burda özlediğini yazmış. o kızdan demekki haz etmiyor ki anlatmıyor

Ben de bir önceki yorumumda "gerçek hayatta" herkese değilse hile yakın arkadaşa insani duygularından bahsedebilir dedim, bahsetmeyedebilir tercih, ama ben genel olarak donuk insanları korkutucu buluyorum

Yani yeterince yakın bulsam belki paylaşabilirdim ama zaten geçmişte sosyal fobi tedavisi görmüş bir insanım özelimi anlatmak beni rahatsız ediyor. Arkadaşım rahatsızlığımı bilmiyor tabi. O kadar bile yakın görmemiş olabilirim. Ama sevdiğim akıllı zeki buldğum düzgün bi insan genel olarak arkadaşlık etme sebebim buydu.
Çok duygusalım ama içime atarım. Arkadaşım bunu hissetmeliydi bence ya da ben onu bu geveze boşboğaz haliyle kabullenmişken o da beni kabullenmeliydi arkadaşlık ediyorsa :)

Her alınan börtü böceği çiçeği kuşu yemek masasını, verilen çiçeği facebooka koymaktan bahsetmiyorum ya da sürekli koçiş modunda gezmekten, ama fazla ketum insan naçizane bana korkutucu geliyo, hani bazı tipler olur 10 senedir iş arkadaşındır evli mi bekar mı bilmezsin, konuşurken 40 kere düşünürsün acaba neyi had asma olarak görücek diye

Tedavinin bir parçası olarak yapabilirsin aslında, elbette herkese değil ama eşimi özledim demekte çok mahrem gelmiyo bana bilmem ben mi tuhafım

Tedavinin bir parçası olarak yapabilirsin aslında, elbette herkese değil ama eşimi özledim demekte çok mahrem gelmiyo bana bilmem ben mi tuhafım

Hayır daha önce de anlattım bir arkadaşa. Öyle değil olay. Bu kız ortalıkta bağıra bağıra ağlıyor benden de aynı tepkiyi bekliyor bence. Yoksa birgün durduk yerde eşim gelse rakı içmeyi özledm onunla dedm. Sen rakıyı özlemişimdir dedi direk. Yani ben hiç onu eleştrmedim. Tuhaf gelirdi hareketleri ama eleştirmedim. O öyle bana göre. 30umda değiştiremem bir insanı. Ama artık batıyor. Eşimi özledim demek değil sorun. Gün içinde böyle bir şey demeye ihtiyaç duymuyorum hiç. Genel ilişkimizden bahsederim. Ama ben eşimden bağımsız bi bireyim ve sohbet edece başka çok konu var..

O zaman elbette onun densizliği senin gudubetliğin değil

Ben o stile doğru gitmek istiyorum aslında.
Abi bildiğim biri öylesine ağzımdan cümleyi öyle çarpıtıp üstüme attı ki çok üzülmüştüm. İnsana en çok kendi ağzından çıkanı silah yapıyorlar. Ağzımı mimnimal düzeyde sadece iş için olabildiğince az açmaya karar verdim.

Sonuç olarak ben işyerimde sadece sosyal arkadaşlık yapıyorum kimseyle bir şeyler paylaşmıyorum. Sonra başıma gelip bela oluyorlar.

Ttalım özgüvenli olmak başka özgüvenli görünmek başka, mevzu ilişki olunca böyle değşişiyorsa anla ki altı yufka... Sende tuhaf bir şey yok emin ol. Ben de göze sokmam ah vah etmem... Al ayrıldık işte sevgilimle aylar oldu ne oldu? Acıdan geberdim ama kimse anlamadı... Duygusuz Kılıç hemen unuttu adamı dediler, gelip bana sorsalardı bir de... Boşverrrr....

Ahan aynı ben o Selma işte..

Bembeyaz donuk surat, soğuk nevale..

Yoksa o Selma ben miyim?

Biraz can yanma ile de alakalı bu..

İnsan tecrübeleri ile yoğruluyor, şekil alıyor.

Ünide eşimle yeni tanışmıştım , foto sordu güya yakın arkadasım. Gösterdim ne tatil çocuk, çok yakışıklı dedi. Teşekkür ettim kibarca..

Sonra arkamdan görmemiş Bi yakışıklı sevgilisi oldu gösteriyor demiş kaç kişiye..

Halbuki kendi sormuştu.

Hassas insanım bak unutmamışım.

Daha da bişi anlatmam göstermem kimseye

Ayıp ya! Sen ne anlarsın ne demek? Ben olsam herkesin aşkı seninki gibi yaygaralı olmaz derdim.

Bu kız senin dostun değil. İş yerinde küslük olmasın eyvallah ama seninle bu konuları konuşamayacağı bir mesafeniz olmalı.

Bence tabi...

Sevmiyorum para için evlendim ağzımızdan yüzümüzden para akıyo de en ufak derdin de eeee mantık evliliği yapçaktın bak bana ooooh de benim kocam hiç yapmaz de kocanı öv. En sonunda ay öf tamam der ama ben irtibatı keser ispatlamaya uğraşmazdım açıkçası

Ben kalbimle seviyorum lafla mafla vıcık vıcık senin gibi göstere göstere sevmiyorum dersin hem sana sevip sevmediğimi ıspatlamak zorunda değilim senin beni araştırmaktan başka işin yokmu dersin arkadaşım seni bunaltan insanlardan uzak dur

Bugün muhabbet yine dönüp dolaşıp bana geldi arkadaşlar :) ben eşimi sevmiyorum özlemiyorum diye bağırdım gülerek. Yaşlıca bir müdüremiz senin ağzını yırtarım sus bu lafı ben de bikaç kişiden duydum cevabı yapıştırdım, nerden çıktı bu laf dedi:) bayağı yayılmış nben de bir çıkarmış anlamadım ama kalbim çok kırıldı dedim. Adamın kulağına gidicek boşicak beni onu mu istyor anlamadım dedim. Müdürümüz de fesat insan çok falan dedi neyse ki. Arkadaşım sesini çıkaramadı. Sanki yüzyüze bu konuyu hiç konuşmamışız gibi davrandı. Böyle bir şey olmasını bekliyordum onu bu lafları için utandırmak istiyordum oldu. Ayağıma geldi fırsat. Kız da daha yanıma uğrayamadı. Hafifledim resmen. Umarım konu kapanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…