Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

Sana faydası olmamış. Başka psikoloğa git.

Hiç azalmış gibi değil, eşini sürekli arama, görme isteği normal değil. Daha doğrusu çözüm değil.
Eşinin seni sevmemesi (onunki mantık ilişkisi çünkü), sana saygı duymaması ilgi açlığı oluşturmuş sende.

Şu bdv de "kocam ilgisiz, kocamı sürekli bunaltıyorum" diyen kadınların eşlerinin hepsi bencil, arada şiddet gösteren, geri kafalı, kadını insan yerine koymayan tipler. Ve kadınların hepsi, ilgi sevgi saygı diye ezilmiş, benliği yok olmuş, sürekli yalvaran konumda.

İşin kötü yanı, kurtulabilen kadına denk gelmedim

Allah kurtarsın.

esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum demissiniz. Bu esinizden kaynakli bir problem degil .sizin asiri ilgi beklemenizden. Daha guvenemiyorsunuz bile. Esiniz hakli.

size nacizane tavsiyem 5 sevgi dili kitabını okuyun hem sizin sevgi dilinizi hemde eşinizin sevgi dilini çözmeye çalışın o zaman belki biraz daha rahat edersiniz

Hep aynı cümleler , çocuk gibisin... olgunlaş falan... Biraz fazla sorgulayınca karşı tarafın aktardıgı hep bu...
Sizde biraz rahat bırakın diyeceğimm ama sonra da o rahatlıkla gidiyor maalesef..

Sabredin aramayın .Azarlıyorsa hic aramam o merak etsin .Evde de hobi bul örgü,kitap filan .Baska seyler düşün .Özlesin merak etsin.2_3 arasın acmayın merak etsin .Duymamısım dersiniz .

mantik iliskisi diyosunda, anlasamiyoruzki pek. cok kavga ediyoruz.. banada sevmese benimle birlikte olamaz gibi geliyor, ama ayni zamanda seven insanda boyle davranmaz diyorum..

Haklisin, cocuktan sonra dahada salabilirim kendimi , zaten biseyler duzelmedende cocuk yapmak istemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun ne diyim.
vakit gecirmeye calisiyorum , ama bekar degilimki evliyiz biz. neden evlendik konusmayacak bisey paylasmayacaksak? her aradigimda yogunum dicekse beni geri puskurtecekse bi sekilde. neden birlikteyiz madem..

Ahhh zavalli kocan. Senin isin gücün yok galiba yogun calisan adamin seni günde 3 kere aramasini bekliyorsun. Aksam evine gelmiyor mu görüşemiyor musunuz? Valla kk nin ilgi bekleyen prensesleri beni her gün dehsete dusuruyor.

Bende calisiyorum, ama ona vaktim var hep. onun kadar yogun degilim ama esim seyahat ediyo ayda 1 hafta yok.
bu sefer 2 haftadir ayriyiz mesela. gorusemiyoruz yani anca telefonda.

Bende calisiyorum, ama ona vaktim var hep. onun kadar yogun degilim ama esim seyahat ediyo ayda 1 hafta yok.
bu sefer 2 haftadir ayriyiz mesela. gorusemiyoruz yani anca telefonda.
Gorusemiyorsaniz is degisir tabii. Ben de su an esimden isi dolayisiyla ayri sehirlerdeyim. Sabah bi yasiyor mu diye ariyorum. Bir de aksam o kizini ariyor :). Yetiyor bu kadari bize. Tabii herkesin beklentisi ayri

Esim beni mecburiyetten ariyor kesinlikle, bunun bende iyice farkina vardim artik. bu seyahatinde 10 gundur ayriyiz suanda, ve sanki ben dirdir etmeyeyim aramayayim falan diye ariyo beni konusacagimizi konusup kapiyoruz. zaten saat farkida var arada ben yatiyorum esim yeni kalkmisken.

ben fazla bunalttim dogru, ama suanda ne yapsam batar oldu ve en kotusude beni mecburiyetten aramasi. istemeden yani. buda bana beni sevmedigini dusundurtuyo. nasil kazanabilirim.. eskiye donermi biseyler sizce

Ayy burdaki günde 3 kere aranirmi sen ergenmisin sevgili degilsiniz artik evlisiniz yorumlarini hayretle okudum. Boyle tipler insani evlenmekten sogutur. Bide bunlar evlendikten sonra kocalarinin degistiginden yakinirlar. E sen artik sevgili degiliz diyip aramiyosun bile adami sen bile degismissin adam degisince sorun etmeyin o zaman. Sacma evlilik kalibina sokmayin kendinizi. Gunde 3 kere konusmanin neresi cok hele bide il disindaysa? Gunde 3 kere 2şer dksini esine ayirmayi sacma bulan insanda ne biliyim tuhaf geldi bana. Ben size hak veriyorum ama esiniz vermedigi icin problem bu. Adamin konusasi varsada surekli siz yapınca sikayet ediyo. Insan yapisi iste genelde sahip olduklarimiza nankor davraniriz. Tek yapmanız gereken aramamak yani bunun baska en ufak bi cozumu yok. Aramamaninda 2 sonucu var siz kendinizi geri cektiginizde ya o aricak ama bunu farketmesi hemen 1 2 gunde olmaz sabretmelisin. Yada aramamaya devam edicek bu durumda zaten yapicak bisey yok demekki adam cidden telefonda iletisimi sevmiyo bunuda kabullenmen gerekicek

aklınıza aramak, yazmak geldiğinde başka birşeylerle uğraşın, dikkatinizi başka şeylere yönlendirin.. umarım en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı...

mantik iliskisi diyosunda, anlasamiyoruzki pek. cok kavga ediyoruz.. banada sevmese benimle birlikte olamaz gibi geliyor, ama ayni zamanda seven insanda boyle davranmaz diyorum..
Çünkü eşin sevgiyi bilmiyor. Onun için kadın evdeki bir robot.
Kocası ne isterse onu yapan, itaatkar, laf dinleyen bir nesne.

Sen ise her insan gibi aklı başında, kendi kararlarını alabilecek zekaya ve akla sahip bir bireysin. Elbette çatışırsınız.

Seninki de sevgi değil alışkanlık ve inat. İçten içe seni istediği gibi sevsin diye adamla inatlaşıyorsun ama boşa.
Adam en başından ben buyum, değişmem, işine gelirse demiş.

Sen istediğin kadar değiş, o değişmeyecek.
Sen değiştikçe mutlu da olmuyorsun. Handikap burada.

Bakın şimdi sizi kınamadım. Kontrol altında tutmak da bir şeyi değiştirmez maalesef.
Benim de sevgilim askerde. Hep kavga ederdik az konuşuyoruz diye erken yatıyor çünkü. Tabii burada saat geri, dolayısıyla bana yeterli gelmezdi. Sivilde de gümde 12 saat çalışır haftada bir görüşürdük Allah için bayağı zaman ayırırdı. Ama çok fazla konuşamazdık. Neyse. Konuyu sabote etmeyeyim ama son bir haftadır elimde olmayan bir sebepten dolayı soğudum ondan. Hani buraya gelse de olur gelmese de olur.
Ve ne oldu biliyor musunuz ?
Bunu fark etti.
Kaybetmemeye çalışıyor artık uzaklaştığımı iddia ediyor ki haklı. Geç kaldı.
Fazla arayıp sormamaya çalışın. Sizi suçlamıyorum asla. Hatta anlayışlı olun (değilse de öyle davranın yani konuşmasak da olur modunda) kendi fark eder haydaaa Nilay’a ne oluyor diye.
Öneririm. Ama bunu tavır alır trip atar gibi yapmayın. Arada büyük fark var. Hemen anlıyorlar salak değillerse.

Erkekler bizden farklı. Sürekli aramayi iletişim halinde olmayi sevmiyolar. Bende sevgiliyken daha çok aramasını mesaj atmasını isterdim. Baktim ben istedigimle kaliyorum. Evlendim. Gittiğim yeri bile söylemedim akşam öğrendi vs. Bende gün içinde sorsaydin söylerdim dedim. Her gün arar nerdesin napiyosun falan. Ben kendimi çekince o gelmeye başladı. Siz de öyle yapin ve zamana birakin

Bence sen haklısın günde iki defa aramak zor bişey değil eşim sabah gidip akşam gelen adam o bile en az üç dört defa arar mesaj atmasını saymıyorum bile serviste gelirken giderkende mesajlaşırız bence kocanızda bi anormallik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…