Sana faydası olmamış. Başka psikoloğa git.Ben psikologtan destek aldim aslinda, diger konumda yazmistim sanirim, 8-9 ay kadar gorustum.
Bana normalsin yada degilsin demedi tabiki, kendi kendimin farkina varmami saglayacak sorular sordu yonlendirdi beni. Aslinda sunu hatirliyorum ben esime pek kizamiyorum ve dediginiz gibi durumu cok kabullendim, psikologta bana simdi esine kiz nilay, simdi cok kizginsin ve hakkini ara seklinde calismalar yaptiriyordu. yaradimi hem evet hem hayir.
daha az bagimliyim esime, fakat hala kendimi hakkimi aramiyorum.
esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum demissiniz. Bu esinizden kaynakli bir problem degil .sizin asiri ilgi beklemenizden. Daha guvenemiyorsunuz bile. Esiniz hakli.Merhabalar,
benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..
Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.
aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..
esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.
kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.
ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..
Merhabalar,
benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..
Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.
aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..
esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.
kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.
ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..
Sabredin aramayın .Azarlıyorsa hic aramam o merak etsin .Evde de hobi bul örgü,kitap filan .Baska seyler düşün .Özlesin merak etsin.2_3 arasın acmayın merak etsin .Duymamısım dersiniz .Bende calisiyorum, esimden rahat bir isim var ama gunum iste geciyor. Seyahatteyken yalnizim burda, eve gidip yemek yapiyorum, spor yapiyorum arada, tv izliyorum ama aklim genelde esimde ne yapti diye, aramadiysa bekleyemiyorum, beklemek zor geliyo bana. aramak istiyorum bir an once, o yuzden sabirsiz davranip ariyorum. bu sefer ters tepiyor esim yogunum demedimmi neden ariyosun diyo mesela. veya tahammulsuzlesiyo iyice kabalasiyo tartisiyoruz..
Sana faydası olmamış. Başka psikoloğa git.
Hiç azalmış gibi değil, eşini sürekli arama, görme isteği normal değil. Daha doğrusu çözüm değil.
Eşinin seni sevmemesi (onunki mantık ilişkisi çünkü), sana saygı duymaması ilgi açlığı oluşturmuş sende.
Şu bdv de "kocam ilgisiz, kocamı sürekli bunaltıyorum" diyen kadınların eşlerinin hepsi bencil, arada şiddet gösteren, geri kafalı, kadını insan yerine koymayan tipler. Ve kadınların hepsi, ilgi sevgi saygı diye ezilmiş, benliği yok olmuş, sürekli yalvaran konumda.
İşin kötü yanı, kurtulabilen kadına denk gelmedim
Allah kurtarsın.
Ne güzel kendini farkındasın. Güvenini geliştir yoksa çocuk olduktan sonra vücut değişimi yaşadığında ıyice içinden çıkılmaz bir hal alabilirsin. Hormonlar desen neredeyse dile gelip konuşuyorlar. O yüzden dinginles, dışarı çık, arkadaş edin ne bilim yemek hazırla bol bol vaktini geçir yani :)
Ahhh zavalli kocan. Senin isin gücün yok galiba yogun calisan adamin seni günde 3 kere aramasini bekliyorsun. Aksam evine gelmiyor mu görüşemiyor musunuz? Valla kk nin ilgi bekleyen prensesleri beni her gün dehsete dusuruyor.
Gorusemiyorsaniz is degisir tabii. Ben de su an esimden isi dolayisiyla ayri sehirlerdeyim. Sabah bi yasiyor mu diye ariyorum. Bir de aksam o kizini ariyor :). Yetiyor bu kadari bize. Tabii herkesin beklentisi ayriBende calisiyorum, ama ona vaktim var hep. onun kadar yogun degilim ama esim seyahat ediyo ayda 1 hafta yok.
bu sefer 2 haftadir ayriyiz mesela. gorusemiyoruz yani anca telefonda.
Bu şekilde eşini kesinlikle kaybedersin
Tam tersi için çabalarken. Yani ben bile burda bunaldim.
Eşim ile hiç gün boyu mesajlaşip konuşmayiz. En fazla ekmek alinsin diye yada akşam yemeği konuşulur.
Eve geldiğimizde önce biraz ayri takilir, yani ben tablet, o laptopta stress atariz, tv bakariz ve ondan sonra çayimizi içip konuşuruz.
Ilgi öyle her gün her 2 saatte konuşmak demek değil ki. Ilgi arada "seni seviyorum" demen, yada mutfakta bir öpücük demek yada en paspal halinde bile 'ne güzelsin bügün" gibi laflar duymak. Bunun içinde biraz özgür birakmak, boğmamali bir insan.
Eşin artik zorunluk diye ariyor seni, istediğinden dolayi değil. Senin mizmizlamani önlemek için. Lütfen güçlü ve bağimsiz bir kadin ol. Eşine trip atma ama fazla aramalarini kes.
aklınıza aramak, yazmak geldiğinde başka birşeylerle uğraşın, dikkatinizi başka şeylere yönlendirin.. umarım en kısa zamanda çözersiniz sorunlarınızı...Acikcasi onun aramasina pek gerek kalmiyo ben sabredemedigim icin yani tabi bu is icin seyahat ettigi zaman boyle, sabah yarim saat bekliyorum aramadiysa dayanamayip ariyorum/ yaziyorum.
ben aramazsam oda aramazda konusamayiz diye ben bastan boyle dusunup ariyorum.. fazla odaklanmisim gibi esime.
Çünkü eşin sevgiyi bilmiyor. Onun için kadın evdeki bir robot.mantik iliskisi diyosunda, anlasamiyoruzki pek. cok kavga ediyoruz.. banada sevmese benimle birlikte olamaz gibi geliyor, ama ayni zamanda seven insanda boyle davranmaz diyorum..
Siz de yogun olacak birseyler bulsaniz esinize odaklanmaktan vazgecersiniz aslinda.Aslinda guvenmemek icin bir sebebim yok, herhangi bir yanlisi olmadi bugune dek. Ama haklisiniz ilgi bekliyorum konusmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?