Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

N nilayblt

Ben bir kadın olarak bile nefret ediyorum öyle sık sık aranmaktan.
Tam işinize konsantre olmuşsunuz telefonum çalar, arayan eşim. Önemlidir diye açarım "ne haber nasılsın, ne yapıyorsun" diye geyik muhabbetine girer. Yahu adam akşam görüşmeyecek miyiz? Nedir bu gün ortasında aramak. İşim var gücüm var. Ekmek paramı kazanıyorum öyleyse bırak da hak edeyim. Ben de işim var diyerek kapatırım telefonu.
Cidden çok sıkıcı bir şey yaptığınız. Eşinize hak veriyorum. Allah yardımcısı olsun. Benimki erkek olduğundan fazla takmıyor ama kadınlara böyle söyleyince olayı büyütürler. O yüzden Allah eşinize yardım etsin.

Düşünelim .. eşimin yoğun işi var diyorsun. mesela benim eşim öğretmen tenefüse bile çıktığında sürekli soru soruyorlar hiç boş kalamıyor. Gün içinde aramaya kalksa arayamaz. Zaten ben okul önceciyim sınıftan çıkamıyorum telefona bakamıyorum. O arasa bile açamam.

Eşinin yoğun işi varsa arayamamakta haklı.

Sizi eski konunuzdan hatirladim. Esiniz sosyal hayatiniza mudahale ettigi icin yalnizlasip, esinize sariyor olabilir misiniz?

3 saatte bir aramak nedir ?
ben olsam açmazdım yoğun işde çalışıyorum ve günde herkes toplam 2 defadan fazla telefonumu açmam açamam bende şuan flörtleşiyorum ama adam isyan ettikçe yanlış yoldayım galiba çocuk gibi davranıyor deyip bitirmek istiyorum

işe girin kursa gidin
gezin
komşularınıza yemek götürün muhabbet edin

Adam haklı .
Ay ben bile darlanırım ya.
Bir rahat bırakın şu adamcağızları .

sizde benim gibisiniz... tedavi görün bence.

Banada bu tablo esimi hatirlatti nedense. bende bazen bos bos otursa bile musait olsa bile yogunum neden ariyosun moduyla konustugunu dusunuyorum, inanmiyorum.
Kimse 24 saat dolu dizgin yoğun olamaz bence. Fazla yüz verip tepenize çıkartmış olabilir misiniz? Siz de ona ilgi göstermeyin aramayın yazmayın görsün ilgisizliği. Sinir oldum

beni de eşim bu hale getirdi en basta ilgi göstere göstere öldü. o zmnlar ben diyordum ikimizde çalışıyoruz (nişanlıyken)
birbirimize güvenmemiz gerek . cocuk olmayalım...

evlendik adam yogunluktan arayamaz soramaz oldu. ben ne oldum hasta oldum. ilgi göstermiyor diye.
umrunda mı ilgi beklemem , değil demek ki bende o aramadan aramıyorum artık gün içinde.

Arayıp sorman çok doğal niye bu kadar zoruna gidyo acaba eşinizin sizde hiç üstüne gitmeyin sonuçta o sekilde mutlu olamiyosunuz

Adam geri püskürtmenin yolunu hakaret etmekte bulmuş ve işe yarıyor :)
Haksız diyemeyiz, arama dendiği halde inatla aramaya devam eden bir kişi karşı tarafın lafını sallamıyordur, ben niye onu sallayayım.
Ha iki taraf da niye boşanmıyor madem beklentiler bu kadar farklı ilginç.

Esim yogun degilken ve calismiyorkende (ornek: arkadasiylayken bugun) acmayabiliyor. o yuzden ben esim sadece isteyken yogun acmayabilir diyemem, disardaykende acmayabiliyor cunku. buda sanirim telefonda uzaticagimi dusunuyo o anda ve acmiyo, veya sonra ararim diye dusunuyo bi degeri yok aramamin cok aradigim icin.

Sizi eski konunuzdan hatirladim. Esiniz sosyal hayatiniza mudahale ettigi icin yalnizlasip, esinize sariyor olabilir misiniz?

burada yalnizim o bir gercek. Fakat ben genel olarak ilgiyi, iletisimi seven biriyim hep oyleydim diger iliskilerimdede. o yuzden esimin beni kisitlamasiyla ilgisi yok bunun. burada akraba es dost olmadiginin etkisi olabilir belki.

nasil cikicam bu durumdan bilmiyorum ama esimin sevgisini hissedemiyorum artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…