N nilaybltBakın şimdi sizi kınamadım. Kontrol altında tutmak da bir şeyi değiştirmez maalesef.
Benim de sevgilim askerde. Hep kavga ederdik az konuşuyoruz diye erken yatıyor çünkü. Tabii burada saat geri, dolayısıyla bana yeterli gelmezdi. Sivilde de gümde 12 saat çalışır haftada bir görüşürdük Allah için bayağı zaman ayırırdı. Ama çok fazla konuşamazdık. Neyse. Konuyu sabote etmeyeyim ama son bir haftadır elimde olmayan bir sebepten dolayı soğudum ondan. Dolayısıyla fazla arayıp sormuyorum da. Heyecanlı değilim gibi. Hani buraya gelse de olur gelmese de olur.
Ve ne oldu biliyor musunuz ?
Bunu fark etti.
Kaybetmemeye çalışıyor artık uzaklaştığımı iddia ediyor ki haklı. Geç kaldı.
Fazla arayıp sormamaya çalışın. Sizi suçlamıyorum asla. Hatta anlayışlı olun (değilse de öyle davranın yani konuşmasak da olur modunda) kendi fark eder haydaaa Nilay’a ne oluyor diye.
Öneririm. Ama bunu tavır alır trip atar gibi yapmayın. Arada büyük fark var. Hemen anlıyorlar salak değillerse.
Merhabalar,
benim sorunum esimden ilgi , sevgi beklemem ve bir turlu bunu tam anlamiyla hissedememem. Esimin benim beklentilerim yuzunden isyan etmesi, bana soguk davranmasi, eger ustelersem kabalasmasi ve kavga etmemiz..
Esimde bende calisiyoruz, o sıklıkla yurtdisina seyahate gidiyor, 1-2 hafta kaldigi oluyor bazen. 3 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ama kismetse Turkiyeye donecegiz yakinda.
beklentilerim gun icinde 1-2 kere konusmak, bi vakit ayirip beni aramasini veya mesaj atmasini bekliyorum, esimde mesajlasmaktan nefret ediyo, o yapmayinca ben dayanamayip ariyorum veya yaziyorum , abartmazsam sorun yok konusuruz ama seyahatteyse icim icimi yiyo aramadan duramiyorum, bu sefer geriliyoruz beni cok bunaltiyosun diyo, 3 yasinda cocuk gibi davraniyosun diyo ve saygisizlasiyo bazen hakaret ediyo bana.
aslinda istedigim deger gormek, sevgi ve saygi gormek esimden.. bunlar icin ne yapmam gerekir?
hep bi iletisimde olmak istedigim dogru, belki sevgililikteki gibi kalmaya calisiyorum sorun bu bilmiyorum, ama icimden hep temas halinde olmak geliyor. en azindan 3-4 saatte bir konusmak istiyorum. esimse bunu istemiyo ve ben diretince kabalasiyo bana saygisizlasiyo kendini cekiyo , en kotusu ise hakaret ediyo ve kavga ediyoruz..
esimin yogun bir isi var, hepte oyle olacak gibi isini cok seviyo. cocukta dusunuyoruz yakinda ama iliskimizi duzeltmek biseyleri rayina oturtmak ve ben kendi icimdede esimin sevgisine guvenmeyi istiyorum cocuktan once.
kavga esnasinda bana Allah seninde benimde yardimcim olsun, kendime uzuluyorum dedi. nasil bir duzen kurucaz merak ediyorum dedi.. 3 yasindaki aklinla nasi cocuk olcak dedi, bana boyle yapiyosan ona ne yapicaksin dedi... benim hic olgun davranmadigimi cocuk gibi davrandigimi dusunuyor.. cok ariyorum mesaj atiyorum ilgi bekliyorum diye, ozellikle o seyahatteyken.
ne yapmaliyim sizce? nasil yoluna girer hersey..
Konu bu kadar aynı olunca farklı üyeler olduğuna inanmak güç.
Ozguvensiz davrandigim konusunda cok haklisiniz. kiskaniyorum ve merak ediyorum, bugune kadar guvenimi sarsacak birsey yasanmadi ama yinede ben kontrolcu davraniyorum.. ayni zamanda beni aramaz ilgilenmezsede uzuluyorum endise duyuyorum ve bu yuzden ben ariyorum . en azindan konusmadan gecirmeyelim diye..
Toplanıp gidelim bencesizde benim gibisiniz... tedavi görün bence.
Kimse 24 saat dolu dizgin yoğun olamaz bence. Fazla yüz verip tepenize çıkartmış olabilir misiniz? Siz de ona ilgi göstermeyin aramayın yazmayın görsün ilgisizliği. Sinir oldumBanada bu tablo esimi hatirlatti nedense. bende bazen bos bos otursa bile musait olsa bile yogunum neden ariyosun moduyla konustugunu dusunuyorum, inanmiyorum.
Toplanıp gidelim bencegrup indirimi alırız
Tecahül-i arif mi yapıyosun beybi? Tabi ki oPeace senmisin ?
Ben bir kadın olarak bile nefret ediyorum öyle sık sık aranmaktan.
Tam işinize konsantre olmuşsunuz telefonum çalar, arayan eşim. Önemlidir diye açarım "ne haber nasılsın, ne yapıyorsun" diye geyik muhabbetine girer. Yahu adam akşam görüşmeyecek miyiz? Nedir bu gün ortasında aramak. İşim var gücüm var. Ekmek paramı kazanıyorum öyleyse bırak da hak edeyim. Ben de işim var diyerek kapatırım telefonu.
Cidden çok sıkıcı bir şey yaptığınız. Eşinize hak veriyorum. Allah yardımcısı olsun. Benimki erkek olduğundan fazla takmıyor ama kadınlara böyle söyleyince olayı büyütürler. O yüzden Allah eşinize yardım etsin.
Sizi eski konunuzdan hatirladim. Esiniz sosyal hayatiniza mudahale ettigi icin yalnizlasip, esinize sariyor olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?