Esimi soguttummu? cok sey mi istiyorum..

is seyahati yokken 3 saatte bir falan degil tabi, konusmak istedigimde yada soyleyecek bisey oldugunda ariyorum. ama uzaktayken evet konusmak istiyorum sıklıkla.o istemeyincede bunaliyo bikiyo, geri puskurtuyo beni..

calisiyorum bende aslinda. esimle samimi bi iliski istedim sadece. deger gormeyi sevilmeyi. kari koca olmak boyle bisey degilmidir.. bir olmak yani.
bizde ben bi adim ileri gittigimde sert bi duvar oluyo esim. o kadar istemiyo artik alanina girmemi. sorumlusu benmiyim bilmem ama insan sevdigi karisindan bikarmi.

o anda yariyo ona gore, aramiyorum rahat birakiyorum ama ya iliskimize verdigi zarar? bana saygisizligi?
hic bi onemi yok demekki.

o anda yariyo ona gore, aramiyorum rahat birakiyorum ama ya iliskimize verdigi zarar? bana saygisizligi?
hic bi onemi yok demekki.

Bu kavgaların ilişkinizi yıprattığını düşünüyorsan arama deyişine saygı göster o zaman.

belliki sizinde aranmak gibi bir beklentiniz yok sorun olmuyodur esinizle.
fakat bende durumlar farkli
Zaten aksamlari dip dibeyiz surekli.bazen haftasonlari gozunun icine bakiyorum disari ciksin diye.severim ben tek basima takilmayi.yapacak bir suru sey var.yalniz esiniz is seyahatine cikip birkac gun goresemediginiz oluyormus.oyle olsaydi gunde 3_4 kere degil ama 2 gunde 1 kez aramasini beklerdim bende belkide.

Ben açıkçası adamın da tuhaf olduğunu düşünüyorum.
Yani karın bu, bağımlı bir kişilik belli, değişmeyecek de, senelerdir kavga edip duruyorsunuz.
Koca neden boşanmıyor acaba? Kadın hem çalıştığı hem yemek yaptığı hem kocasının bir dediğini iki etmediği için egosu mu okşanıyor nedir?
Yani dediğim gibi karısı değişmeyecek, bu ilişki böyle aramasana mal vs sürüp gidecek, adam da düşündüğümüz kadar rahatsız değil demek ki.

Bazı kadınların hayatı eş kişisi üzerine kurulmuş oluyor ve bu bence hastalıklı bir durum. Sizin durumunuz da öyle geldi bana. Eşimi işteyken (önemli bir durum yoksa) aramam. O msj atmazsa ben de atmam. İkidebir msj atmak ya da aramak beni fazlasıyla gerer. Ne kendime yaptırırım ne de başkasına yaparım. Adamın yakasını bırakın. Kendi hayatınızı kendiniz üzerine kurun. Eşiniz üzerine değil. Bi darlamayın adamı. Insaf edin. Nefes alsın

Haha ben de gözünün içine bakıyorum bi yere gitse de tek takılsam diye

Ben artık bu kişinin rahatsız olduğuna inandım valla, troll olsa bu kadar istikrarlı bir trollük yok :)
Her iki ayda bir aynı konu, konunun içinde herkese uzun uzun aynı şeyleri anlatma falan.

en çok demetooo ya güldüm. kaç gün ban yemişti acep

O kadar diretmişsiniz ki artık aramayla ilgili her talebiniz kavgayla sonuçlanacak. Bence artık aramayın üstelemeyin biraz tutun kendinizi. Onun sizi merak etmesine özlemesine fırsat verin. Böyle yaparak onu daha da itiyorsunuz kendinizden. İlgi sevgi beklemeyin demiyorum bekliceksiniz elbette. Ve bence gün içinde 2-3 defa 2-3 dakika da olsa konuşulabilir buna bisey demiyorum. Ama bagimli hale getirmissiniz kendinizi. Ona da bunu hissettirmişsiniz. Size ettiği hakaretler ve diğer seyler icin yorum yapmıyorum eşinize de bu konuda hak vermiyorum ama arama konusunda lütfen kendinizi durdurun.

Fazla üzerine gitmeniz onu bunaltır..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…