- 19 Mayıs 2020
- 47.358
- 212.735
- 598
Benimki geçmedi mlsf.Ay seninki en azindan dogumdan ya. Benimki hunharca öpüşmekten ahshd doktor kutleme geçmeyebilir dedi, gecmiyor mu gerçekten? Bazen sinirimi bozuyor küt küt. Hele sakizi kontrolsuz, dikkat etmeden cignersem annem "her an cenen cikacak gibi geliyor yapma" diye serzeniste bulunuyor artik
Pff. Yaparken iyiydi de sonrasini begenmedimBenimki geçmedi mlsf.
Selamun aleyküm diyip nikah tarihi alınmıyorsa evlilik öncesi belli olmuyor mu bu konular? Yani bence adamda çoğu şeyi nasılsa değişir diyip görmezden geldi bence. Sevgilik en çok temasın çekimin olduğu dönem sonuçta kadın dudaktan öpüşmüyorum diyor ne bilim konunın kendisi ilginç zaten baştan sonaBu konularda normallik anormallik dışardan birinin vereceği karar değil zaten. Bir taraf mutsuzsa, hatta boşanma lafı geçtiyse anormallik burda oluyor. Konu sahibi ön sevişmesiz kamyoncu usulü bir an önce bitsin isteyen tek kadın, yani benim gördüğüm öyle. Kendimden biliyorum, haftada iki ilişki bile doyurucu bir seks dönüyorsa yeterli oluyor, adam seksin olmayışından değil aslında, temassızlık ve isteksizlikten şikayetçi. Çekmeyen bilmiyor bunu.
Evlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?Selamun aleyküm diyip nikah tarihi alınmıyorsa evlilik öncesi belli olmuyor mu bu konular? Yani bence adamda çoğu şeyi nasılsa değişir diyip görmezden geldi bence. Sevgilik en çok temasın çekimin olduğu dönem sonuçta kadın dudaktan öpüşmüyorum diyor ne bilim konunın kendisi ilginç zaten baştan sona
Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabiAdam neyi manipüle ediyor?
Yatağa telefonla giren, sevişirken dahi öpüşmeyen, işini hızlı bitir diyen kadın burada.
Bir kadın konu açsaydı kocam önsevişme yapmadan işini görüp gidiyor diye neler denirdi.
Farkı ne?
Anne olup es olmayi unuttum ben. Kizimiz disleri tamamlana kadar icimizden gecti. Sonra korkuyorum dedi yanimiza geldi. Tekmeyi vurdum yataktan salona postaladim. Esimi Sonra okul basladi gereksiz yere daha ilk okuldan gelecek stresi sardi vs vs.Evlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?
Bazı kadınlar evlenene kadar farklı davranırlar bence öyle bir olay. Sevgiliyken anlamamış olsa dahi şu an bu adama uymuyor, adam böyle mutsuzsa ayrılmalı. Ki boşanma lafı geçmeye başlamış.Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabi
Bence her ust uste gelmis.Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabi
Ne bilim bu kadar teması seven biri sevgiliykende yakın davranmıştır severek evlendik vs diyince öyle düşündüm herhaldeEvlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?
Evet o konuda kesinlikle katılıyorum mutsuz bir evlilik daha zorBazı kadınlar evlenene kadar farklı davranırlar bence öyle bir olay. Sevgiliyken anlamamış olsa dahi şu an bu adama uymuyor, adam böyle mutsuzsa ayrılmalı. Ki boşanma lafı geçmeye başlamış.
Sevgiliyken anlamadı diye ömür boyu böyle bir hayata razı gelmesin kimse
Yani sıkıntılı bir iletişim şekli o konuda zaten kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi adamda da hatalar buldumBence her ust uste gelmis.
Sadece opusmeyi sevmese veya temasi sevmese orta yol bulunup idare edilir.
Ama yataga telefonla girip muhabbet etmek istemedigini, on sevisme sevmedigini, şipşak olsun bitsin istedigini vs evlenmeden once sevismedilerse bilemez.
El ele bile tutuşmadan bilmem kaç sene sevgililik yürüten tipler var. Sevgililikte elde tutmak için erkeğin her istediğini yapan evlilik sonrası ya da çocuk sonrası frijite bağlayan, erkeği yok sayan kadınlar var.Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabi
Bu konuyu konu sahibi eşim telefonu elinden düşürmüyor, yatakta bile telefon sürekli elinde, yakınlaşmak istiyorum sarılmıyor öpmüyor, ilişki sırasında hemen olsun bitsin istiyor diye anlatsaydı, çoğunluk derdi ki aaaaa adama bak telefon karısından daha mı önemli, telefon elinden düşmüyorsa aldatıyordur sosyal medya hesaplarının şifresini bulup gir bakalım neler karıştırıyor, eşini seven adam sarılmadan öpmeden duramaz, bunları yapmıyorsa başkasına gönlü kaymıştır.Bazı kadınlar evlenene kadar farklı davranırlar bence öyle bir olay. Sevgiliyken anlamamış olsa dahi şu an bu adama uymuyor, adam böyle mutsuzsa ayrılmalı. Ki boşanma lafı geçmeye başlamış.
Sevgiliyken anlamadı diye ömür boyu böyle bir hayata razı gelmesin kimse
Peki şu an eşiniz boşanmak mı istiyor? Ne durumdasınız?Anne olup es olmayi unuttum ben. Kizimiz disleri tamamlana kadar icimizden gecti. Sonra korkuyorum dedi yanimiza geldi. Tekmeyi vurdum yataktan salona postaladim. Esimi Sonra okul basladi gereksiz yere daha ilk okuldan gelecek stresi sardi vs vs.
Yapma dedi yaptim etme dedi ettim..
Cekiyorum simdi konu basligindaki arkadas gibi.
Ay bir el atıp durtmez mi insan sevgiliyken ya çok ilginç bu kadar buzdolabililik iptal yarabbim iptallllllEvlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?
Yanlış anlamayın yargılamak için sormuyorum sadece merak ettim. Hiç aklınıza gelmedi mi böyle davranınca eşinizin sizden sıkılacağı?Anne olup es olmayi unuttum ben. Kizimiz disleri tamamlana kadar icimizden gecti. Sonra korkuyorum dedi yanimiza geldi. Tekmeyi vurdum yataktan salona postaladim. Esimi Sonra okul basladi gereksiz yere daha ilk okuldan gelecek stresi sardi vs vs.
Yapma dedi yaptim etme dedi ettim..
Cekiyorum simdi konu basligindaki arkadas gibi.
Bir hafta sonu ben artik biktim bitti gidiyorum seni sevmiyorum dedi pazartesi adliyede anlasmali bosanma dilekcelerini vermistik. Kizimiz icin vazgecti. Ama degismezse bir seyler gene gidicek.Peki şu an eşiniz boşanmak mı istiyor? Ne durumdasınız?
Bu raddeye gelene kadar neden hiçbir şey yapmadınız peki?Bir hafta sonu ben artik biktim bitti gidiyorum seni sevmiyorum dedi pazartesi adliyede anlasmali bosanma dilekcelerini vermistik. Kizimiz icin vazgecti. Ama degismezse bir seyler gene gidicek.
Yanlis anlasilcak bir sey yok ki.Yanlış anlamayın yargılamak için sormuyorum sadece merak ettim. Hiç aklınıza gelmedi mi böyle davranınca eşinizin sizden sıkılacağı?
Kaybetmek korkusu kalmamış hiç onun rahatlığıyla mı böyle davrandınız hep?
Bildigimi, gordugumu yapmak kolay ve konforlu geldi. Kizi icin her seyi yapabilecegini bilmek her seye katlanabilcegini sanmak.Bu raddeye gelene kadar neden hiçbir şey yapmadınız peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?