eşimin ablası gibi duruyomuşum

Evet esin senden ufak duruyor fakat kizil sacli fotografta bu gecerli ama siyah sacli halin küçük duruyor ayrica bende fena halde meryem uzerliye benzettim seni birde makyajsiz foto bu esin senden her ne kadar kucuk durursa dursun sen zaten guzel hatunsun birde makyajla esinin yaninda bebek gibi durursun o fark ortadan kalkmis olur... Ayrica Kime ne insanlarin yas farkindan boy farkindan buyuklugunden kucuklugunden birde esim diyorsun evlenmissiniz yani o yorumlar ne kadar itici oyle... Mideni mi bulandirmaya calisiyorlar cozemedim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hanidir bakıyorum kavga mı çıktı acep niye bu kadar uzadı diye...
Özet olarak; gayet güzelsin ve çok hoşsun kıskanç çekemeyen tipler kusur bulup moral bozmaya çalışmışlar yoksa gerçekten çirkine çirkin denmez, gerçekten kötü dursa söyleyemezler öyle.
Biraz kilo verip saçını koyu renk bırak, kaşlarını kalınlaştır ve çok makyaj yapma ki zaten ihtiyacın da yok.
 
Ateşler içinde günlerce hastalıktan kıvranırken,sizi hastahaneye götürmeyen,bir bardak su dahi vermeyen vicdansız bu muymuş?
Yazık gençliğine,güzelliğine yazık ne diyeyim.

Sen çok yaşa....
Bu konuyu okumuştum önceden....
Hastalıktan ölmek üzere olduğu halde bakmayan koca konusunuda okudum....
Avatar aynıydı ama nick mi değişmiş anlayamadım.....

Bebek Yüzlü canavar yavrum senin kocan maalesef diğer konuna ithafen diyorum
 
Evet arkadas Meryem uzerliye benzetmes bnde ilk gordugumde cok benzettim maşallah cok guzelsiniz esinizlede cok yakisiyosunuz canim kiskanmislar cekememisler sizi
 
Eşiniz küçük duruyor lise öğrencileri gibi. Siz gayet genç ve güzelsiniz. Eşiniz sakal falan bıraksın. Biraz daha olgun durur. Konu hortlamış ama ben buradan Söylemek istedim. Merhamet bi insanda aranacak en önemli ,ilk özelliktir. Merhameti olmayan bencil insandan hayat arkadaşı olmaz. Merhamet öğrenilmez. Cahilliğe verilmez. Üzüldüm halinize. Sakın yüz vermeyin sakın tepenize çıkarmayın sevgınızle. Zannımca eşiniz bencilce yetiştirilmiş
 
Geçen de kaynanamla alışverişteyken kasiyer teyze bu torunun mu dedi .ilk önce biraz bozuldum ama sonra amaaaaaaannn tırtt dedim çok rahatladım .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…