eşimin ablası gibi duruyomuşum

İnsanların dediklerini kafamızatakacaksak yandık. İnsanlar her zaman bi kalıp uydurur, hiçbir zaman dört dörtlük bulmazlar.. Alışın bu durumlara.

En son fotoğrafta fark göremiyorum. Ama ilk fotoğrafta öyle.. Görüş istediğin için yorum yaptım fakat bence dışarıda ki insanların görüşlerinin hiç bit önemi yok. En büyük duvarları elalem ne der diye örüyoruz zaten siz birbirinizi seviyorsanız sorun yok hem kadınlar büyüdükçe küçülür erkekler yaşlanır :) takma kafana

Siyah saçlı fotonuza bakmaya doyamadım desem. Eşinizin de sizin de maşallahınız var, üniversiteli çıtırlar gibisiniz Allah ayırmasın

Ilk baktigimda fotoda bana oyle geldi bu sadece sizin basinizda olan bisey degil ki misal ben kapaliyim esim benden buyuk ve de cocuk suratli,ben biliyorum ki onun yannda daha buyuk gosteriyorum kapaliyken ....ama cok tınnnn
eger ki esimle bu durumdan rahatsiz olursa ben ona bol bol takim elbise alirm Kendimi uzmem o uzulsun

Son düzenleme:
Öncelikle çok hoş bi bayansınız ve bence bunu söyleyenler sizi kıskanmış olabilir
Takmayin kimseyi
Mutluluklar

Saçlarını asla açma bir daha, koyu renk çok yakışmış yüzüne..:)
Kim ne isterse desin, banada herkez öyle diyor, çoğu insan kayın pederimi eşim zannediyor, onlarda genetik yaşlanmıyorlar ben ne yapayım :)
Ben hızuruma mutluluğuma bakarım.. Sende aynen öyle yap

Çok güzelsin. Eşin de bebek suratlı. Aslında çocuk suratlı desem daha yerinde olacak. O yüzden böyle söylemiş olabilirler. Bence çok dikkat çekecek bi fark yok ama öyle bile olsa ne fark edecek gayet hoş bir bayansın. Eşinden daha güzel ve dikkat çekicisin.O yüzden keyfine bak güzel arkadaşım

Son düzenleyen: Moderatör:
tum mesajlari okumadim, sadece ilk sayfadaki resimlerinize baktim.
oncelikle farkli bir guzelliginiz var. bi de ben sizi biraz meryem uzerliye benzettm. gayet de yakismissiniz birbirinize.
milletin agzi torba degil iste, herkes yorum yapip duruyor, kime ne ya. kiskanlar soyluyordur, siz takilmayin.

Aslinda evet ilk fotorafa bakkinca buyuk gosteriyorsunuz denilebilir ama sorun sizde degil eşiniz cok kucuk gosteriyor :) ayrica siz birbirinizi seviyorsaniz milletin fikrini tınlamayin bile ... Allah mutlululugunuzu daim etsin

bu konu altta çıkıyor bende kocaman reklam gibi bi gören tanıdık filan olur
kaldırın bence artık fotoğraflarınızı

Esin senden biraz kucuk gorunuyor ondan olabilir. Saclarin koyu olunca daha kucuk gosteriyorsun. Gayet guzel bi ciftsiniz. Elalem ne derse desin aldirmayin.
kesinlikle katılıyorum saclarını koyu kullanmalısın sarı tonları her zaman buyuk gosterir

ben olsam "zaten küçük ben çıtır severim" derim. :)
ayrıca kime ne ki siz mutluysanız gerisi boş. takmamak lazım.

siz mutlu olduktan sonra boşversene gayet hoşsun bence ayrıca kıskanıyrıolardır mutluluğunuzu illa kulp takcaklarya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…