eşimin ablası gibi duruyomuşum

bu milletin işimi yok ya senden buyuk dursa nolur küçük dursa nolur nden bunu soyleyip seni huzursuz ediyorlarki !!
sen mutluluğuna bak canım millet fesat gül geç hatta evet ben onun ablasıyım de ne kadar çok önemsersen onların dediklerini seni okadar çok yıpratırlar..

Ay Allahım ya.. sen ne kadar güzel olduğunu görmüyorsun herhalde.. özellikle koyu saç hem çok yakışmış, hem de daha küçük göstermiş. Bunu söyleyen kişiyi çok merak ettim doğrusu. Valla maaşallahın var ve çok yakışıyorsunuz. Hiç duyma bile konuşsun dursun fesat :) kendi kendini yyip bitiriyordur eminim sana baktıkça. O zaten bu fesatlıkla kendi eşinin ablası gibi değil, süt annesi gibi olur birkaç yıla..

Aynı sorunu yillarca taktim kafama valla artık takmıyorum esim milyon tipli ben iri kemikliyim hatta 2 3 cm uzunum ama benim koca yaşlanmıyor yaw yas geçtikçe genc duruyor yapicak bisey yok alışmak lazim eşinin kafası benim esim gibi küçük o yüzden her zaman genc durucak yaşını gostermiycek saçlarını siyaha boya aralarina sentetik sactan mavi kırmızı tak biraz giyim tarzınıza aykiralastir rockçılar gibi mesela cok değişiyor insan ve inanilmaz genc duruyorsun klasik dahada büyük gösteriyor..

bence gayet tatlısınız siz büyük değilde eşiniz kücük gösteriyor 18 falan sandım bizim sınıftaki cocuklar gibi :) yani diyeceğim o ki siz yaşınızı eşinizse daha kücük gösteriyor

Eşinizden çok daha küçük gösteriyor olsaydınız nebiliyim fazla minyon olsaydınız bu sizi daha çok rahatsız ederdi emin olun. Aynı yaşta olduğunuzu düşündüm bakınca açıkçası. Çokta yakışmışsınız. Mutluluğunuz yüzünüzden okunuyor maşallah size:)))

Milletin ne dediğine aldırış etmeyin. Benim gorumce benim resmimi görünce kart demiş.yüzüne bile vurmadim dediğini herkes kalbiyle görür

EŞİNİZİN ABLASI GİBİ DURSANIZ NE OLUR DURMASANIZ NE OLUR, ALAN ALMIŞ BEĞENEN BEĞENMİŞ, SANIRIM MUTSUZ BİRİSİ SİZİN MUTLULUĞUNUZU KISKANMIŞ , GÜLEN YÜZÜNÜZÜ SOLDURMAK İSTEMİŞ. SİZ ÇOK GÜZEL BİR BAYANSINIZ. OLUMSUZ ŞEYLERİ DÜŞÜNDÜRTMEYE CALIŞIR BAZI ENERJİ EMİCİLER, SİZ GÜZEL ŞEYLERE ODAKLANIN İNŞALLAH

Hiç de öyle durmuyosun canım bu arada açık renk saçla meryem uzerliye çok benzıyosunn :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Açık konuşmak gerekirse bence de eşinden büyük gösteriyorsun. Daha doğrusu o olduğundan daha küçük görünüyor, sen de yaşından çok çok azıcık daha büyük gösteriyorsun. Hatta; ben 25 yaşımdayım, şuraya fotoğraflarımızı yanyana koysak aynı yaşta olduğumuzu düşünen yahut en fazla 1-2 yaş olduğunu düşünenler bile olabilir.
Ama bu kötü bir şey değil üzülmen yersiz. Bana da birkaç yıl öncesine kadar çocuk gibisin diyenler oluyordu ona üzülüyordum. İnan o daha kötü bence. İyisin hoşsun maşallah diyelim. Allah mutluluğunuzu bozmasın.

İlk resimde Meryem Uzerli sandım 1 saniye için. Gayet tatlı bir çiftsiniz ayrıca

Yok yok yazanda olmus aslinda.ama insan bukadar benzer heralde.bide makyaj falanda yok konu sahibinde.ayni makyozu kullansalar tipatip olurlar.
Buarada masallah guzel gaci :))
teşekkür ederim çok söyleyen oluyo bazen aklıma gelmiyo değil tvye yollamak P

Evet eşiniz gerçekten küçük gösteriyor.
Ama kimine?
İster babam gibi durur
İster kardeşim
Ben mutluysam kimseyi ilgilendirmez.
Takmayın sizde.

kilon ve saç renginden dolayı büyük duruyorsun.başkasının lafını önemsiyorsan kahve tonları saç rengini kullanabilirsin ve kilo vermelisin.Ben olsam takmam elalemin lafını.kocamın gözü dışarıya kaymıyorsa ya da kocam da onlar gibi düşünmüyorsa sorun yoktur

1.fotoğrafa göre birazcık büyük durmussunuz evet ama 2.fotoğraftaki saç rengin daha güzel ve yaşını küçük gostermis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…