eşimin ablası gibi duruyomuşum

Bence ikinizde tatlisiniz hic kafana takma bosver bibibella nin dedigi gibi bi ablamada oyle demislermus annesimisin diye boyle dengesiz insanlar cok bosver mutluluklar canim

Aslında siz büyük göstermiyorsunuzda eşiniz biraz daha küçük gösteriyor sanırım ondan demişlerdir ama öyle bariz ablası gibi gösteriyorsunuz denilecek bir durum değil

Çok yakışmışsınız. Allah mutluluğunuzu arttırsın. Büyük ihtimal kıskandıkları için böyle bir şey demişlerdir.
Birde şu bir gerçek ki açık renk saç büyük gösteriyor, sizide büyük göstermiş. Daha koyu saç rengini tercih etmelisiniz .

41 kere MaşALLAH çok yakışıyorsunuz.İnsanların malesef ayarsızı ve de fesatı çok, boşverin dilin kemiği yok herşeyi söylerler.Rabbim yuvanızda huzur,dirlik,bereket ve de inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin.

ikinci foto da hiç de ablası gibi durmuyorsun.kim demişse halt etmiş.

İlk resimde evet küçük duruyor senden kardeşin sandım.
Ama sonrakiler o kadar uçurum değil. Saçını hep koyu yap bence daha genç gösterir

Fatih Ürek ten Elalem ne der-se de-sin Ha-deeee şarkısını söyle onlara canım , maşallah çok yakışıyorsunuz :)

Ama sen meryem uzerliye benziyorsun . Cok guzelsiniz masallah.
Cok yakışmışsiniz
Kiskananlar çatlasın

Biz en çok burda bunun savaşını veriyoruz işte kimsenin dediğine bakma içini karartma ay o paçozlar kendilerine baksın be gayette hoş bir çiftsiniz...

Yalan söylemeyeceğim, açık renk saçlarınızla evet biraz daha büyük görünüyorsunuz ama ablası kadar da değil. Koyu renk saçlarla yaşınız bir hayli ufalmış gibi. Üstelik daha çok yakışmış. Ama bunlar sadece benim düşüncelerim. Ayrıca değil ablası gibi durmak, 20 yaş yaşlı olsanız kime ne? Takmayın böyle şeyleri.

Canım kahkül ve koyu renk saçla sen küçük gözükeceksin. Saç formun yanlış.

koyu renk saç tercih etmelisin çikolata kahve falan ... oyle deilsin emin ol mutluluklar...

Koyu saç rengi size daha çok yakışıyor. Sarı sizi biraz olgun gösteriyor. Maşallah çok yakışan bir çiftsiniz mutluluğunuz daim olsun.

Kocan yakışıklı sende güzelsin diye kiskanmislar sadece takma gafaya

ben de açık renkli saçı yakıştırdım. perçem deneyebilirsin, daha küçük gösterir.
yaş farkınız azmış ama ablası gibi de değilsin, eşin çok çocuk yüzlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…